Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

לנוכחים ולמומחים

זקוקה להמלצה שלכם לרכב משפחתי שיתאים לי בתור בחורה נמוכה למדי :-( 150 ס"מ ליתר דיוק

בפיאט פונטו שהיתה לנו היה לי מצוין, אבל התרחבנו בשעה טובה ובמשפחתיות שקצת יותר גדולות לא קל לי למצוא כאלו שאני מסתדרת איתם. בד"כ הבעיה היא גובה ההגה (גם כשמורידים להכי נמוך) וגובה הדשבורד- מגיעים לי לגובה האף לפעמים. מרגישה מאוד לא בטוח ונוח לנהוג ככה.

כנל לגבי הגעה לדוושות, למרות שבאוטומט זה פחות בעייתי.

מחר אנחנו הולכים 'למדוד' לי רכב ואשמח להסתייע בידע שלכם ולחסוך זמן :-) איזה דגמים כדאי לבדוק ואיזה אפשר לוותר מראש.

ואם זה לא מספיק, אז צריך להביא בחשבון שיקירי שיחיה הוא 180 ס"מ והרכב צריך להתאים גם לו...

תודה מראש

פורסם

בשברולט מאליבו יש כיוון חשמלי של הדוושות כך שהם יתאימו גם לנמוכים. הכסא מתכוונן גם הוא חשמלית לגובה כך שאפשר למצוא תנוחה מתאימה ובטוחה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
בשברולט מאליבו יש כיוון חשמלי של הדוושות כך שהם יתאימו גם לנמוכים. הכסא מתכוונן גם הוא חשמלית לגובה כך שאפשר למצוא תנוחה מתאימה ובטוחה

תודה!

האמת שאכלנו קש משברולט, מעדיפים משהו אחר...

עוד הצעות מישהו?

פורסם

מעניין אותי לדעת , מאיזה שברולט אכלת קש?

אני מתכוון למאליבו מנוע 3500 תוצרת ארה״ב לא דרום קוריאה. זה משנה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אני לא חושב שגובה אמור להוות בעיה בבחירת רכב, אולי לא תוכלי לנהוג ברכב מנהלים של מרצדס, אבל ברכב משפחתי ממוצע אני חושב שאת בהחלט יכולה להסתדר, ברוב הרכבים החדישים יש אפשרות להגביה את המושב עצמו ועם הגעה לדוושות אני די בטוח שתוכלי להגיע, מה שכן - אם את לא חייבת רכב משפחתי גדול כל ה107 (והC1 שזה אותו רכב) הפיאט פנדה וכל אלה אני די חושב שיתאימו לך.

פורסם

מצד שני ...

ואם זה לא מספיק, אז צריך להביא בחשבון שיקירי שיחיה הוא 180 ס"מ והרכב צריך להתאים גם לו...

תודה מראש

אז לא בטוח ש107 זה כיוון טוב

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
מעניין אותי לדעת , מאיזה שברולט אכלת קש?

אני מתכוון למאליבו מנוע 3500 תוצרת ארה״ב לא דרום קוריאה. זה משנה

ויואנט 2004.

קנינו יד שניה. שנה אחרי הקניה החלו תקלות יקרות בזו אחר זו

פורסם
ויואנט 2004.

קנינו יד שניה. שנה אחרי הקניה החלו תקלות יקרות בזו אחר זו

סליחה

אבל ויואנט זה לא שברולט, זה דייהו

תבדקי רכב אמריקאי אמיתי עם אופציה גם לגבר בגובה 180

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

לי יש בעיה דומה - אמנם אני לא מתנשא ל-1.80 אבל אשתי בגובה 1.50. קודם כל - מעולם לא היתה לה בעיה לנהוג בכל רכב מקובל שהוא, כולל רכב ידני, אפילו בהריון הקלאץ' נלחץ עד הסוף. כיום היא נוהגת במאזדה 3 בלי בעיות, אבל מעדיפה את תנוחת הישיבה הגבוהה ב-SX4 שלי, שייתן גם מרווח ראש מספק לבן זוגך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה התקציב?

כמו כן, אני לא חושב שאמורה להיות בעיה עם כל רכב רק לשים לב שקיימת אפשרות להגביה את המושב (רצוי במנגנון עם משיכה אחת כמו שהיה בסיטרואנים ישנות ולא מנגנון ראצ'ט - הרבה משיכות קטנות. הוא אמנם יהיה יותר מדוייק אבל תצטרכו לתכנן את היום שלכם לפי 5 הדקות שתצטרכו בשביל הלמעלה-למטה-למעלה-למטה-ללמעלה-למע.. רגע, למטה- עוד קצת, זהו של כיוון הכסא).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם התקרה לא נמוכה במיוחד לא יהיה צורך לשחק בקובה המושב - בן הזוג יגלה מהר מאד שישיב גבוהה נוחה ובטיחותית. אצלי בשתי המכוניות המושב מכוון לגובה מרבי (וגם הגב זקוף) וכל 4 הנהגים במשפחה (אשתי, אני ושני בנים) נהוגים באותה תנוחה, למעט הסטת המושב לפנים ולאחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סליחה

אבל ויואנט זה לא שברולט, זה דייהו

תבדקי רכב אמריקאי אמיתי עם אופציה גם לגבר בגובה 180

לדוד שלי יש אלרו שנת 2000 שעוד אפילו לא הגיע ל100,000 ק"מ מקורי!

היא אומנם, זולה מאוד בקנייה, יפה,נוחה, מפנקת, מפוארת ומה לא, אבל עושה צרות בלי סוף!

כל יום מתקלקל משהו אחר, התיקונים יקרים רצח, הוא כבר הפסיד את התחתונים שלו מהרכב הזה! ואפילו הדשבורד התפוצץ מהשמש, למרות שהוא בדר"כ שם צלון כזה, חוץ מזה האוטו שלו נראה כחדש.

וכמובן שצריך לקנות איתו גם תחנת דלק!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
מצד שני ...

אז לא בטוח ש107 זה כיוון טוב

חבר שלי 1.85 והוא נוהג ב107 והוא לא מתלונן,דווקא בסדר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...