Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קצת ידע בדקתי ביד 2 עד 6 אלף(המחיר שאני מחפש) והם 3 המובחרות שבחרתי.

106 - 99- 2000 ידני מנוע 1.4 (דור שני)

קליאו B 2000-2001 ידני מנוע 1.4

פונטו ספייס 2001-2002 ידני 1.3

אשמח לייעוץ והשוואה מכל בחינות , אשמח עוד יותר לקצת עזרה מאנשים שיש להם/היו להם אחד מהרכבים

הבעיה שהספייס לא חזקה ומהירה כמוהם, הקליאו B קלאץ' מעצבן כמו כל הרנו , וה106 לא מפנקת יותר מדי

אז מה עדיף ?

Tuning:lol:

פורסם

אני די בספק אם הקליאו B והפונטו ספייסים בתקציב שלך יהיו במצב נורמלי.

106 עוד יש סיכוי למצוא.

בכל מקרה, על מה אתה מדבר בקלאץ' מעצבן ברנו? יש לי רנו קליאו, אמנם 2012, אבל הקלאץ' בסדר גמור.

ככה או ככה, הספייס והקליאו יותר מודרניות, בטיחותיות ומאובזרות. אבל לטעמי יותר רגישות לאחזקה מה106.

מאידך ה106 פשוטה יותר לתחזוקה ומכונית די אמינה. אני סבור כי בתקציב שלך יהיה יותר קל למצוא 106 שמורה מאשר קליאו B או ספייס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני די בספק אם הקליאו B והפונטו ספייסים בתקציב שלך יהיו במצב נורמלי.

106 עוד יש סיכוי למצוא.

בכל מקרה, על מה אתה מדבר בקלאץ' מעצבן ברנו? יש לי רנו קליאו, אמנם 2012, אבל הקלאץ' בסדר גמור.

ככה או ככה, הספייס והקליאו יותר מודרניות, בטיחותיות ומאובזרות. אבל לטעמי יותר רגישות לאחזקה מה106.

מאידך ה106 פשוטה יותר לתחזוקה ומכונית די אמינה. אני סבור כי בתקציב שלך יהיה יותר קל למצוא 106 שמורה מאשר קליאו B או ספייס.

תודה חביבי אבל השוק של המכוניות ירד המחירים שמצאתי זה שמורות עם לא יותר מ170 אלף קילומטר ויד 3, אז אולי טסט קצר במחירים האלה אבל חוץ מזה מצאתי מלא במצב נורמלי , והקלאץ' ברנו "בועט אותך" שאתה משחרר אותו ככה זה בכל הרנו זה מעצבן

פורסם

170 אלף ק"מ זה לא מעט,

בחריגות לא גדולות מהתקציב אני סבור כי יהיה ניתן למצוא מכוניות שמורות יותר, פחות ק"מ ואולי גם פחות ידיים!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
170 אלף ק"מ זה לא מעט,

בחריגות לא גדולות מהתקציב אני סבור כי יהיה ניתן למצוא מכוניות שמורות יותר, פחות ק"מ ואולי גם פחות ידיים!

אני אשמח אם נתמקד יותר בעיניין של איזה אוטו עדיף וחוות דעת ולא מה אפשר למצוא שמור יותר

פורסם

ספייס וקליאו B - הסברתי גם למה. יותר מודרניות, יותר מאובזרות ויותר בטיחותיות.

חשוב לשים דגש על תחזוקת הרכב.

פורסם
ספייס וקליאו B - הסברתי גם למה. יותר מודרניות, יותר מאובזרות ויותר בטיחותיות.

חשוב לשים דגש על תחזוקת הרכב.

הבנתי אחי אין לי בעיה עם תחזוקה אבא שלי מכונאי אפשר השואה בין שתיהם איזה רמות גימור יש איזה עדיף?

פורסם

אין לך בעיה לתחזק את הרכב,

אבל כן תהיה לך בעיה למצוא רכב נורמלי.

למשל פונטו ספייס מאוד רגישה למי ברז.

חשוב לוודא שמילאו מי קירור איכותיים ועדיף פראפלו (הנוזל קירור המקורי של פיאט).

בפונטו ספייס עדיף ELX.

קליאו כדאי RXE. או RT דיזל 1.9.

פורסם

קליאו כדאי RXE. או RT דיזל 1.9.

בשנים 99-2001 קליאו 1.4 ידנית קיימת רק ברמת גימור RT. (הרמה הבינונית)

במודל 99-2000 מדובר במנוע 8 שסתומים 75 כ"ס.

בשנת 2001 רוב היחידות הגיעו עם מנוע 16 שסתומים ו 98 כ"ס, ומעט עם המנוע הישן.

דגם 8 שסתומים יותר זול לטיפול בחלק מהדברים.

הדגם הפשוט יותר היה 1.2 (יש רק מ 2001 ומעלה) רוב ה 1.2 הגיעו ברמת גימור נמוכה RTE ומעטות מאוד RT.

הדגם ה"בכיר" הוא RXT. רק אוטומטי 1.6 בשנת 99-2000, ב 2002-2001 גם 1.4 98 כ"ס אוטומטי.

לדעתי הכי מומלצת בין דגמי הקליאו היא 1.4 75 כ"ס מהמודלים המוקדמים יותר. 6000 ש"ח זה סכום מספיק לחלוטין לאחת כזאות.

פורסם

ראיתי קליאו B 2001 1.4 עם חלונות ידניים ? הגיוני ??? נראה לי שלא אבל מרתיע אותי המקרים האלו .. עצוב שיש דגמים כאלו לרכב כזה איכותי ו2001

• תוכן חדש...