Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

כן, אמר זה שמספר איך מרדכי דוד זה גיבור התרבות של הימין. בדקת שכל המחנה תומך בו, כל המיליון עד שני מיליון ומשהו איש?

אתה באמת לא מבין את ההבדל בין זה שאתה מייחס לנו, כולנו, את זה שהלכנו להמציא חקירה נגד קרוב משפחה של זיני, מול זה שאני מייחס לך תמיכה במרדכי דוד? באמת?

אנסה עוד פעם: אני לא מייחס לך את זה שאתה יוצא לחסום מכוניות של שופטים זקנים, ולא מייחס לך את זה שאתה זורק אבנים על חיילים.

מבין? עדיין לא?

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

אני הסברתי בדיוק למי אני מתכוון.

אני צטטתי אותך. צר לי אם אתה לא מבין מה אתה כותב, אבל הרי זו בדיוק הבעיה שעליה הצבעתי. אתה לא מנסה לחבר שום דבר למסר הגיוני. הכל אסוציאיטיבי. מספיק לזרוק קרן ווקסנר וזהו. נצחת!

לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

והדעות שלך זה אחד לאחד של כל מיני "אינטלקטואלים" בשמאל, שכל מי שמשנה את דעתו לכיוון הלא נכון, הוא "אפס, וחוזר על ארבע לביבי".

אתה מקשיב למשגב, כמדומני, ואפילו הבאת אותו בתור "מקור". לא נראה לי שאפשר לרדת יותר נמוך מזה (אולי רק אנשים כמו עמי דרור

אתה טועה. כתבתי פה בעבר שאני לא חושב שיש הבדל עקרוני בין משגב לבין טאוב. 

וכן, אני לא מעריך אנשים שמשקרים ומזגזגים ומנסים להצדיק את זה בכל מיני שטויות וקשקושים. אבל האמת שספציפית את סער לא כל כך חיבבתי גם לפני, בעיקר כי הוא פעל למען מרחב ציבורי דתי (אבל משום, כמו ריקלין ואחרים, היה לו מאוד מאוד מאוד חשוב לגור דווקא בת"א - כאילו חסרים ישובים דתיים בארץ).

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

בוא קודם ספר לנו מה המאפיינים הדומים עד זהים לפיהם אתה מקטלג ביביסטים, כי הרי סיפרת שבניגוד אלינו, אצלך זה מתבסס על קריטריונים מוגדרים.

אז אני ביביסט, מרדכי דוד ביביסט, משה סעדה ביביסט. עד כאן צדקתי?

מהם אותם מאפיינים לפיהם אנו משוייכים לקבוצה?

לא הבנתי מה אתה רוצה מהחיים שלי. אתה התחלת לדבר על גברים בעלי מראה אירופאי וכו'. גם מה זה שייך לציטוט? 

יורם כהן הוא איש ימין. זכור לי שהוא מזוהה עם בנט. אולי לא. אלשייך מתנחל מחברון. אז אני שואל: איך הם התקבלו לאליטה?

אני אגב לא יודע מי זה משה סעדה. ואני לא יודע אם אתה ביביסט. אתה, נראה לי, פשוט שונא כל כך כל דבר שמזוהה עם אליטות שמאלניות בעלות מראה אירופאי וחוש אופנה לא מפותח, שזה גורם לך להתווכח איתנו בעד הקואליציה הנוכחית. והמאפיינים לפיהם משייכים אדם לכת הביביסטים הם מאוד פשוטים: תמיכה בלתי מסוייגת בכל מה שביבי עושה, לא משנה מה. אבל שוב, מה זה שייך למה ששאלתי ולמה שכתבת קודם?

לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

השאלה שלך מנותקת מהמציאות, כי דוד זיני הוא לא כזה. אז כל הויכוח הוא תיאורטי.

אבל אם אתה כבר שואל - יש לך סגן רמטכל לשעבר שמחזיק בדעות שמאל קיצוני, ראש שבכ לשעבר שמקורב לגורמי שמאל קיצוני, לכאורה. ראינו להן הם הביאו אותנו.

אז אולי כדאי לתת צ'אנס גם לימין הקיצוני להנהיג את מערכות הבטחון.

כמובן, כל מי שמחזיק בדעות שלך או דומות הוא לא קיצוני. אתה מייצג את המרכז בישראל, וגום אבא של זיני. ואם אבא של זיני היה מתמודד לכנסת - היה מביא 30 מנדטים, כמו נניח בני גנץ, נכון?

