Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(ראש העין,פ"ת, כ"ס עדיף). קלין קאר רוצים מחיר יקר . צריך מקום שלוקח פחות,ועושה גם עבודה איכותית. אולי מקום שעובד גם עם האתר פה ונותן הנחה.

פורסם

תתקשר לאסי מ״אוטו קלין״

050-5208102

יש להם מספר סניפים בתל אביב ובפתח תקווה, הם עובדים עם מוצרי Chemical Guys ואני בטוח שיוכלו להתחרות עםהצעת המחר שקיבלת.

פורסם

קח בחשבון שעלות החומרים יכולה להיות זולה מהעבודה, וכך ישארו לך חומרים לפעמים רבות בעתיד.

סה"כ לא ביקשת פוליש מכני, אלה דברים בסיסיים. השאלה אם יש לך את הזמן והרצון לזה, אם אין וגם לא יהיה בעתיד אז אין טעם לרכוש סתם שיעמדו ויתאבקו, ועדיף באמת ללכת למישהו חיצוני.

בקשר למקומות אני לא מכיר, החבר'ה פה בטוח יזרקו אנשי מקצוע טובים. אגב, אתה יכול לקחת מישהו מהפורום, אפשר לראות תמונות של העבודות שלהם פה, ואני מניח שהמחיר יהיה טוב יותר, ואיכות החומרים ללא ספק תהיה טובה הרבה יותר ממקומות תעשייתים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

תבוא תשאיר אצלי תאוטו תלך סיבוב ברגל לנמל או לקניון, נעשה לך פלסטלינה של CG, גלייז של CG הבלאק לייט, ואז אוטם של מנזרה לקינוח לא יצא יקר ;)

פורסם

הרכב הוא סיוויק 4D 2009 שנקנתה לא מזמן. צבע לבן.שריטות יש מעטות על גוף הרכב וקצת על המראות והפגושים. לכן חשבתי לוותר על הפלסטלינה ולעשות אולי קצת פוליש לבד ,ולתת למקום מסוים לעשות אוטם + ווקס וזהו.

מה אתם אומרים?

פורסם

פלסטלינה היא חלק מהתהליך על מנת להוריד מזהמים שלא ירדו בשטיפה רגילה.החלק ה׳ מורכב ׳יותר הוא הפוליש ,הוא גם קשה יותר פיזית.

מריחת ווקס או אוטם זה ממש פשוט.אם כבר הייתי נותן לבית עסק לעשות פוליש בגלל שבטח יש להם מכונה,ווקס הייתי מורח לבד.

חפש כאן בפורום מדריך הכניסה לעולם הדייטלינג של אלון ,יעשה לך הרבה סדר

תעלה תמונות איכותיות של מצב הרכב, יכול להיות שתצטרך רק גלייז ועליו אוטם,או פוליש עדין נקודתי וכו, זה אשאיר למומחים

• תוכן חדש...