Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשכתי לעשות חושבים מאז השרשור האחרון שלי פה והגעתי למסקנה שרכב היברידי יהיה מיותר מבחינתי ובכסף הזה ניתן לקנות משפחתית בגודל מלא וההפרש בצריכת הדלק לא כזה משמעותי

בקצרה, הייתה לי מזדה 3 1.6 2010 שנגנבה ואני מחפש רכב חדש

מכל מה שהצלחתי ללקט באינטרנט אלו 3 המתמודדות שנראות לי הכי טוב על הנייר

היום ביצעתי נסיעת מבחן על הI35, הוא מאובזר ונותן תחושה יותר יוקרתית מהמזדה שהייתה לי אבל לא נדהמתי ממנו

את הפוקוס ראיתי בסוכנות ולא התלהבתי, התא מטען נראה הכי קטן מבין כולן וכך גם המרווח לרגליים אולי האדישות של הסוכנים במקום תרמה לתחושה מהפוקוס.

את הג'טה אהבתי, מבחוץ מאוד, בפנים פחות. באותה רמת מחיר כמו הI35 היא נראת הרבה פחות מאובזת ובשביל לקבל את אותו האבזור צריך להוסיף עוד הרבה כסף, בכל מקרה יש לי נסיעת מבחן עליה השבוע אז אני אוכל לבחון אותו יותר לעומק

יש לכם הערות,הארות הצעות מעניינות נוספות?

פורסם

כן.

קודם כל - פורד פוקוס החדשה מול יונדאי i35 מול פולקסווגן ג'טה

שנית, מי קונה בימנו משפחתית סדאן 1,600 סמ"ק מהיבואן? זאת ההצעה הכי לא משתלמת שיכולה להיות ללקוח פרטי, שכן הרכבים האלו מיועדים בעיקר לציי רכב. ללקוח פרטי יש אופציות טובות יותר, משעממות פחות ומשתלמות הרבה יותר. רק צריך להרחיב טיפה את הקיבעון של שנות ה-80, זה הכל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כן.

קודם כל - פורד פוקוס החדשה מול יונדאי i35 מול פולקסווגן ג'טה

שנית, מי קונה בימנו משפחתית סדאן 1,600 סמ"ק מהיבואן? זאת ההצעה הכי לא משתלמת שיכולה להיות ללקוח פרטי, שכן הרכבים האלו מיועדים בעיקר לציי רכב. ללקוח פרטי יש אופציות טובות יותר, משעממות פחות ומשתלמות הרבה יותר. רק צריך להרחיב טיפה את הקיבעון של שנות ה-80, זה הכל.

תודה על הקישור

מה הן ההצאות שלך?

מה יש עוד שיהיה משתלם יותר?

פורסם

המכוניות האלו נמכרות ב 90% לליסינג, לכן כדאי ללכת על מכוניות אחרות, כמו גולף או קורולה/אוריס, ששמורות על הערך הרבה יותר טוב (אחד הפרמטרים החשובים ביותר לקונה פרטי שמחזיק באוטו כ 4 שנים).

אם אתה חייב אחת מאלו, לך על הדגם היקר שלא קיים כמעט בליסינג, ונסה לקבל הנחה גדולה. פחות סיכוי בפורד, כמעט ודאי ביונדאי.

פורסם
המכוניות האלו נמכרות ב 90% לליסינג, לכן כדאי ללכת על מכוניות אחרות, כמו גולף או קורולה/אוריס, ששמורות על הערך הרבה יותר טוב (אחד הפרמטרים החשובים ביותר לקונה פרטי שמחזיק באוטו כ 4 שנים).

אם אתה חייב אחת מאלו, לך על הדגם היקר שלא קיים כמעט בליסינג, ונסה לקבל הנחה גדולה. פחות סיכוי בפורד, כמעט ודאי ביונדאי.

התכנון הוא להחזיק רכב יותר מ4 שנים, יותר לכיוון ה10 אם לא יותר

המזדה נגנבה, אחרת הייתי נשאר איתה עוד שנים ארוכות

אבל עכשיו 3 שנים אחרי, המזדה נשארה בשלה ומתחרות חדשות קמו לה ועלו עליה

פורסם

קראתי הבוקר ב"דה מרקר" מבחן חפיפי קצת המשווה בין פוקוס ל C4, גולף 1.4, אוריס וקאיה סיד. האחרונה ניצחה את השאר לרבות הגולף. ולא שאני מייחס חשיבות יתרה למבחני רכב, אבל אולי שווה בכל זאת להכניס גם אותה לרשימה.

פורסם

נהגתי בסיד החדשה, נהגתי גם בפורטה וב i35 ובפוקוס ובג׳טה. הסיד היא באמת מכונית מצוינת, טובה יותר מהסדאן המשמימות שהציע פותח השרשור.