אני גם לא חושב שאתה מכיר שמאל קיצוני. גגל על אנשים כמו אלון לי גרין או עידן לנדאו. תגלה עולם ומלואו של דעות שאני לא חושב שנחשפת אליהן אי פעם. ואז תבין אולי מה זה שמאל קיצוני.

לא ממש ענית על השאלה, אבל מהתשובה שלך בכל זאת ניכר שלא איכפת לך שראש השירות או כל אחד אחר בראש מערכת הבטחון יזוהה פוליטית (עברנו מלדבר על הסביבה על דיבורים על האדם עצמו). אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין, כי בסוף כולם באים מקבוצה חברתית כלשהי וכו'. איפה הבעיה? הבעיה היא כשזה הולך לאיזורים קיצוניים. איפה הבעיה הנלוות? בהגדרה של מה זה קיצון. וזו אולי גם בעיה באמת לא פתירה, כמו שהויכוח שלי איתך יכול ללמד. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

אתה באמת לא מבין את ההבדל בין זה שאתה מייחס לנו, כולנו, את זה שהלכנו להמציא חקירה נגד קרוב משפחה של זיני,

אני כבר הסברתי שאני לא טענתי את זה, ופירטתי בדיוק למה או למי אני מתכוון, אבל אתה ממשיך להתעקש שאני אמרתי ש*כל* השמאל הלך והמציא חקירה.

מול זה שאני מייחס לך תמיכה במרדכי דוד? באמת?

מסתבר שאצלכם הכל בינארי.

אני מתנגד למה שהוא עשה לאהרון ברק, כי פשוט לא צורחים ומטרידים אדם בן 90, כשהוא עם הבת שלו ברכב. אין סיבה להיות כמו השמאל.

מצד שני, אני בהחלט תומך בביקור בית שהם עשו לפעילת השמאל הקיצוני, סיגל כמדומני, שמטרידה, מפעילה אלימות, ופולשת לבתים של מתיישבים. 

אגב הנדסת תודעה, מכונת תעמולה וערוצי תרעלה - זה הזוי לראות איך היא מקבלת במה בערוץ 12 או 13, עם ראיון מלטף, כולה עדינה ונעימה כזאת, בלי להראות את ההתנהגות הברברית והאלימה שלה בשטחים.

ויותר הזוי זה הדיווח על המקרה - אשכרה רואים בוידאו איך בעלה מתנהג באלימות, אבל בערוצי החדשות מספרים שמרדכי וחברו תקפו אותם והגיעו עם לום (הוא הגיע עם מקל סלפי כדי לצלם).

אז אחרי שבתקשורת המיינסטרים עושים הכל חוץ מלדווח אמת, אל תתפלא שנוצר חוסר אמון תהומי, שגם תורם לעלייה של תיאוריות קונספירציה, כהגדרתך.

אנסה עוד פעם: אני לא מייחס לך את זה שאתה יוצא לחסום מכוניות של שופטים זקנים, ולא מייחס לך את זה שאתה זורק אבנים על חיילים.

מבין? עדיין לא?

בסדר, אז גם אני לא מייחס לך שהלכת להגיש עתירה נגד זיני, אני רק מייחס לך את זה שאתה תמכת באלו שהלכו וכן עשו את זה. יותר טוב?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

טרנספר, אמשילות, ריבירייה בעזה

דווקא לפי התוכנית עכשיו, רוצים שתיהיה ריביירה, רק אתה יודע... בלי טרנספר אז ריביירה לאחרים.

• לא הבנתי... 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אז היועצת המשפטית היא של גדעון סער. 

היא מינוי שלו והחתה מצויינת עד שביקש שריון אצל ביבי.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

מה אתה ילד בן 12?   

אם בן גביר היה מעורב במינוי, אז זה בהכרח אומר שהמינוי אמור להיות לטובתו?

זה אומר שהמינוי הוא איש שבן גביר חושב שהם חושבים אותו הדבר ורואים את הדברים עין בעין.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אגב, גם גדעון סער יוצא עכשיו נגד היועצת, למרות שהוא מינה אותה. אז מה זה אומר?

הוא מינה אותה לפני שעבר לביבי.

רק מזכחר שסילמן היתה יןר הקואליציה של בנט.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

ואני אגלה לך סוד - המפכ"ל לא צריך לפחד מבן גביר, מי שהוא כן צריך לפחד ממנה זה היועצת המשפטית.

הוא לא צריך לפחד מאף אחד אבל אם הוא רוצה תפקיד ציבורי בסיום הכהונה היועמשית לא יכולה לתת לו כלום ובן גביר כן.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אתה שוב ממציא עובדות - החקירה נגד מני בנימין נוהלה במח"ש. מה הקשר לניצב בלט?

