Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לצערי הרב ושלא באשמתי נכנס בי רכב ליסינג בבעלות חברת X, הרכב אמנם בבעלות X אך חוכרת אותו חברה עסקית ונהג ברכב עובד שכיר באותה חברה.

באמצעות סוכן הביטוח שלי, הוגשה תביעה לביטוח שלהם אך מתברר שחברת הביטוח של X זה X עצמם והם מערימים קשיים בלתי נתפסים!

בשיחה אחת טוענים כי הנהג לא דיווח, בשיחה אחרת טוענים כי הנהג דיווח אך לא קיבלו פרטים מאיתנו! בקיצור מנסים לייאש אותנו כבר חצי שנה...

אני רוצה להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בהסתמך על דוח השמאי, את מי כדאי לי לתבוע? אני רשאי לדעתי לתבוע את כל אחת מהיישויות האלו אך את מי מומלץ לתבוע כדי להכנס למינימום סחרורים מיותרים? אני מניח שאם אתבע את חברת הליסינג ישירות הם יערבבו את השופט וימשכו זמן...

אודה לעצתכם

פורסם

לענ"ד הלא מלומדת, במקרה כזה תובעים את כולם ביחד.

אני מציע לך להתייעץ עם עו"ד שמתמחה בתעבורה - כאן בפורום יש כמה כאלה.

דני

פורסם

אתה יכול לתבוע את כולם ביחד וכל אחד לחוד. השופט כבר יחליט מי יחזיר לך את הכסף.

אם הנזק הכספי גדול, אתה יכול גם להגיש תביעה נגד חברת הביטוח שלך ולתבוע את שאר הנזק (השתתפות עצמית, ירידת ערך, הוצאות משפטיות וכו') מן הנהג, בהליך של תביעות קטנות.

פורסם

אכן כדאי לדעתי (הלא מלומדת - אני לא עו"ד) להגיש תביעה נגד שלושת הנתבעים באותו כתב תביעה.

זה יגרום לנהג להתחיל להזיז עניינים אצל המעסיק שלו ואצל חברת הליסינג ויגרום להם להתחיל לדבר איתך לעניין.

אל תשכח לפרט בכתב התביעה את מסכת הטרטורים שהעבירו אותך.

תבע כל הוצאה שאתה יכול להוכיח בקבלות ומסמכים.

ועל זה תוסיף עוגמת נפש וכו'.

כשחברת הליסינג יתקשרו אחרי קבלת התביעה לידיהם שחק אותה קשוח.

אל תסכים לשום פשרה מתחת לפיצוי הולם על הנזקים המוכחים (בקבלות) שלך.

(על עוגמת הנפש לא ישלמו לך וגם חצי שנה אשראי כנראה שעל חשבונך)

הם ירצו לשלם לך 90% מהנזק בתקווה שתתייאש ותתקפל.

אבל ברגע שהתביעה כבר הוגשה הם בעמדת הנחיתות כי להם לא מתחשק לבזבז זמן על להגיע למשפט ולקחת את הסיכון שאולי במקרה כן יחייבו אותם גם בסכומים נוספים.

ועוד דבר - אל תגרור את זה עוד הרבה זמן.

הנהג יפסיק לעבוד באותה חברה,

המעסיק עלול לפשוט את הרגל,

לך תדע.

סתם סיבוכים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סוכן הביטוח שלך לא ממליץ לך איך לפעול הלאה?!

היה לי מקרה דומה, כשרכב ליסינג(מאחת החברות שהתפרסמו פה לרעה בזמן האחרון) פגע ברכב שלי.

הדבר הראשון ששמעתי מהפחח שנכנסתי אליו זה, יקח לך הרבה זמן לקבל את ההכסף חזרה. בהמשך שמעתי את זה מעוד כמה אנשים.

למזלי, סוכן הביטוח שלי שיחק אותה ואחרי שלושה חודשים קיבלתי צ'ק ביד עם כל הסכום.

• תוכן חדש...