אם אתה כל כך נעול על סדאן, לך על דיזל. רנו פלואנס דיזל עולה כמעט אותו הדבר כמו פורד פוקוס אבל אוכלת 30-40 אחוז פחות דלק.

פורסם
קראתי הבוקר ב"דה מרקר" מבחן חפיפי קצת המשווה בין פוקוס ל C4, גולף 1.4, אוריס וקאיה סיד. האחרונה ניצחה את השאר לרבות הגולף. ולא שאני מייחס חשיבות יתרה למבחני רכב, אבל אולי שווה בכל זאת להכניס גם אותה לרשימה.

אוקי אז אני אחדד, אני צריך רכב סדאן, סיד לא באה באופציה הזאת

פורסם

לחלוטין פלואנס דיזל , ניתן לקבל אותה עד סוף החודש ברמת האיבזור הגבוהה יותר במחיר של 131K במקום 135K, לטעמי עיסקה טובה במיוחד לאור החיסכון הניכר בדלק , ניתן לשקול גם את המאגאן דיזל, נראית הרבה יותר טוב..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היונדאי מאובזרת אבל קצת "עגלה" בעיקר בסל"ד בינוני ונמוך, מה שאומר שכדי להנות מכוח צריך לוותר על צריכת דלק.

תשקול אולי דווקא ללכת לכיוון של האוקטביה 1.2 שתיתן לך גם מענה לגודל ובעיקר של תא המטען וגם של הביצועים, מנוע נמרץ וצריכת דלק טובה. פחות מאובזרת מהיונדאי והפוקוס אבל חבילה מאוד משתלמת מבחינת השימושיות.

פורסם

נהגתי על הפלואנס ב3 שבועות האחרונים

רכב כבד מסורבל ולא נוח

אם כי ניתן לציין כי נהגתי על גרסת הבנזין 1.5

לא אהבתי אותו בכלל

פורסם

הביצועים של דגם הדיזל טובים יותר מהביצועים של דגם ה-1.6 ליטר בנזין, בצורה משמעותית.

לא נוח זה כבר משהו אחר, למרות שלדעתי הפלואנס די נוחה.

פורסם
הביצועים של דגם הדיזל טובים יותר מהביצועים של דגם ה-1.6 ליטר בנזין, בצורה משמעותית.

לא נוח זה כבר משהו אחר, למרות שלדעתי הפלואנס די נוחה.

בפלואנס שנהגתי

הרדיו בקושי מתפקד

המזגן אסטמתי

המערכת מולטימדיה מתקלפת

וזה רכב שעשה 30K ובן שנה

היום ביצאתי נהיגת מבחן בג'טה

אולי בהתחלה הוא לא נראה כל כך אטרקטיבי על הנייר אבל חווית הנהיגה בו כל כך הרבה יותר מהנה...

רק הבלמים הרגישו לי חלשים, יכול להיות שזה משהו ברכב הספציפי או שבכולן הבלמים מרגישים חלשים?

פורסם
בפלואנס שנהגתי

הרדיו בקושי מתפקד

המזגן אסטמתי

המערכת מולטימדיה מתקלפת

וזה רכב שעשה 30K ובן שנה

היום ביצאתי נהיגת מבחן בג'טה

אולי בהתחלה הוא לא נראה כל כך אטרקטיבי על הנייר אבל חווית הנהיגה בו כל כך הרבה יותר מהנה...

רק הבלמים הרגישו לי חלשים, יכול להיות שזה משהו ברכב הספציפי או שבכולן הבלמים מרגישים חלשים?

היתה לי ג'טה למשך כמעט שנה {מהדגם הנ''ל עליו נהגת} ואני יכול להעיד שהברקסים מרגישים טיפה חמאה אבל עושים את העבודה טוב... אישית מאד נהנתי ממנה עד שהלכה בתאונה {כרגע מחכה לאחת חדשה מהחברה} , ממליץ בחום , רכב גרמני יפה {בעיני} , חזק מאד וגם חסכוני במידה ,מרווח מאד {בגאז' ענק והסעתי שלושה אנשים בגובה של 1.80 בממוצע ולא שמעתי יותר מידי תלונות} אמנם לא מפואר אך עם מערכת שמע+8 ספיקרים ובקרת אקלים מפוצלת עם יציאות אחורה לא כלכך הרגשתי בחוסר האבזור שלה , רק להזהיר אותך מהDSG שאתה עלול להחליף לא מעט קלאצ'ים בחיי הרכב , אך פולקסווגן מכסה את הגיר בחמש שנות אחריות {אני לא בטוח מה כולל האחריות של הגיר אבל שווה לבדוק..}

• תוכן חדש...