Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פוקוס עם דיבורית BT מקורית (מערכת SYNC) והיא עובדת בסה"כ בסדר. הבעיה היא שברגע שאני נכנס לרכב והסמארטפון (סמסונג Note2) מתחבר אליה הוא מייד מתחיל לנגן מוזיקה. הבעיה לא מופיעה כשאני מחבר אוזניות BT, ולכן אני מניח שהבעיה בדיבורית של פורד, ש"מתנדבת" לשלוח לטלפון פקודה לנגן גם שלא ביקשתי זאת.

האם יש דרך כלשהי למנוע את זה? האם הבעיה הזו קיימת בדיבוריות BT אחרות?

פורסם

תנסה למחוק את הדיבורית BT ולהתקין מחדש.

יש אפליקציה שנקראת SMART CONNECT.

אני אישית עובד איתה, הגדרתי לה שכאשר אני מחבר כבל AUX, היא אוטומטית מפעילה בלוטוס ומגבירה את העוצמה של המוזיקה ופותחת לי את הנגן מוזיקה.

ככה שאני נכנס לרכב, מחבר כבל AUX והכל פועל אוטומטית בלי שאני יגע בכלום.

שאני יוצא מהרכב ומנתק כבל AUX, הכל אוטומטית נכבה.

אם לא עוזר התקנה מחדש של הדיבורית, אולי תעשה שימוש הפוך באפליקציה. (אפשר להגדיר לה מה שאתה רוצה, לכבות\להדליק, להנמיך\להגביר).

פורסם

תודה על התגובה!

תנסה למחוק את הדיבורית BT ולהתקין מחדש.

הדיבורית היא חלק מובנה מהרכב. אין לי אפשרות להתקין אותה מחדש.

יש אפליקציה שנקראת SMART CONNECT.

אני אישית עובד איתה, הגדרתי לה שכאשר אני מחבר כבל AUX, היא אוטומטית מפעילה בלוטוס ומגבירה את העוצמה של המוזיקה ופותחת לי את הנגן מוזיקה.

ככה שאני נכנס לרכב, מחבר כבל AUX והכל פועל אוטומטית בלי שאני יגע בכלום.

שאני יוצא מהרכב ומנתק כבל AUX, הכל אוטומטית נכבה.

אם לא עוזר התקנה מחדש של הדיבורית, אולי תעשה שימוש הפוך באפליקציה. (אפשר להגדיר לה מה שאתה רוצה, לכבות\להדליק, להנמיך\להגביר).

הורדתי את האפליקציה הזו, ונראה שהיא דומה ל-Tasker שבה אני כבר משתמש. לא נראה שיש שם אפשרות להתעלם מפקודה של הדיבורית לנגן מוזיקה.
פורסם

הכוונה שתמחק אותה מההגדרות במכשיר, ברוך השם אין לנו אייפון ואפשר לשחק עם הכל ולעומק.

רגע.

הדיבורית BT ברכב גם מנגנת מוזיקה בBT לרמקולים של הרכב? (או שהמכשיר מפעיל מוזיקה ברמקול שלו).

אצלי גם קורים באגים כאלה פעם במלא זמן, שהמכשיר משתגע וממשיך לנגן לבד את המוזיקה או ממשיך ליהיות מחובר לדיבורית BT גם כשאני מנתק הכבל או מכבה את הרכב.

פורסם
הכוונה שתמחק אותה מההגדרות במכשיר

אתה מתכוון למחוק את ה-pairing ולבצע אותו מחדש? לא ברור לי במה זה יעזור, אבל אני יכול לנסות.

הדיבורית BT ברכב גם מנגנת מוזיקה בBT לרמקולים של הרכב? (או שהמכשיר מפעיל מוזיקה ברמקול שלו).
מה שקורה זה שברגע שאני פותח את הסוויצ' הדיבורית מתחברת לטלפון והנגן שלו מתחיל לנגן. אפשר להגדיר בנגן להשתמש ברמקול הפנימי של הטלפון או ברמקולים של הרכב, אבל לא מצאתי הגדרה שתגרום לו לא לנגן בכלל.

