Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

רציתי לדעת בכמה מוצעת היונדאי I20 בימי המכירות של יונדאי ( 1.5-3.5 )

(בטלפון כמובן הם לא מוכנים להגיד והמרכז שירות רחוק ..)

המחיר מחירון (1.2 ידני) הוא 75500 . ורציתי לשאול אם מישו יודע בכמה הם מציעים (או הציעו בימי מכירות בעבר ) את הדגם .

אם מישו היה בימי מכירות בעבר ויכול להגיד סדרי גודל של הנחות שהם הציעו על הרכב הזה או על רכבים אחרים זה גם יעזור ,

או אם למישו יש לינק (מצאתי כזה על יום מכירות של פג'ו למשל אבל לא על יונדאי ) שמפרט את ההנחות שהציעה החברה בעבר זה גם יעזור .

תודה רבה

פורסם

מנסיון עבר של לפחות 2 מבצעים כאלו, לא היו הורדות במחיר.

הם רק מציעים קודן/אגרת רישוי במחיר הרכב, טרייד אין ומימון ללא ריבית.

פורסם

הייתי בסוכנויות אין שום מבצע , זה יום מכירות ואין שום קשר למבצע.

אולי תקבל טרייד אין , אולי איזה תוספת אבל זה תמיד אפשר לקבל.

בכל אופן נכנסתי ל I25 ו I20 , הרכב נראה קודר מבפנים.. לא מומלץ

שיא הבדיחה הגיעה לזה שאני שואל את הנציג מכירות , אפשר לקבל מערכת וסאן רוף מתנה לדגם הבסיס , הוא עונה לי שאני יקח תדגם היוקרתי והוא ידאג לי לסאן רוף.. (זה בילט אין) .. ההתלהבות שלהם מהמותג לא ברורה לי

פורסם

דיי מסכים לכותב מעליי. זה לא בדיוק יום מבצעים, אלא סתם יום שבוא היבואן כביכול נהפך "חביב", ומראה גמישות מצידו לעיני כל, כשבפועל אלו דברים שהוא עושה ביום יום מתחת לשולחן. רוצים יום מכירות? תקחו עובד של כלמוביל או קרוב משפחה מ"חבר", והרי לכם הנחה מכובדת :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל הימי מכירות האלה, של לובינסקי (שעוד לא חזרו אלי), של צ'מפיון, של יונדאי הפכו בדיחה.

מסתמן שהדרך היחידה להשיג הנחה, מתישהו, זה רק במבצעי "חבר".

משכנתא זה קל

פורסם
כל הימי מכירות האלה, של לובינסקי (שעוד לא חזרו אלי), של צ'מפיון, של יונדאי הפכו בדיחה.

מסתמן שהדרך היחידה להשיג הנחה, מתישהו, זה רק במבצעי "חבר".

או במבצעים של הוט.

ההורים שלי כבר קנו דרך המבצעים שלהם שני רכבים בהנחות יפות (הסובארו אימפרזה והמגאן אסטייט שקיבלנו עליה הנחה מאוד יפה).

יונדאי יכולים ליפול עכשיו כמו שהם עלו בשנים האחרונות. צמצום האבזור במכונית שהייתה די מובילה כמו הi30, צריכת הדלק שלא השתפרה במאומה (לא שהייתה גרועה, אבל מצופה שיפור כשכל הקטגורייה מתחילה לרדת בצריכת הדלק).

מעבר לכך - האכזבה שלנו מגילוי הנאות במכירת הרכב על פגיעת הרכב בעת ההובלה. לא הוגן.

אני לא משקר, הרכב סופר אמין, הטיפולים זולים, השירות במוסכים המורשים בבאר שבע היה מעולה ועל זה אין לי תלונות בכלל. אבל גילוי נאות - מה שהפך את יונדאי מ100% להרבה פחות מזה.

אני לא אפסיק להמליץ על יונדאי בגלל זה, אבל אני כן מאוכזב מזה ואני כן רואה צורך לציין את זה.

