Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw סדרה 1 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים.

מתלבט כרגע לגבי סדרה 1 החדשה של BMW

מדובר על 116I הדגם החלש יותר.

כרגע נוסע בפולו TSI שנת 2010 ומשתעמם. (רווק).

יש פה חברים שרכשו סדרה 1 חדשה?

מעניין אותי אם הם שבעי רצון ואם הם קיבלו מחיר טוב על הרכב או שאין מה לדבר על הנחות??

טנקס.

POLO TSI 2010

פורסם

מאוד מרוצה מהרכב, רכב חזק יחסית אף על פי הנתונים הלא מרשימים.

לגבי המחיר,לפי הניסיון שלי אין כל כך מה לדבר איתם אבל אני רכשתי ידני ככה שזה 11אלף פחות מהאוטומט ופי 100 יותר מהנה לנהיגה (לפי דעתי).

פורסם

היו לי מגעים בסוכנות שם לגבי 1 החדשה ו3 החדשה, לפחות במקרה שלי לא היה עם מי לדבר, בכלל לא מעניין אותם(לא מתקשרים לא מתעניינים) והמחיר זה המחיר.

עשיתי נסיעת מבחן על ה1 וה3 החדשות(אותו מנוע 1600 טורבו) ואני יכול להגיד לך שהן לא רעות בכלל בשביל 1600, מ1 ל100 אומנם לא מטוס(סביבות ה9) אבל מה100 ומעלה יש טיפוס משמעותי במהירות (מצב ספורט,טורבו) וכנראה שלא תצטרך יותר מזה.

ככה שאם אתה לא איזה drag racer סביר להניח שאתה תהיה מרוצה מהאוטו מאוד.

מה כן הסיבה שהחלטתי בסוף לא לרכוש מהם את הרכב חדש היא בגלל הירידת ערך המטורפת(:idea: ) של הרכבים האלה, החשבון שלי הראה שעדיף לי אפילו לקחת סדרה 5 בשנתונים 08-09 ולהחזיק אותה שנתיים - שלוש ולמכור ועדיין המחיר הסופי שאתה משלם(הפער בין כמה שקנית את הרכב לבין כמה שמכרת) הוא הרבה יותר נמוך מלקנות 316 החדשה ולמכור אותה אחרי 3 שנים(ירידת ערך ב3 שנים סביבות ה100-110 אלף)

לשיקולך :), בכל מקרה תקבע נסיעת מבחן

פורסם

למיטב הבנתי שניים מחברי הפורום רכשו לא מזמן סידרה 1,"ונהנו" מתקלות חוזרות אם אני זוכר נכון משהו בגיר,אבל נחכה לתגובתם המפורטת.

לגבי השירות,כמו שנאמר מעלי.

Porsche 944 turbo

פורסם
למיטב הבנתי שניים מחברי הפורום רכשו לא מזמן סידרה 1,"ונהנו" מתקלות חוזרות אם אני זוכר נכון משהו בגיר,אבל נחכה לתגובתם המפורטת.

לגבי השירות,כמו שנאמר מעלי.

אחד היה עם בעיות בגיר, השני עם בעיה בספידומטר , מנגד אני יכול להגיד שיש הרבה חבר'ה שקנו ולא מצטערים.

ולפותח השרשור, באיזה רמת גימור אתה מעוניין?

פורסם

מה כן הסיבה שהחלטתי בסוף לא לרכוש מהם את הרכב חדש היא בגלל הירידת ערך המטורפת(:idea: ) של הרכבים האלה, החשבון שלי הראה שעדיף לי אפילו לקחת סדרה 5 בשנתונים 08-09 ולהחזיק אותה שנתיים - שלוש ולמכור ועדיין המחיר הסופי שאתה משלם(הפער בין כמה שקנית את הרכב לבין כמה שמכרת) הוא הרבה יותר נמוך מלקנות 316 החדשה ולמכור אותה אחרי 3 שנים(ירידת ערך ב3 שנים סביבות ה100-110 אלף)

לשיקולך :), בכל מקרה תקבע נסיעת מבחן

יכול להיות נכון, אלא אם תקלה קטנה בגיר או במנוע שלא מכוסה במסגרת האחריות מפתיעה אותך ב-20-30-40 (ויכול להיות הרבה יותר) אלף שקל. אגב, תוסיף לזה עלויות ביטוח גבוהות יותר (יותר יקר לבטח סדרה 5 מאשר סדרה 1), עלויות תחזוקה גבוהות יותר (רכב באחריות לעומת רכב מפוצץ באלקטרוניקה רגישה שעלולה להתקלקל בכל יום).

