Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 בגרופון - 133000 ש"ח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/shlomosixth-C1301175089/17645456

למה לקנות I30 ואו פוקוס , גם הקורולה נראית מיותרת לחלוטין.

מאזדה 6 מודל 2013 0 ק"מ מליסינג ב 133,000 ש"ח.

על פי התמונות יכול להיות שמדובר בדגם הקודם של ה 6 , אבל לצורך הענין זה מראה את עומק ההנחה שהליסינג מקבל מדלק מוטורס.

היבואן מנפח את מחיר הרכב ל 165 , שלמה סיקסט עושים טובה ומוכרים ב 133, מענין בכמה היא רכשה את הרכב .. , לטעמי יש מצב שב 120.., 28% פחות ממחיר המחירון..

אין תחרות על כיסו של הצרכן , היבואן עושה מה שמתחשק לו, אולי אם היה יבוא מקביל הייתה תחרות.., כמו שרואים יש הרבה בשר על העצם הזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

השאלה הזו נשאלת כל פעם, בכמה היבואן קונה? אבל זה לא משנה כשגם כל יומיים נפתח שרשור "התחדשתי ברכב חדש מהחברה". ככל שאשנים יקנו רכבים חדשים, המחירים יהיו גבוהים. המחירים הגבוהים זה רק נטו בגלל שיש הרבה קונים. אם למשך חצי שנה לא יימסר רכב חד אחד משום סוכנות, לדעתי יהיו מבצעים גדולים מאוד, אבל זה לעולם לא יקרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הדגם הישן אבל 2013.

:shock:

זה בגלל שהוא התבשל שנה במחסני היבואן או סתם נתקע בחברת הליסינג? לא ?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כשראיתי את הכותרת היה לי ברור שמדובר בדגם הישן.

דגם חדש שיוצא לא נמכר בהנחות כאלה - גם לא מליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק לא הבנתי איפה ההנחה הקבוצתית של גרופון

מישהו היה היום הולך לקנות מאזדה 6 מהדגם הישן אחרי ליסינג ביותר מ133K?

רק להזכיר לאלו ששכחו או לא שמו לב, 0 קילומטר כן אבל הקונים עדין יהיו יד 2 אחרי ליסינג.

פורסם

לא נראה שהנחה קבוצתית היא המטרה של גרופון במקרה זה, בטח שלא בסדרי גודל כאלה. בסה"כ זה עוד ערוץ שיווקי זמין, בדיוק כמו עיתון, באנר באתר וכיוצ"ב.

פורסם

למי שמחפש עסקה הגיונית למשפחתית גדולה - מדובר בעסקה לא רעה.

אמא שלי נוסעת כבור 13 שנה במאזדה 626 שקנינו מהשכרה עם 1000 ק"מ.

קבלנו אז 20000 ש"ח הנחה - הרכב היה חדש לגמרי.

אחרי 13 שנה - עוצרים את אמא שלי ברחוב ומוכניה לשלם לה מעל מחירון - רק שתמכור.

ובגדול מכיוון שהרכב חדש לגמרי והסיפור של הליסינג הוא רישומי בלבד - זה ממש לא משנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קרם בוואריה יש בבוואריאן מוטורס :wink: .

וכמו רבים מאיתנו, 133 לרכב שכבר יד2 שנרקב שנה+ איפה שלא יהיה, לא הייתי משלם, אפילו שהוא כביכול חדש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...