Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2009. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי לוקח כזה רכב.

אני לא מבין למה באדג'ט מתעסקים עם רכב שהוא לא במצב טוב ולא מעבירים אותו הלאה. :roll:

ככה או ככה, הציעו לך רכבים אחרים, אני מציע את היונדאי i30 כאופציה. יש בתקציב שלך בליסינג.

אגב, לפעמים שווה לרדת בשנתון או שניים, אבל לקחת רכב פרטי עם אחריות ממגרש כמו כלמוביל טרייד אין, קרסו טרייד אין וכו'.

בקרסו תוכל למצוא מבצע על הפלואנס. עם מימון, ועם אחריות 3 שנים לגיר ומנוע. בסך הכול עסקה טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי,

הייתי כבר בכמה חברות ליסינג, בכולם מאזדה 3 עלתה לפחות 60 אלף. לכן אני לא מבין איפה אפשר למצוא יותר בזול בסוכנויות(או שהמחיר שהם אומרים הוא לפני משא ומתן? לא נראה לי שאפשר להוריד יותר מ-10 אלף במשא ומתן כזה..). ביד 2 גם כן רוב הרכבים הם 60 אלף ומעלה-אבל שם אולי אפשר להוריד יותר מ-10 אלף?

אני לא נעול על מאזדה 3-פשוט מביא בתור דוגמא לעניין המחירים.

לגבי באדג'ט - לדעתכם אם המוכר הציע לי רכב כזה זה אומר שאי אפשר לסמוך עליו ולא כדאי לבזבז זמן בבדיקת רכבים אחרים שהוא יציע? או שאולי הוא "לא ידע".

בקרסו - שם מוכרים במחירון כמו שבאתר שלהם, או שגם הם יורדים במחיר? כי נראה ששם מה שבתקציב זה בעיקר רנו מגאן...

אפרט קצת יותר לגבי הדרישות שלנו:

-אמינות(רכב ראשון שלנו)

-בטיחות(תינוק באוטו)

-תא מטען סביר(עגלה וכו') - לכן הכיוון שלנו הוא סופר-מיני או משפחתית לא גדולה.

-תקציב 50 אלף(אפשרי לחרוג עד ל60 אלף)

-עדיפות לקנייה מסוכנות\ליסינג(שנינו חדשים בתחום הרכב ולא ממש מבינים בו ולכן נראה לנו יותר פשוט)

מה פחות חשוב לנו:

-אבזור

-מראה חיצוני\פנימי

-נוחות נסיעה-מספיק שתהיה סבירה.

בינתיים יש ברשימה:

-פורד פוקוס

-מזדה 3

-מיצובישי לנסר החדשה(לא נתקלתי בה עדיין בשום סוכנות)

-סוזוקי ליאנה(גם בה לא נתקלתי עדיין בשום סוכנות)

-יונדאי i30

-מבחינת סופר-מיני: מאזדה 2 או יונדאי i20(אבל לרוב הן יותר יקרות מהמשפחתיות-לא מבין למה.בגלל שהן פחות נפוצות?)

מבחינת המלצות על אנשי מכירות בסוכניות:

אני גר בהוד השרון ולכן לצערי ההמלצה על תומר מראשל"צ לא עוזרת :(

איזור השרון-תל אביב יותר רלוונטי לי.

מצטער על החפירה:), אם מישהו שרד עד כאן אני אשמח לשמוע המלצות והצעות.

פורסם

אספר לך סיפור

לפני שבוע רכשנו מלובינסקי טרייד סיטרואן c5 2008 (עכשיו יקפצו כל אלה שיקראו לי ״משוגע״)

רכב אמין ( אם הוא מתוחזק היטב ויש המון עדים בפורום)

רכב בטיחותי

בגאז ענק

מחיר מצחיק (26,000 שח)

המחירון של האוטו 55,000

לכן אמרתי שמה שהם דורשים ומה המחיר שאתה יכול להוציא את האוטו זה הבדל תהומי. הם כותבים על האוטו את המחירון ומשחקים אותה קשוחים במשפט הראשון, כשאתה מראה להם שבאת לקנות הם מוציאים שפנים מהכובע

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אין שום מניעה שתמשיך עם אותו סוכן.

פשוט, תאמר לו שאתה מאד מאוכזב מתוצאות הבדיקה, ושלהבא, "תסתכלו יחד" על ההיסטוריה של הרכב לפני שאתה מוציא אותו לבדיקה.

כמו שכבר אמרו כאן, מוזר מאד שבאדג'ט מתעסקים בעצמם בכזה רכב. בד"כ הרכבים האלה הולכים בבאלקים לסוחרי רכב (שמוכרים אותם בתורם כ"חדשים"... אבל זה לא נושא הדיון) בד"כ המצב הוא לא כזה, ונדיר שתיפול שוב על כזה רכב. יתכן שהסוכן לא ידע מה מצב הרכב. יתכן שחוכר הרכב (נהג הליסינג) תיקן את התאונה הזו ללא ידיעת החברה... בשביל חברה כמו באדג'ט, הנזק שגורם אפילו השרשור הזה יקר הרבה יותר מאשר למסור את הרכב הזה בהפסד של 35,000 ש' לסוחר, ולא להיות קשורים למכירתו.

אבל בדיוק בשביל זה בודקים. עדיף להפסיד 600 ש', מלהתקע עם אוטו כזה.

כשהייתי בבאדג'ט (לפני שנתיים כזכור) היו להם גם לנסרים וליאנות בכמויות.

שבוע אחרי חבר קנה לנסר באלדן סניף "עיר המכוניות" בגלילות, ב8000 ש' פחות ממה שעלתה לי המאזדה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...