בקיצור, החישוב שלך יכול להיות נכון, ומאוד יכול להיות לא נכון. זה הרבה עניין של מזל.

Lexus CT200H

פורסם
יכול להיות נכון, אלא אם תקלה קטנה בגיר או במנוע שלא מכוסה במסגרת האחריות מפתיעה אותך ב-20-30-40 (ויכול להיות הרבה יותר) אלף שקל. אגב, תוסיף לזה עלויות ביטוח גבוהות יותר (יותר יקר לבטח סדרה 5 מאשר סדרה 1), עלויות תחזוקה גבוהות יותר (רכב באחריות לעומת רכב מפוצץ באלקטרוניקה רגישה שעלולה להתקלקל בכל יום).

בקיצור, החישוב שלך יכול להיות נכון, ומאוד יכול להיות לא נכון. זה הרבה עניין של מזל.

מסכים אין ספק, ואני גם חישבתי את זה מנגד לסדרה 3 החדשה לא 1(לא היה כמעט הבדל בביטוח), בגלל זה גם השקעתי הרבה כסף על בדיקות לפני(בסוף לא הסתדר ולא קניתי).

אבל התכנון הוא להעזר בסבלנות ולמצוא "מציאה" ולקוות שלא יהיו הפתעות, אל תשכח גם לקחת את גורם הדלק שב1 ו3 החדשות הוא יתרון משמעותי, צריכה מאוד נמוכה יחסית לרכבי bmw

פורסם

אז קודם כל תודה רבה על הענות.

אני מתעניין בחדשה מהחברה .

אני מתקשה להאמין שעל סדרה 1 יהייה ירידת ערך של 100 אלף שקל בשלוש שנים במיוחד שזה צורה חדשה.

לגבי תקלות גם השירוקו שרציתי בזמנו יצא עם המון תקלות מהחברה והרבה סיפורים אבל זה לא שכיח לחלוטין.

אם אני רוכש רמת הגימור תהייה לוקשרי עם הגג והגנטים.

כמה ביטוח לרכב??

POLO TSI 2010

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול לרכוש מגאן RS או גולף GTI, שכבר ספגו וואחד ירידת ערך, והן לא פחות מבוקשות (אם לא יותר) מאשר סדרה 1 או 3 יד2. רק לשם הדוגמא, המחיר של GTI שאני רכשתי לפני שנתיים: 220. המחירון היום: 150. הרכב מאבד 15% (מקוריים) בשנה. אם אתה חושב שמצב הסדרה 1 יהיה טוב יותר, ועוד בדגמים ה"חלשים", אני חושב שאתה טועה. ואם אתה לא חייב חדש מהסוכנות או סמל משודרג (שנראה שזו הבעיה), אז תשקול אחת מאלה. גם לאון קופרה R היא אופציה לא רעה.

עריכה: תסתכל ביד2 מחיר של 118 (נפח 2000, היתה היקרה יותר מ- 116) שנת 2012: 118K "לרציניים". להערכתי שום רכב שתקנה היום לא ישמור על ערכו יותר מידי. זה גורלו של רכב, ועוד יותר של רכבי ספורט/יוקרה (גם יוקרה עאלק).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עריכה: תסתכל ביד2 מחיר של 118 (נפח 2000, היתה היקרה יותר מ- 116) שנת 2012: 118K "לרציניים". להערכתי שום רכב שתקנה היום לא ישמור על ערכו יותר מידי. זה גורלו של רכב, ועוד יותר של רכבי ספורט/יוקרה (גם יוקרה עאלק).

רק לציין שה-118i וה-116i הם בדיוק אותו רכב פרט לתוכנה של המחשב, אותו נפח מנוע (1.6T).

האמת ששניצר הוציאו עדכון תוכנה ל116I שמעלה את ההספק ל-200כ"ס, הפלא ופלא וגם ה118i גם עולה לאותו כ"ס.

פורסם

שניצר זו לא תוכנה, זה בלוק בקרה שמתחבר לצמת הרכב וחיישנים שונים כך גם CAN BUS, יקר מאוד יחסית וכך גם העבודה, סביר להניח שתאבד אחריות.

אבל ההספק גדל משמעותית.

• תוכן חדש...