Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את זה שכשאתם מתחברים לרשת של מלון למשל אז יש לכם מסך פתיחה של הרשת ורק אחרי שאתם מסכימים לתנאים זה מתחבר?

אז זה המצב.

עכשיו יש לי ראוטר נוסף, שאני רוצה להפוך אותו לריפיטר (מאצים טווח קליטה), איך אני יכול להתגבר על הבעיה של הלוגין?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אתה מתכוון שיש לך ראוטר שמריץ פורטל ואתה מחבר AP נוסף לרשת שאינ ומריץ פורטל ואתה רוצה שכשמתחברים ל AP גם יעלה הפורטל למי שמתחבר אלחוטית ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לACCESS POINT שלך אפשרות למשוך אות WIFI ולהמשיך אותו הלאה או רק לחבר לRJ45 ברשת הנ"ל ואז להפיץ WIFI?

אני מניח במקרה שלך המקרה הראשון הוא הרלוונטי, כי אתה במלון וממש לא קרוב לנקודות רשת שלהם. אם כך, פשוט תכבה את הDHCP ונותן לו כתובת IP פנויה ברשת הנ"ל, לדוגמא 192.168.0.253 וסאבנט וזהו הוא ממשיך את הרשת הלאה ויציג גם את הפורטל.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני אישית מעדיף שלא יעלה הפורטל, אבל הלוגאין עושה סוג של רישום של הMAC בראוטר לדעתי.

בגדול החיבור הוא אלחוטי והוא פשוט מגיע באות חלש לחדר שלי ספציפית - זה לא שאני רוצה לחבר לו כבל, אני רוצה שהוא יקלוט את הרשת אלחוטית ויעצים את האות. חשבתי לשים ריפיטר, השאלה אם הוא ידע לעבוד למרות שיש את פורטל הלוגאין ובגלל שאין לי נסיון בהתקנת רפיטרים ספציפית אין לי מושג אפילו איך לקנפג אותו...

יש המלצה לרפיטר טוב?

-איוניק 5 עלית

פורסם

ריפיטר לרוב לא דורש לוגין בשביל להעצים את הטווח. אתה פשוט צריך להיכנס להגדרות בממשק, ולהגדיר את הראוטר כ-universal repeater.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אתה מודע לזה שאם האות חלש אז הרפיטר גם אם יתן אינדיקציה של עוצמת אות מלאה זה רק מהרפיטר והלאה כן? מה שהוא יקבל בפועל זה קצב שידור נמוך מהמקסימום, נגיד 11Mbit. היתרון היחידי שתוכל להתחבר מרחוק יותר, על חשבון ביצועים.

מה התקציב? בסביבות ה250 ש"ח אתה יכול לקנות Repeater בעל תקן N של D-Link. יספק את העבודה לדעתי.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-wireless&keyword=repeater

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
ריפיטר לרוב לא דורש לוגין בשביל להעצים את הטווח. אתה פשוט צריך להיכנס להגדרות בממשק, ולהגדיר את הראוטר כ-universal repeater.

מחזק,

אצלי בדירה השכורה ביצעתי זאת לאחר שחיברתי ראוטר אשר תומך בAP ומקבל הזנה חוטית מהראוטר הראשי שנימצא בדירה הסמוכה של המשכיר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כל ראוטר אלחוטי יכול לעשות מה שאתה דורש

אם אתה רוצה שהלוגאין יהיה זהה לרשת הקיימת אז תגדיר אותו כך:

1. תבטל בו dhcp ותן לו כתובת באותה הרשת של הראשי ורק שלא תהיה בטווח שהוא מחלק

2. בשני הראוטרים תגדיר צאנל אלחוטי קבוע ושונה בינהם

3. בשניהם הצפנת הרשת צריכה להיות זהה כולל הסיסמא וinterval key

4. חבר בינהם בכבל רשת ישר בפורטים של הlan

פורסם

שכחתי: תגדיר גם ssid זהה בשניהם.