ואני חוזר על השאלה - למה ההתערבות של בלט בחוקר שימונה לתיק, מ433?   באיזו סמכות?

אתה רציני?

בנימין ראש להב 433 ונחשד בשחיתות. חשבת שיתנו לאדם שנחשד בשחיתות לנהל חקירה כזו?

בגלל זה הזיזו אותו הצידה .

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

הוא נמצא בניגוד עניינים. אתה באמת לא מבין איפה הבעיה?   על שיבוש חקירה, תיאום גרסאות וכדומה לא שמעת?

אתה מבין את משמעות המונח ניגוד עניינים?

זה אומר שהוא לא יכול להיות חלק פעיל בחקירה וכשלא הוא ותא הגוף לו הוא שייך נוגעים בחקירה הוא לא יודע איזה גרסאות בעלל לתאם.

זה כמו שאף אחד לא מצפה שזיני לא ידבר עם אחיו למרות ניגוד העניינים בין ראש שבכ ואח שנחקר בעבירות שנמצאות בתחום האחריות של אחיו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Night Driver כתב:

היא מינוי שלו והחתה מצויינת עד שביקש שריון אצל ביבי.

אז או שסער התהפך או שהיא נהייתה גרועה.

אני מזכיר, זה לא רק הלעומתיות כלפי הממשלה הנוכחית, זה עצם העובדה שהיא לא עושה את העבודה שלה, לא מגיעה לישיבות מקצועיות, ומסרבת כבר לא פעם לייצג את הממשלה או לאפשר ייצוג נפרד (ולא פעם כבר חטפה על זה מבג"צ).

הוא לא צריך לפחד מאף אחד אבל אם הוא רוצה תפקיד ציבורי בסיום הכהונה היועמשית לא יכולה לתת לו כלום ובן גביר כן.

איזה תפקיד ציבורי בן גביר ייתן לו בדיוק?

עמי אשד לא סיים "יפה" עם בן גביר, אתה דואג שהוא יאלץ לעבוד בניקיון רחובות?

ואתה באמת תמים. אנחנו ראינו כבר איך המתפרה עובדת. מספיק להסתכל על גל הירש והמינוי שלו למפכל - הרסו לו את החיים, תרתי משמע, ולבסוף יצא מזה כלום ושום דבר.

אתה רציני?

בנימין ראש להב 433 ונחשד בשחיתות. חשבת שיתנו לאדם שנחשד בשחיתות לנהל חקירה כזו?

"שחיתות". הוא נאשם שהיה בקשר עם בכיר בעירייה לשעבר, שהוא לא הצהיר על הקשר, ושהוא העביר לו מידע משטרתי.

שזה מצחיק, לאור כמות ההדלפות מחקירות משטרתיות אחרות, ולאור העבודה שבכירי משטרה רבים נמצאים בקשרים קרובים עם כל מיני עיתונאים או פוליטיקאים, ולדעתי גם פה לא יצא שום דבר מהפרשה, אבל כל זה לא הנקודה - הנקודה היא שאין קשר בין מה שכתבת למציאות.

כשבועז בלט דרש ממני בנימין למנות חוקר ספציפי לתיק הפצרית, הוא לא יכול היה לדעת עדיין שמני חשוד במשהו. לכן, מעבר לעובדה שזה מאוד מחשיד שהוא דורש חוקר ספציפי מלהב 433, זה גם מאוד מחשיד העיתוי של האישום נגד מני בנימין.

זה אומר שהוא לא יכול להיות חלק פעיל בחקירה וכשלא הוא ותא הגוף לו הוא שייך נוגעים בחקירה הוא לא יודע איזה גרסאות בעלל לתאם.

תיאום גרסאות על מקרה ההדלפה, הטיוח וההסתרה. זה לא אומר שהוא חייב להיות צד בחקירה.

למה עוצרים אנשים עד לסיום ההליכים, או לתקופה ארוכה, במקרים בהם לא נשקפת מהם סכנה?   בדיוק כדי למנוע שיבוש, תיאום, טיוח וכדומה.

זה כמו שאף אחד לא מצפה שזיני לא ידבר עם אחיו למרות ניגוד העניינים בין ראש שבכ ואח שנחקר בעבירות שנמצאות בתחום האחריות של אחיו.

זה לא דוגמה טובה. דוגמה טובה יותר היא ברוורמן, שהורחק לחלוטין מנתניהו לכשבועיים, ואז זה הוארך עוד.

מוזר שלא הרחיקו את הפצרית מכל חבורת היועצת המשפטית. לא נראה לך מוזר, למרות ניגוד העניינים, והחשדות?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

מסתבר שאצלכם הכל בינארי.