אגב, אם i30 פעם הייתה מלכת הקטגורייה באבזור, היום הפלואנס והמגאן מציגות אבזור נאה למדי.

ההורים שלי לקחו את המגאן אסטייט במחיר יפה עם חלון בגג. מנוע סופר חסכוני, ההורים מרוצים מהביצועים, מהאבזור, מנוחות הנסיעה וגם כנראה שיהיו מרוצים מצריכת הדלק. כולי תקווה שהגיר הרובוטי של רנו יציג אמינות טובה. המנוע כבר מוכר ומצוין, האלקטרוניקה השתפרה ולא בעייתית כבעבר.

קשה לי להאמין שi30 הייתה נמכרת באותו מחיר, עם מנוע דיזל חסכוני ועם כל האבזור שיש במגאן אסטייט. (מעבר לעובדה שיותר נעים לשהות בה, הרכב יותר מעוצב וגם יותר נוח לנסיעה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא הסכימו לתת הצעת טרייד-אין לסקודה שלי בעד IX35 דיזל. :|

מה אגיד לך, יום הטבות "מטורפות".

הם פשוט בונים על אנשים שביררו כבר גם ככה, או לחוצים על רכב, וגורמים להם להגיע לסוכנות. מספיק שמעטים יקנו בגלל עצם העובדה שהגיעו במיוחד, והם עשו את שלהם.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אנחנו קנינו בשבוע שעבר את ה I20 דרך אלבר, רכב עם 0 ק"מ, אבל החליף יד 1, רכב חדש מהחברה שהוזמן ע"י יונדאי, אפילו חיכינו לו שבועיים, נכון אומנם יד אחת יותר אבל 10,000 פחות מהמחיר בחברה, גם ככה אנחנו מחזיקים ברכב לפחות 7 שנים ויש אישור ל0 ק"מ, לפי דעתי זה עדיף.

יש הרבה מבצעים כאלה עכשיו, על מאזדה 3,קיה ריו, סקודה וכו..

אביב8)

פורסם

ההורים שלי הגיעו אתמול גם כן לסוכנות יונדאי אחרי שקנו את הI20 שלהם לפני שנתיים וחצי במסגרת מבצע שכזה (אותו דבר, רביעי עד שישי ופרסום בכל מדיה אפשרית) ומימון ללא ריבית.

מסתבר שלמרות שהם מבטיחים מחירון בטלפון, אתמול אמרו להם שהם לא מכירים דבר כזה מחירון משקולל! (73 אלף מחירון ליונדאי I20 שנת 2010 ו78 אלף אחרי שקלול של חודש עלייה לכביש, יד וקילומטראז').

אחר כך גילינו שאין יותר מימון ללא ריבית אם הולכים על הטרייד אין ובסך הכל הדבר היחיד שהם הסכימו לתת במתנה במסגרת המבצע זה חיישני רוורס וקודנית, אין שקל אחד הנחה ואפילו לא אגרת רישוי במחיר הרכב!

טוב עשו ההורים שלי שיצאו משם אחרי שהסברתי לנציג שמולם בטלפון שזה לא שום מבצע!

יש לנו לפחות 4 יונדאי במשפחה ועוד I10 לחבר קרוב שקנה בהמלצתי. אני מחבב את המותג אבל האמת שעלה להם השתן לראש יותר מדי, בוא נגיד את זה ככה: המבצע הזה שהם מפרסמים בכל מדיה אפשרית זה פשוט קשקוש אחד גדול.

פורסם

לדעתי קיה תתן להם פייט טוב השנה, הסיד והפורטה חדשות יותר, מאובזרות לא רע ובקיה גמישים יותר.

אני לפני קניית רכב שני משומש וחשבתי לגשת לקבל הצעה ל-I10 (בדקתי כבר אלטו במבצע ירדתי מזה) אחרי השרשור הזה לא אתאמץ להגיע לסוכנות.

• תוכן חדש...