ככה שתסרוק רשת כדי להתחבר אתה תראה רק רשת אחת

אם למשל תתחבר עם מכשיר נייד אל הרשת אז הנדידה בין הראוטרים תהיה אוטומטית עפ rssi ושקופה לך

פורסם

חבר'ה אולי הייתי צריך להתחיל בעובדה שיש לי ידע ברשתות תקשורת כך שזה היה חוסך הרבה הסברים מיותרים :oops:

לא חשבתי לחבר את הריפיטר אצלי בחדר (זה לא היה נותן כלום כי הקליטה שם חלשה) אלא באמצע הדרך בין הראוטר המקורי למחשב שלי.

עשיתי בדיקה בבית ובאמת הגעתי למסקנה שפשוט לחבר כבל רשת (ארוך) לכניסת ה WAN של ראוטר אחר עושה את העבודה בהגדרה נכונה וזה מה שאני כנראה אעשה.

שוב, הדבר היחיד שמטריד אותי הוא שאחרי שאני מתחבר עם הלפטופ לרשת הוא לא מעלה לי שום אתר אלא אתר לוגאין של המקום אליו שייך הראוטר ורק אחרי שאני עושה Login לאתר הזה הוא נותן לי לגלוש, האם באמצעות הפתרון שנתתי פה הראוטר עדיין יצליח להתחבר לרשת וכשאתחבר מהמחשב אגיע למסך הלוגאין הזה?!

(תודה ל gsi16v שהיה מעלה לי את הרעיון הזה אם לא הייתי בא איתו מראש היום חחח)

-איוניק 5 עלית

פורסם

לא הבנתי אותך נכון / לא הסברת את מה שאתה רוצה נכון

לראוטר הראשי יש פורטל שאותו אתה מנסה לעקוף בהתחברות אלחוטית

אז חשבת להתקין ראוטר נוסף על הlan כדי לגלוש דרכו?

אם הפורטל מוגדר כמו ראדיוס סרבר שהוא השער של הרשת (כל הרשת בסגמנט שלו ולא רק על ה wifi של הראוטר הראשי / כמו בבית מלון) אז לא תוכל לעקוף אותו אם לא תפרוץ אותו

פורסם

לא, אני לא מחפש לפרוץ שום דבר :)

היום יש ראוטר באכסניה, כשאני מתחבר לראוטר עם כל מכשיר (לפטופ, פלאפון וכו') הדבר הראשון שהדפדפן מציג לי הוא דף הבית של האכסניה, רק אחרי לחיצה על הכפתור Login בדף הבית הזה הוא נותן לי לגלוש ברשת האינטרנט.

אין לי שום בעיה עם דף הבית הזה ואני לא מחפש לעקוף אותו - מה שאני כן מחפש לעשות זה להגביר את האות אצלי בחדר.

השאלה: אם אני אחבר ראוטר נוסף קרוב יותר לחדר שלי (מהראוטר הקיים כבל רשת עד הראוטר החדש שימצא קרוב אלי)

האם זה יעבוד או שבגלל שהראוטר החדש לא יודע לעשות Login ל"דף הבית" לא אוכל לגלוש בעזרתו

-איוניק 5 עלית

פורסם

אם עולה לך הפורטל אז לא תוכל לעקוף אותו, בכל מקרה אם יש לך גישה אז זה יעבוד

פשוט תחבר אותו לlan בראוטר שלך, בלי dhcp ותגדיר לעצמך את הרשת האלחוטית איך שאתה רוצה

פורסם

טוב אז חיברתי את הראוטר שלי למודם ומהראוטר שלי לראוטר של האכסניה.

אליו חיברתי ראוטר של sweex במהירות 300M ו-3 אנטנות קרוב יותר לחדר, אבל עדיין אני מקבל אות של 30-40% :x (עדיף על ה-10 אחוז של קודם)

יש דרך לחזק את האות בלי להעביר עכשיו כבלי רשת באוויר?

-איוניק 5 עלית

פורסם

איפה מודם נכנס לפה?

מה דגם הראוטר שחיברת?

איזה צאנלים יש ברשת? סרקת עם inssider או כלי דומה לראות שאין הפרעות

הכל יכול להיות.... ( אצלי למשל מדפסת אלחוטית שיבשה את כל הwifi בבית בגלל התנגשות בשידור)

ככל שתפרט יותר יהיה יותר קל לעזור לך

• תוכן חדש...