Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא העניין, ברגע שזה צולם והופץ זה הופך אוטומטית למשפט ראווה. סביר להניח שהוא לא היחיד שצריך להענש, אבל זה מקרה מובהק של טימטום, אלימות וחוסר מזל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

...... הא?

החייל הנ"ל הוא שעיר לעזאזל,תראו את הסרטון טוב טוב ותתמקדו עליו ועל הקצין שעמד לידו.

מחבל שבא להרוג, דינו מוות.

האם אתה לא מסביר כאן שצריך להרוג מחבל כי צריך להרוג מחבל, בלי קשר להוראות הפתיחה באש?

לא מסביר שהוא שעיר לעזאזל למרות שהוא יורה באפס מנוטרל 11 דק' לאחר האירוע בנונשלנטיות שלא בדיוק נראית כמו לחץ מסכנה ממשית?

מה אני מפספס?

עזוב, ויתרתי - בוא נסגור את זה ב"אני עושה לך דווקא" או וואטאבר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני אומר שהמחבל הזה הוא פח זבל אנושי ולא כואב לי עליו, בכל מקום אחר בעולם בן אדם כזה לא היה יוצא חי,בצורה חוקית.

זה שהוא כביכול לקח את החוק ליידים זה לא תקין.

מעבר לכך אם אתה ראית את הסרטון ולא הבנת מה הולך שם אתה נאיבי לחלוטין.

נראה לך שחייל מרים נשק, דורך אותו וכל זה בזמן שקצין עומד לידו ולא פוצה פה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הוא עשה את זה בצורה רגועה ולא בצורה של מצב קרב, מי שמתורגל גם תוך 2 שניות כבר פולט כדור.

הקצין עמד בצד והסתכל.

אני לא קונה את זה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני אומר שהמחבל הזה הוא פח זבל אנושי ולא כואב לי עליו, בכל מקום אחר בעולם בן אדם כזה לא היה יוצא חי,בצורה חוקית.

אז אולי הגיע הזמן להבין מהכרעת בית המשפט ש"מה שאתה אומר" הוא קיצוניות אידיאולוגית שלא עומדת בקנה אחד לא עם החוק ולא עם חברה מודרנית מתוקנת.

בטבח בקונגו זה עובד.

פה, לא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אריק את הויכוח שלנו כבר ניצחת אז ברשותך אתעלם מההתעלמות המוחלטת מהארגומנט שלי, ומהמציאות (עובדתית: יש הרבה דוגמאות למחבלים הרבה הרבה יותר גרועים שלא עברו משפט שדה, בכל ארץ שתבחר).

עזוב - שלך.

רק דבר אחד, לא בציניות: מה בעצם אתה טוען שקרה שם? את זה לא הבנתי עדיין והסקרנות שלי חזקה מהשליטה העצמית.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

באמריקה על אזרחים הם יורים על מנת אם יש כוונה ויש אמצעי, אז על מחבלים לא?

באיזו מדינה מחבל שבא לדקור חייל יצא חי?

ואור אני לא בא לנצח פה שום וויכוח.

תסיק מדברי מה שאתה רוצה, משהו לא תקין היה שם וזו לא אשמת החייל.

ושוב, איך זה שונה מפרשת קו 300?

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

באמריקה שוטר שיירה על אזרח ששרוע מנוטרל על הקרקע 11 דקות לאחר האירוע כנראה יעמוד בדין פלילי, אבל עזוב בשיח של היום עובדות זה סתם מאעפן

לא ענית על השאלה, מה לדעתך קרה שם? אני לא לועג אני באמת מנסה להבין את הטענה שלך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למחבל בסרטון אולי היתה כוונה, אבל לא אמצעי והוא היה מנוטרל על הרצפה. מחבל יצא חי אך פצוע בדרכו למעצר אחרי שניטרלו אותו בכל מדינה מתוקנת, מה שאנחנו שואפים שיתקיים פה.

פורסם

הוא אומר שכביכול הקצינים ראו אותו בא לירות ולא עשו כלום למנוע זאת.כך שיש לזה אישור רשמי.זה לא נכון.הכל קרה תוך שניות.

אגב כבר מזמן קבעו שהקצינים שהיו שם למלמים ולא שלטו בזירה ובחיילים שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז כל מה שהקצין לא אומר מותר?

פורסם
למחבל בסרטון אולי היתה כוונה, אבל לא אמצעי והוא היה מנוטרל על הרצפה. מחבל יצא חי אך פצוע בדרכו למעצר אחרי שניטרלו אותו בכל מדינה מתוקנת, מה שאנחנו שואפים שיתקיים פה.

אחרי שניטרלו אותו לא היה לו אמצעי, כשהוא בא לשחוט חייל היה לו גם אמצעי וגם כוונה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון אבל איך זה קשור לזה שירו בו למוות בפרק זמן שלא היה לו שום אמצעי?

לפי ההיגיון הזה מותר להיכנס לכלא של אסירים בטחוניים עם מיניגאן ולרסס הכל כי מחבלים צריכים למות...

• תוכן חדש...