Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים מישהו פגע לי ברכב והסתלק ללא השארת פרטים. הפגיעה היא קלה יחסית (קוסמטית) אך אני מעט פדנט והייתי רוצה להעלים אותה. פחח שהייתי אצלו דיבר על משיכה/מילוי+צביעה בעלות של יותר מאלפייה אך לדעתי הפגיעה קלה כל כך (הצבע לא התקלף אלא נשרט מעט מאוד) שמה שנדרש הוא טיפול בוואקום.

-האם אני צודק?

-משהו יכול להמליץ על פחח מקצועי מהמרכז (רמלה עד ראשל"צ) עם ידע וכלים לביצוע ישור בוואקום? (רצוי מישהו שעובד עד מאוחר או פתוח בשבת)

Photo0220.JPG

פורסם

לאחר ניסיון של החום וקור (מספר פעמים, במספר דפיקות שונות), וקריאת מאמרים נוספים אשר מכחישים את אפקטיביות השיטה, הגעתי למסקנה שזה חרטא.

פורסם
לאחר ניסיון של החום וקור (מספר פעמים, במספר דפיקות שונות), וקריאת מאמרים נוספים אשר מכחישים את אפקטיביות השיטה, הגעתי למסקנה שזה חרטא.

אני גם כן ניסיתי מספר פעמים ואני מודיע לכם חגיגית זה עבד לי !!!

אבל זה שיפר ב-50% את השקע ולא העלים לגמרי...אל תצפו לשמוע את ה"קנאק".....זה לא יקרה...

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

תבדוק בבקשה אפשרות באוטו-פיקס (האחראי שם הוא דניאלס. יושבים בהרצליה פיתוח). כ"כ - עלה פה שמו של יעקב אלטר כפחח מהשורה הראשונה.

לגבי הראשון - יש לי אישית נסיון טוב איתו.

alfa 156 2.5.

פורסם
אפשר עם חום וקור,

פן ומיכל אויר דחוס יעשו את העבודה כמו בוידאו הזה

לחפש סרטונים באינטרנט כולם יודעים. בין זה לבין לדעת שזה עובד ומתאים יש הבדל של שמים וארץ.

האם ניסית פעם את השיטה בעצמך?

פורסם
לחפש סרטונים באינטרנט כולם יודעים. בין זה לבין לדעת שזה עובד ומתאים יש הבדל של שמים וארץ.

האם ניסית פעם את השיטה בעצמך?

לא, אבל לא בטוח שכל מי שפסל פה את השיטה טרח בכלל גם להקשיב למה גם נאמר שם,

והוא הסביר בדיוק לבחור ששאל אותו באיזה מקרים השיטה תעבוד ואיפה לא.

מה גם שלא מדובר באיזה פרסומת למוצר, הכלים זמינים בכל בית, זאת רק שיטה ואי אפשר לחשוד במניעים מסחריים להפצתה.

פורסם
פרק את הביתנה שמעל הגלגל ודחוף את זה החוצה, לא מסובך

אני מאמין שזה יקפוץ החוצה, אם לא תמיד תוכל ללכת לבעל מקצוע

לאחר הפירוק תחמם את האזור (פן או מים חמים) ואז דחוף את זה החוצה.

תשתמש בכפפות זה יהיה חם. אם לא זז תנסה לתת מכות (יותר נזק ממה שיש לא יקרה).

בהצלחה.

פורסם
תבדוק בבקשה אפשרות באוטו-פיקס (האחראי שם הוא דניאלס. יושבים בהרצליה פיתוח). כ"כ - עלה פה שמו של יעקב אלטר כפחח מהשורה הראשונה.

לגבי הראשון - יש לי אישית נסיון טוב איתו.

אוטופיקס! +1 בהליכה הם מסדרים את זה - בלי זכר למה שהיה ובמחיר סופר הוגן!

(לעומת מה שסידרו לי זה ניראה פשוט במיוחד)

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

• תוכן חדש...