Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי לפני כ4 חודשים רנו מגאן שנת 2006 יד 1 77K ק''מ

יש לי מספר שאלות למי שמבין

דבר ראשון יש לי נורה דולקה של כריות אוויר , בהתחלה זה התחיל כשלקחתי את הרכב לשטיפה ושאבו מתחת לכיסה ואז אמרו לי לשחק עם החוט וזה עובר...זה באמת עבר אך עכשיו זה לא עובר האם יש למישהו מושג איזה חוט של הכריות האוויר?

ולגבי המזגן הוחלף פילטר מסנן חלקיקים אך המזגן מוציא ריח רע כשהוא כבוי והתריסים פתוחים יש למישהו מושג למה?

והאם ניתן להשאיר את המזגן תמיד על מחזור אוויר כי תמיד שמכבים את האוטו זה חוזר לאוויר מבחוץ

תודה רבה לכל בעלי הניסיון

פורסם

שלום

לגבי כרית האוויר-יש לבצע מעקף על התקע מתחת לכסא.

לגבי הריח הרע-יש להשתמש בספרי שמנקה את המאדה.יש הרבה

מאוד אופציות לספריים כאלה בשוק.

פורסם

לגבי הריח,

גם לי לעיתים היה ריח לא נעים.

לא מזמן פתחתי שרשור איך לצ'פר את הרכב והנה מצאתי - נכנסתי להילוך שישי, יש להם ספריי שמנקה את המעברים.

עלה לי בסביבות 85-90 ש"ח וזה ממש עזר.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...