אני מתנגד למה שהוא עשה לאהרון ברק, כי פשוט לא צורחים ומטרידים אדם בן 90, כשהוא עם הבת שלו ברכב. אין סיבה להיות כמו השמאל.

מצד שני, אני בהחלט תומך בביקור בית שהם עשו לפעילת השמאל הקיצוני, סיגל כמדומני, שמטרידה, מפעילה אלימות, ופולשת לבתים של מתיישבים. 

אגב הנדסת תודעה, מכונת תעמולה וערוצי תרעלה - זה הזוי לראות איך היא מקבלת במה בערוץ 12 או 13, עם ראיון מלטף, כולה עדינה ונעימה כזאת, בלי להראות את ההתנהגות הברברית והאלימה שלה בשטחים.

ויותר הזוי זה הדיווח על המקרה - אשכרה רואים בוידאו איך בעלה מתנהג באלימות, אבל בערוצי החדשות מספרים שמרדכי וחברו תקפו אותם והגיעו עם לום (הוא הגיע עם מקל סלפי כדי לצלם).

אז אחרי שבתקשורת המיינסטרים עושים הכל חוץ מלדווח אמת, אל תתפלא שנוצר חוסר אמון תהומי, שגם תורם לעלייה של תיאוריות קונספירציה, כהגדרתך.

דווקא מתאים לך לחשוב שהכל א בינארי אצלנו, אבל האמת שלא הבנתי את המשפט הראשון בכל מקרה.

אני לא מבין גם מה אתה רוצה מהתקשורת. יש ערוץ 14, יש 24, יש מידה, יש מקור ראשון או עיתונים אחרים של הציונות הדתית שאני לא מכיר או מבלבל ביניהם, יש יתד נאמן.

אני לא מתפלא מחוסר האמון והפצת תאוריות קונספירציה. אני פשוט חושב שהמקור לזה הוא קצת אחר. ישראל היא לא המקום היחידי בעולם שבו ימין פופוליסטי או המקבילים שלו מהשמאל מפיצים תאוריות קונספירציה. 

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

בסדר, אז גם אני לא מייחס לך שהלכת להגיש עתירה נגד זיני, אני רק מייחס לך את זה שאתה תמכת באלו שהלכו וכן עשו את זה. יותר טוב?

הכי טוב יהיה אם תבין שאין שמאלנים או חצי שמאלנים שאיכשהו הצליחו לייצר חשד סביב קרוב של זיני במשטרה, שהוא לקח חלק בהברחת סחורות לעזה.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אז או שסער התהפך או שהיא נהייתה גרועה.

אני מזכיר, זה לא רק הלעומתיות כלפי הממשלה הנוכחית, זה עצם העובדה שהיא לא עושה את העבודה שלה, לא מגיעה לישיבות מקצועיות, ומסרבת כבר לא פעם לייצג את הממשלה או לאפשר ייצוג נפרד (ולא פעם כבר חטפה על זה מבג"צ).

היא לא יכולה לייצג כשנתנה חוות דעת הפוכה ממה שעשו. אתה מצפה שתבוא לבית המשפט ותתמודד מול חוות הדעת שהיא עצנץמה נתנה. יש לך את זה ביותר הזוי?

לפני כשעה, gadik6 כתב:

איזה תפקיד ציבורי בן גביר ייתן לו בדיוק?

עמי אשד לא סיים "יפה" עם בן גביר, אתה דואג שהוא יאלץ לעבוד בניקיון רחובות?

הם יוצאים עם פנסיה ולא יהיו רעבים ללחם אבל אם הוא רוצה תפקידים ציבוריים הוא צריך פטרון.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ואתה באמת תמים. אנחנו ראינו כבר איך המתפרה עובדת. מספיק להסתכל על גל הירש והמינוי שלו למפכל - הרסו לו את החיים, תרתי משמע, ולבסוף יצא מזה כלום ושום דבר.

גל הירש עומד לדין על העלמות מס של 6.1 מיליון שקלים. אחלה כלום ושום דבר.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

"שחיתות". הוא נאשם שהיה בקשר עם בכיר בעירייה לשעבר, שהוא לא הצהיר על הקשר, ושהוא העביר לו מידע משטרתי.

שזה מצחיק, לאור כמות ההדלפות מחקירות משטרתיות אחרות, ולאור העבודה שבכירי משטרה רבים נמצאים בקשרים קרובים עם כל מיני עיתונאים או פוליטיקאים, ולדעתי גם פה לא יצא שום דבר מהפרשה, אבל כל זה לא הנקודה - הנקודה היא שאין קשר בין מה שכתבת למציאות.