אצלי גם קורים באגים כאלה פעם במלא זמן, שהמכשיר משתגע וממשיך לנגן לבד את המוזיקה או ממשיך ליהיות מחובר לדיבורית BT גם כשאני מנתק הכבל או מכבה את הרכב.
הבעיה היא שאצלי זה לא באג נדיר, אלא משהו שקורה באופן קבוע. אני מניח שהאשמה היא בדיבורית של פורד ולא בטלפון, כי כשמחברים אוזניות BT (שכוללות כפתורי שליטה על שירים) הטלפון לא מתחיל לנגן מעצמו.
פורסם

אותה תופעה בדיוק קוראת גם אצלי.

ביצוע pairing מחדש לא עזר.

אני עולה על הפוקוס פעם בשבוע-שבועיים, אז אני מתייחס בסלחנות לעניין.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מוזר מאוד.

אולי תנסה לפתוח תופס תקלה באימייל של פורד או אצל היבואן, אולי אם בעתיד יתקנו את זה ואז תוכל ללכת לעדכן גרסא במערכת של האוטו.

פורסם

אנדרואיד אמרת? די פשוט.

כשאתה מחובר לדיבורית:

הגדרות-הגדרות חיבורים אלחוטיים-הגדרות בלוטות'

משם, אאל"ט לחיצה על שם ההתקן שאתה מחובר אליו תפתח לך תפריט של מה אתה רוצה לשמוע מהדיבורית- תוריד את הסימון ליד מולטימדייה (או משהו דומה אני כבר לא זוכר את המינוחים המדוייקים).

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ככל הנראה זאת הגדרה של נגן המוזיקה של המכשיר (אפליקציה מובנת של מערכת ההפעלה או כזו שהתקנת).

נגן המוזיקה מוגדר כך שברגע שיש חיבור BT להתחיל לנגן שירים. ניתן לבטל זאת דרך ההגדרות של הנגן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אנדרואיד אמרת? די פשוט.

כשאתה מחובר לדיבורית:

הגדרות-הגדרות חיבורים אלחוטיים-הגדרות בלוטות'

משם, אאל"ט לחיצה על שם ההתקן שאתה מחובר אליו תפתח לך תפריט של מה אתה רוצה לשמוע מהדיבורית- תוריד את הסימון ליד מולטימדייה (או משהו דומה אני כבר לא זוכר את המינוחים המדוייקים).

בהצלחה.

אם זה ייבטל את האפשרות לנגן מדיה מהטלפון דרך BT אז זה לא פותר את הבעיה, כי אני מעוניין לנגן מדיה. אני רק לא מעוניין שהמדיה תנגן לפני שאני לוחץ פליי.

אם אתה על מצב רדיו רגיל ברכב ונכנס עם הטלפון זה עובר אוטומטית לBT ומתחיל לנגן?

אני כמעט לא שומע רדיו אז לא בדקתי את זה, אבל אני מניח שכן. אני אבדוק את זה.

ככל הנראה זאת הגדרה של נגן המוזיקה של המכשיר (אפליקציה מובנת של מערכת ההפעלה או כזו שהתקנת).

נגן המוזיקה מוגדר כך שברגע שיש חיבור BT להתחיל לנגן שירים. ניתן לבטל זאת דרך ההגדרות של הנגן.

עשיתי לנגן Freeze באמצעות טיטניום בקאפ ועכשיו זה קורה עם נגן אחר.

פורסם

תבטל את האפשרות של כל הנגנים "START WHEN CONNECTING BT" או משהו כזה. בכל נגן נורמלי יש את זה. לי יש POWERAMP ואני מרוצה עד השמיים. את המקורי של המכשיר מחקתי. היחיד שלי הוא POWERAMP.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
תבטל את האפשרות של כל הנגנים "START WHEN CONNECTING BT" או משהו כזה. בכל נגן נורמלי יש את זה. לי יש POWERAMP ואני מרוצה עד השמיים. את המקורי של המכשיר מחקתי. היחיד שלי הוא POWERAMP.

:mm_yeah: ל- poweramp.

האפליקציה היחידה שרכשתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...