Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משנה כמה טורים וכתבות נכתבו על הברברנות שלהם, על הניתוחים ההזויים, על השטויות שלא

מפסיקות לצאת להם מהפה, ועל זה שהם לא נותנים לנו שניה של שקט מכל זה,

והערוצים השונים בשלהם. ואני שואל, למה???!!!

אני כבר הגעתי למצב שאני רואה משחקים רבים על mute, כי נמאס לי מהם. אבל זה הורס את

אווירת המשחק.

על יעקובי הצרחן אני כבר לא מדבר, כי איתו זה בכלל בלתי נסבל. אי אפשר ליצור מחאת אוהדים

נגד ערוצי הספורט?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השיא האמתי זה הדיליי שיש בשידור HD, שם אתה שומע את השטויות לפני שאתה רואה את המהלך...

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

הם פשוט נוראיים. אני עוד זוכר כששגיא כהן היה בסדר (או שפשוט הבנתי פחות, גם זה יכול להיות), לי היה אז שיער על הראש... אג'נדה, שידור לא אובייקטיבי, ראיית פאולים שלא היו והתעלמות מכאלה שלא טובים לאג'נדה, פסיקות נחרצות מזוויות שגם עם הגדלה X20 לא היית רואה כלום וכמות בבל"ת פשוט מחרידה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חייב לציין שאני די מחבב את יורם ארבל ושגיא כהן בכלל לא מפריע לי. נדב יעקובי גם לא רע וה"התקפות" שיש לו לפעמים, במהלך המשחק, משעשעות אותי.

פורסם

ברגע שהם מפרשנים תוך אהדה לקבוצה, המקצוענות מהם והלאה. ברגע שהם מבצעים טעויות בסיסיות (מתוך אותה אג'נדה) - הם יוצאים מטומטמים, קבל עם ועדה. ברגע שהם מוסיפים לזה התלהמות - זה כבר מפסיק להיות מצחיק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אז עדיף את שלמה שרף בתור פרשן, שחצי מהמשחק הוא נרדם ובשאר זה קריאות אייאיי או "למה הוא לא מוסר ת'כדור למה? גרוביאן שכמוהו! חבורת ביזיונרים!.

פורסם

יורם ארבל ושגיא כהן לדעתי לא רעים בכלל.

גם יעקובי מעולה.

אבי מלר מעצבן אותי עם כל המשחקי מילים שלו.

רמי וויץ מעצבן אותי עם כל השטויות שהוא אומר על דברים שבכלל לא קשורים למשחק.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

יורם ארבל נאחס רצח במשחקים של נבחרת ישראל, תמיד מזכיר שישראל לא תחטוף, הוא זה שניחס אותנו נגד פורטוגל.

אני מאוד אוהב את נדב יעקובי בליגה הספרדית שהיא נורא קצבית, אופן הקריינות שלו מעביר את הקצב של המשחק ומספק חלק מההתלהבות על המגרש, תענוג לשמוע את השידורים שלו.

אבי מלר מרדים יחסית, במיוחד בשידורים של ליגה אנגלית למי שזוכר.

עמיחי שפיגלר לא רע בצרפתית ובגרמנית, אבל גם לו יש פליטות פה מיותרות מדי פעם.

למי שרוצה למות, שיישמע את יהודה ארם וסלבה ברזילאי באפרטורה או הקלאוסורה, או סתם משחק בליגה הברזילאית בין גרמיו לסנטוס.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
יורם ארבל נאחס רצח במשחקים של נבחרת ישראל, תמיד מזכיר שישראל לא תחטוף, הוא זה שניחס אותנו נגד פורטוגל.

ברור, רק ארבל, לא הבלם שבעט לתוך קונטראו, לא אוואט שתפס אוויר ולא הנבחרת כולה שנתנה להם ללחוץ ולא ידעה להעיף כדור. רק ארבל :lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בקטנה. נסו לראות פורמולה 1 עם אילדיס וקורפל, נראה אתכם עומדים בזה !

אכן קשה, קשה מאוד.

גם יעקובי מעולה.

אני מאוד אוהב את נדב יעקובי בליגה הספרדית שהיא נורא קצבית, אופן הקריינות שלו מעביר את הקצב של המשחק ומספק חלק מההתלהבות על המגרש, תענוג לשמוע את השידורים שלו.

תגידו, אתם רציניים? מה מעולה בצווחן הסדרתי הזה, שעל כל שטות מתלהב לי כאילו מה קרה.

פורסם

לא תמיד אתה רוצה שדר אנמי שבקושי מפרשן

עם יעקובי אין לי בעיה וגם לא אבי מלר.

את שגיא כהן ואולי אוחנה אני לא אוהב בכלל

את עמרי אפק תמיד כיף לשמוע. הבנאדם בא מוכן ועושה עבודה טובה.

אושרי אם מפריע לך למה אתה לא רואה בסופקאסט? ראיתי ככה את כל היורו בשידור ברוסית ואנגלית. תענוג

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...