Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב - פיאסטה 2000, 1.3 ל' ידני.

לפני כ20K ק"מ כשקניתי את הרכב החלפתי רפידות קדמיות ב2 הגלגליםהקדמיים + רפידות גדולות בתופים האחוריים.

עכשיו, לאחר כשנתיים וחצי, יש לי רעידות בבלימה והבלימה לא חזקה.

רוב הנסיעות הן בתוך העיר (ירושלים) ונסיעה אחת לאיזור אשקלון הלוך חזור פעם בשבוע. הנסיעה שלי רגועה, שימוש נכון בהילוכים ולא טוחן את הברקסים.

1. האם אני צריך להחליף גם את הדיסקים וגם את הרפידות או שמספיק להחליף רק את הרפידות?

2. האם אפשר לראות מהתמונה? כי העסק נראה די חלוד וישן ובדיסקים יש פסים חרוטים וגלים.

3. מהי העלות הצפויה לדיסקים+רפידות? (אם זה הפרש של 200ש"ח אז אני כבר אחליף גם דיסקים) אני עושה את זה לבד, יש לי את כל הכלים (בוקסות, מלחציים לבוכנה) כבר החלפתי כמה פעמים ברכבים אחרים ככה שזו לא בעיה.

תודה

IMG_5927.jpg

IMG_5928.jpg

IMG_5929.jpg

שלומי

פורסם
שלום

הרכב - פיאסטה 2000, 1.3 ל' ידני.

לפני כ20K ק"מ כשקניתי את הרכב החלפתי רפידות קדמיות ב2 הגלגליםהקדמיים + רפידות גדולות בתופים האחוריים.

עכשיו, לאחר כשנתיים וחצי, יש לי רעידות בבלימה והבלימה לא חזקה.

רוב הנסיעות הן בתוך העיר (ירושלים) ונסיעה אחת לאיזור אשקלון הלוך חזור פעם בשבוע. הנסיעה שלי רגועה, שימוש נכון בהילוכים ולא טוחן את הברקסים.

1. האם אני צריך להחליף גם את הדיסקים וגם את הרפידות או שמספיק להחליף רק את הרפידות?

2. האם אפשר לראות מהתמונה? כי העסק נראה די חלוד וישן ובדיסקים יש פסים חרוטים וגלים.

3. מהי העלות הצפויה לדיסקים+רפידות? (אם זה הפרש של 200ש"ח אז אני כבר אחליף גם דיסקים) אני עושה את זה לבד, יש לי את כל הכלים (בוקסות, מלחציים לבוכנה) כבר החלפתי כמה פעמים ברכבים אחרים ככה שזו לא בעיה.

תודה

1.אם אתה צריך להחליף את הרפידות אז בטוח שתצטרך לחרוט או להחליף לדיסקים חדשים .כי אלו חייבים חריטה.

2.בתמונה לא ניתן לראות כ"כ אבל אתה יכול למדוד את הצלחת מול העובי המינמלי שצריך.

3.העלות לא גבוהה למיטב זכרוני. החלפתי לפני כשנה רפידות ודיסקים העלות לא הייתה גבוהה (מעט יותר יקר ממה שביקשו עבור חריטה). הרפידות היו טובות לא סיניות.

אך דיסקים היה רק סינים. בכל מקרה היו קצת צפצופים שחלפו אחרי תקופה מסוימת , חוץ מזה לא היו בעיות.

פורסם

תחליף גם צלחות וגם דיסקיות

שים מקורי, לא כזה יקר

אם אני זוכר נכון צלחות כ 250 ש"ח ( לזוג )

סט דסקיות כ 180 ש"ח

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

החלפתי היום צלחות ורפידות תחליפיות, גלגל ראשון לקח שעה וחצי, גלגל שני רבע שעה, אחרי שהבנתי מה הולך שם..

החלק המעצבן היה לפרק את שני הברגים שמחזיקים חלק מהקליפר (ברגי אלן באורך של 5 ס״מ בערך, הם היו די אכולים כנראה מטיפול לקוי אצל הבעלים הקודמים.

שלומי

פורסם
עדיף למרוח עליהם חומר נגד חלודה או גריז.

כמה עלה החלקים?

על מה למרוח חומר נגד חלודה וגריז? אני מאוד מקווה שלא על הצלחות ולא על הדיסקיות. ריסוס של ספריי נגד חלודה יזהם את המתכות ועלול להוריד מכושר העצירה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שחר

לא במוסך אבל דרך ההפצה שלהם בחנות חלפים.

האמת שאני לא זוכר האם המחיר כולל מע"מ או לא.

אני אבדוק

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...