Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רב שלומות אנשים,

לבת זוגו (אבשלום derish קור, שלא תעיז) של חברי הטוב משכבר הימים יש יום הולדת. הוא מעוניין לקחת אותה לאיזה משהו כיפי שאפשר לעשות עם אוכל (בבקשה שזה לא יגלוש למקומות אחרים בגלל המשפט הזה). האם מישהו מכיר/התנסה בכל מיני סדנאות בישול או דברים בסגנון (שמעתי שיש כזה ערב פיסול בשוקולד, ואז אוכלים את הפסל, ממש נחמד)?

הכוונה היא למשהו חד-פעמי, כלומר יום אחד, או ערב אחד. מחיפושים בגוגל עלו רק סדנאות מלאות, שעלותן אלפי שקלים, והכוונה היא כאמור, למשהו חד-יומי.

אודה לעזרתכם,

האישדבחזיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה רבה. זה בדיוק מסוג הדברים שהוא מחפש. 500 שקלים לזוג זה בסדר גמור.

אם מכיר דברים נוספים, אשמח. אם לא, נסתדר גם אם מה רנו המליץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בעיקר לצמחוניים - לחנות הוותיקה לובלינסקי בת"א יש סדנאות חיתוך עם הסברים יפים על סוגי סכינים ואיך לעבוד איתם.

ובהקשר הקולינרי, אומרים שהנשים הכי טובות הן כמו תה איכותי: קשורות בשקים ומיובאות מאסיה. :lol:

נ.ב. אליעזר בן יהודה מודה לך.

פורסם

אתה טועה מר דריש, הנשים הטובות הן כמו אופנוע איטלקי : נוטפות שמן, נתקעות הרבה וקשורות באזיקונים :-D

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לרשת 4CHEF יש מלא סדנאות כאלה.

החברה שלי לקחה אותי לסדנא של סושי ושל בצקים (בנפרד, כן) והיה מאוד נחמד.

אמנם אני לא בשלן ידוע, אבל היא נהנתה :-)

פורסם

ורק אני מדמיין את השיחה הבאה? :lol:

- "מאמי,אנחנו הולכים לסדנא לבישול"

- "חצוף,אתה טוען שאני לא יודעת לבשל ?!?! "

- " לא אמרתי דבר כזה "

ומשם העיניינים יכולים להגיע למקומות לא כיפיים....חחח

• תוכן חדש...