Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

יבוא יפתור לך הכל.

גם אם תיקח את כל שטחי החקלאות בארץ ותהפוך אותם לגידול חיטה, לא תגדל מספיק בשביל השוק המקומי.

ואם תהפוך את כל השטחים לגידול בקר לשחיטה, גם לא תספיק לדרישות השוק המקומי.

יש לך מספרים? או רק כיוון מחשבה?

אתה פותח פה משהו מאד מאד רחב.

אז אם ניקח את אופצית גידול הבקר שהעלית, סבבה, אפשר יהיה להפוךף את הבקר המקומי למוצר "פרימיום"- ואז יבואן המוצר יחליט על שיווק במחיר קרוב לפרימיום.... למשל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

נושא החלב הוא לא שונה מאותה ועדת יוקר מחיה שביבי הקים כדי לפרק את המחאה. 

יוקר המחייה הוא לא בקוטג' ולא בחלב אבל בזה הממשלה רוצה שיתעסקו, במקום לשאול מדוע המדינה ממשיכה למוכר קרקעות במחירי עתק שמשעבדים זוגות צעירים לארבע קירות למשך 30 שנה ויותר, בסכומים המטורפים שמסתובבים בעולמות הביטוח (פנסיות וכו') שהם בעצם כסף שהיה אפשר לחסוך לאזרח, במחירי הרכבים והחלפים לרכבים וכמובן בזבוז של מיליארדים על דברים שאף אחד לא צריך ממש.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

היה פעם אולם אירועים בירושלים בשם ורסאי.

ידועים כמה דברים לגביו:

1. הרצפה שלו נבנתה בשיטה דפוקה שנקראת פלקל

2. העסק שבקומה למטה, הסיר קיר שתמך בתקרה (שהיא הרצפה של האולם)

3. הרצפה שקעה ולכן הסירו את המרצפות, מילאו בחול וריצפו מחדש, כך שהרצפה היתה ישרה

את הסוף כולנו יודעים

אתה שקול לזה שמסתכל רק על זה שהרצפה שקועה, כי זה הדבר היחיד שחשוב ברחבת הריקודים, קורא לרצפים זבל ודורש למלא בחול.

לא, לפי מה שאתה אומר, היה צריך לבדוק מה ההורים של מי שהחליט להוריד את העמודים למטה אמרו לו יום לפני, מה אמרה חברה של זה שהסיר את המרצפות ומה היה מזג האוויר.

אני הייתי אומר שכל מי שראה שצריך לבצע X וביצע Y צריך לקבל את כל הזרנוק.

לפני 14 דקות, madmaxx כתב:

נושא החלב הוא לא שונה מאותה ועדת יוקר מחיה שביבי הקים כדי לפרק את המחאה. 

יוקר המחייה הוא לא בקוטג' ולא בחלב אבל בזה הממשלה רוצה שיתעסקו, במקום לשאול מדוע המדינה ממשיכה למוכר קרקעות במחירי עתק שמשעבדים זוגות צעירים לארבע קירות למשך 30 שנה ויותר, בסכומים המטורפים שמסתובבים בעולמות הביטוח (פנסיות וכו') שהם בעצם כסף שהיה אפשר לחסוך לאזרח, במחירי הרכבים והחלפים לרכבים וכמובן בזבוז של מיליארדים על דברים שאף אחד לא צריך ממש.

כמובן שאתה צודק ומסכים איתך בזה. זה לא סותר.

הלוואי שהיה מישהו שהיה מטפל בהכל, אבל לאף אחד לא אכפת מזה.

אפילו הפוך - זורם להם שיש פה חוסר הבנה כלכלית ושאפשר מדי פעם לזרוק איזה עצם. "התייקרה המשכנתא? קחו 700 שקל!", כאילו זה מגיע מהאוויר.

• מעניין 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

לא, לפי מה שאתה אומר, היה צריך לבדוק מה ההורים של מי שהחליט להוריד את העמודים למטה אמרו לו יום לפני, מה אמרה חברה של זה שהסיר את המרצפות ומה היה מזג האוויר.

אני הייתי אומר שכל מי שראה שצריך לבצע X וביצע Y צריך לקבל את כל הזרנוק.

אתה אומר דבר והיפוכו- מחד אתה מצהיר ש"מי שראה", כשממש לא בטוח שראו או ידעו וזה הצריך לבדוק ולדבר ולשאול...

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אפילו הפוך - זורם להם שיש פה חוסר הבנה כלכלית ושאפשר מדי פעם לזרוק איזה עצם. "התייקרה המשכנתא? קחו 700 שקל!", כאילו זה מגיע מהאוויר.