העברת מידע משטרתי לחשוד זה קצת יותר מהדלפה ועוד כשזה בא ממי שממונה על חקירות שחיתות.

על הרבה פחות מזה אתה צולב את הפצרית.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

כשבועז בלט דרש ממני בנימין למנות חוקר ספציפי לתיק הפצרית, הוא לא יכול היה לדעת עדיין שמני חשוד במשהו. לכן, מעבר לעובדה שזה מאוד מחשיד שהוא דורש חוקר ספציפי מלהב 433, זה גם מאוד מחשיד העיתוי של האישום נגד מני בנימין.

כנראה שידע או שמי שהטיל עליו ידע והנחה אותו.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

תיאום גרסאות על מקרה ההדלפה, הטיוח וההסתרה. זה לא אומר שהוא חייב להיות צד בחקירה.

למה עוצרים אנשים עד לסיום ההליכים, או לתקופה ארוכה, במקרים בהם לא נשקפת מהם סכנה?   בדיוק כדי למנוע שיבוש, תיאום, טיוח וכדומה.

ועובדה שלא נעצר ולא נאסר עליו להיפגש איתה. אם היה חשש היה נאסר עליהם ליצור קשר.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

זה לא דוגמה טובה. דוגמה טובה יותר היא ברוורמן, שהורחק לחלוטין מנתניהו לכשבועיים, ואז זה הוארך עוד.

מוזר שלא הרחיקו את הפצרית מכל חבורת היועצת המשפטית. לא נראה לך מוזר, למרות ניגוד העניינים, והחשדות?

היעוץ המשפטי לא שייך לחקירה וכבר הודיעו שאין חשדות.ניגוד עניינים מונע עיסוק בפרשה ולא קשר בדיוק כמו שזיני יכול לפגוש חופשי את אחיו.

פורסם

דוד זיני אני משער עוד לפני מינויו לראש השבכ היה בעל סיווג ביטחוני גבוה מאוד. 

רק לפני שבוע הכותרות זעקו על פשע בל יתואר על אי לחיצת ידיים לנשים. זה דבר שמוכיח שההתנגדות אליו היא לא מקצועית כי גם אם הוא היה ממונה להיות רמטכל ההתנגדות היתה זהה.

גם אם נגיד אחיו מואשם יש הצדקה שהוא לא יהיה בתפקיד?

פורסם

אי לחיצת היד לנשים זו זכותו המלאה ואישית לא רואה עם זה שום בעיה. זו אמונה דתית שלא משפיעה ולא קשורה לכישוריו המקצועיים לא לטוב ולא לרע.

לגבי אחיו המושא קצת יותר מורכב. אם ידע ולא פעל צריך להדיח אותו אבל אם לא ידע אז מספיק שהלקירה לא תהיה בשבכ.

פורסם
לפני 9 דקות, עדי-אל כתב:

לא. כל עוד החקירה מתנהלת כמו שאמורה להתנהל וכו'.

פורסם
לפני 19 דקות, עדי-אל כתב:

מה היית אומר אם זה היה אח של רונן בר?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

מה היית אומר אם זה היה אח של רונן בר?

הוא היה אומר את זה גם אם הוא היה עם רונן בר בפגיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אחיך מבריח סחורות לעזה, אתה ראש השב"כ ואתה לא עולה על זה, אתה פשוט גרוע, או שאח שלך הוא קרימינל מאסטרמיינד כמו וולטר וויט שבנה אימפריית סמים מתחת לאף של גיסו השוטר.

• אהבתי 1
  • מעניין 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

זה דבר שמוכיח שההתנגדות אליו היא לא מקצועית כי גם אם הוא היה ממונה להיות רמטכל ההתנגדות היתה זהה.

סתם ספין, מאיפה הבאת אותו?
ההתנגדות היא נטו מקצועית.
אם היו ממנים אותו לרמטכ"ל לא היה נראה לך מוזר? זה בערך אותו דבר.
הקפיצו אותו 5 כיתות וקיבלו אותו למסלול לרפואה בלי פסיכומטרי, זה בערך מתאר את מה שקרה איתו.
גם עם המפכ"ל שלנו עשו משהו דומה מאוד.

אויי לנו אם מה שקורה במשטרה יקרה בשב"כ.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתאריך 30.1.2026 בשעה 23:10, Mech Morphix כתב:

אם אח של זיני היה גונב אפוד מגן היה פה בלאגן 

אשכרה הזכירו את זה בהודעה ההזויה של הליכוד הערב. לא יאמן לאיזה תחתיות מגיעים פה ועוד יש הרבה זמן עד הבחירות.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...