Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

בשבוע הבאה יוצא להפלגה עם היאכטה לקפריסין.

היעד לרנקה, אשמח לקבל המלצות למקומות בהם ניתן להשכיר טרקטורון במחיר סביר.

תודה,

תומר

פורסם

אפשר,שים לב שלא ייתנו לך קטן ,זקן וחלש מדי (או שעבר הרבה ישראלים). בעליות בדרכי עפר לכפר של רוקמות התחרה (לא זוכר שמו כרגע) הייתי צריך להלך ברגל, אע"פ שהייתי כמה עשרות ק"ג פחות.האשה על הטרקטורון.

פורסם

אני הייתי מוודא שיש לדבר הזה שם ביטוח מתאים. כמו כן, לא להתבייש להצטייד במיגון מתאים. לא מעט מקומות בחו"ל מזלזלים בחיי אדם ובבטיחות.

הכי חשוב, לא להתקמצן ולעשות ביטוח נסיעות בארץ דרך קופת חולים. הביטוח של הכרטיס אשראי גם טוב אבל הוא מוגבל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תריץ חיפוש בגוגל, קפריסין הוא יעד מדובר על ידי הרבה ישראלים.

אני בחופש טסתי למאליה (יוון, כרתים), ולפני זה בדקתי בגוגל, הרבה המליצו על חברה מסויימת, שהיא הכי גדולה וחזקה (מין מאפיה).

גם קרה לי ולעוד ישראלים מהמלון מקרה איתם, איזה גוי פינצ'ר לנו איזה 20 טרקטורונים.

התקשרנו לחברה, הוא אמר שהוא מגיע, אחרי 20 דק הגיע ודיברנו והסברנו לו הכל, הוא אמר "לכו לישון, עכשיו זה בעיה שלי, אני יתקן לכם הכל כמה שיותר מהר, וגם ידאג שהבנאדם שעשה את זה יצטער על כך כל החיים שלו)".

באמת תוך שעה וחצי הטרקטורונים היו מוכנים.

היו עוד חברות השכרה שנראו יותר חאפריות, וגם הם תיקנו ולא עשו בעיות.

לגבי ביטוח, אני (גם חברים שטסו לנאפה וגם עוד יעדים של צעירים כביכול), חתמנו על טופס עם ביטוח 100% שכולל:

בעת גניבה של טרקטורון, אתה מחזיר מפתח ומקבל במקום אחד אחר. (אם אין מפתח ואין טרקטורון, אתה חייב לחברה טרקטורון!)

במקרה של פאנצ'ר, מתקנים ללא תשלום.

בעת תאונה שקרתה בכביש אתה מכוסה.

ובקיצור 100%, מה שלא יהיה.

אבל יש שתי כללים, לא לנהוג שיכורים, ולא ליסוע בשטח.

לנהוג שיכור זה קו אדום, לא יצא לי בחיים, אבל עשינו הרבה טיולי שטח, באמצע גם נגמר לחבר הדלק (פשוט גררנו אותו בלי בעיה לתחנת דלק הקרובה).

היו במלון שלנו גם "בני-דודים", ערב אחד ישבנו על בירה והם אמרו שהם גמרו לאיזה טרקטורון את הגיר (שחטו אותו בשטח), בקיצור הם סחבו אותו למלון, שטפו לו את הצמיגים והקפיצים והתקשרו לחברה, ובאו אליהם למלון והחליפו את הטרקטורון בלי הרבה דיבורים ובעיות.

בקיצור אם לא תמצא המלצות וחוות דעת, פשוט שתגיע, אם תראה הרבה טרקטורונים אותו לוגו של חברה כלשהי, לך תשכור ממנה.

• תוכן חדש...