מוציאים מכיס אחד ומניחים בכיס אחר. אדיוטיזם ופופוליזם לשמו. 

אבל כן, לממשלה הזו מאד משתלם שהציבור לא יכול לגשת לנתונים (לפחות אלו שרוצים לראות אותם ואלו שגם יכולים להבין מהם משהו). ככה בדיוק שומרים על המחירים גבוהים בלי שום הצדקה. 

אבל אף אחד לא באמת רוצה לטפל בזה- 

בואו נחשוב רגע ביחד. 

טיפול ביוקר המחיה יזיז כל כך הרבה גבינות לכל מי שתורם לקמפיין בחירות, כך שאין היתכנות אמיתית למעשים שיעזרו עד שלא יקרה פה משהו משמעותי (כמו אותה מחאת הקוטג' למשל). וגם אז, יסיתו את הנושא לכיוונים אחרים. 

זו בדיוק הסיבה שמחירי הדירות פשוט לא יכולים לרדת- יותר מדי אינטרסים מעורבים בזה, ורוצים לשמור אותם גבוהים ועולים, עד שאף אחד לא יוכל לקנות אחת נקודה וזהו. רק אז יהיה משבר והשוק אולי ישתנה. 

• מעניין 1

פורסם
לפני 11 דקות, ברווז כתב:

אתה אומר דבר והיפוכו- מחד אתה מצהיר ש"מי שראה", כשממש לא בטוח שראו או ידעו וזה הצריך לבדוק ולדבר ולשאול...

שהשופט יחקור. יבדוק.

ויגלה שהקבלן ראה שיש פה עמוד שצריך להשאיר, אמר "שטויות יהיה בסדר", וידביק עליו את העונש המקסימלי.

אנחנו ב-2025 תיכף 26, הכל גלוי וידוע.

שקבלנים יעבדו מבחינתי עם הספר של מכון התקנים בכיס הימני.

• מעניין 1
פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

שהשופט יחקור. יבדוק.

ויגלה שהקבלן ראה שיש פה עמוד שצריך להשאיר, אמר "שטויות יהיה בסדר", וידביק עליו את העונש המקסימלי.

פיספסת את הפואנטה.

כשאתה אומר השופטים זבל ומתעלם מכל השאר (מחוקק, משטרה, פרקליטות), זה בדיוק כמו שהשופט של ורסאי יזרוק את הרצף לכלא ויתעלם מהקבלן שהוריד קיר ומהמהנדס שתכנן שם פלקל.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שהוא ניסה להגיד זה שהשופט צריך לעבוד עם מה שנותנים לו וזה לא בא לידי ביטוי בשורה התחתונה של גזר הדין.

אפשר להבין את זה, והתלונות צריכות להיות כלפי כל המערכת ולא השופט בלבד.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

פיספסת את הפואנטה.

כשאתה אומר השופטים זבל ומתעלם מכל השאר (מחוקק, משטרה, פרקליטות), זה בדיוק כמו שהשופט של ורסאי יזרוק את הרצף לכלא ויתעלם מהקבלן שהוריד קיר ומהמהנדס שתכנן שם פלקל.

האנס הפלשתיני זה הרצף או הקבלן?

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

בטח שיש פה בעיה. לראש כנופיה של גנבי מכוניות נתנו לאחרונה 20 (שזה לא רע, אבל גם אפשר לתת עוד). אונס, במיוחד עם אופי אכזרי כמו במקרה הזה, רק 11 שנה? 

וזה לא רק בגלל השופטים, זאת המערכת כולה.

ראית את כל התיק?
ראית תקדימים של ענישה למעשים דומים?
מה אתה נותן לאנס שעושה את אותו הדבר אבל בפעם החמישית וגם מצלם ומפיץ?

שי מינימום ומקסימום שעליהם אתה צריך למקם את העבריינים. אתה לא יכול לתת על כל דבר שנראה לך קשה את המקסימום אלא רק להכי קיצוני.

לפני שעתיים, ברווז כתב:

כמעט כולם צורכים חלב, לעומת "רק" הרבה שצורכים גבנ"צ. בסיס דרישה שונה בשוק. 

תראה כמה מתווכחים על חלב שכמחיר נסיעעה עירונית בודדת באוטובוס התייקר בשנתיים יותר מתצרוכת החלב היומית של משפחה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

האנס הפלסטיני הוא הרצפה העקומה.

מי אשם בזה שהוא נכלא לזמן קצר מדי (לדעתך)? הרצף או הקבלן? 

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

תראה כמה מתווכחים על חלב שכמחיר נסיעעה עירונית בודדת באוטובוס התייקר בשנתיים יותר מתצרוכת החלב היומית של משפחה.

זה ויכוח מעניין, אבל לא הכי יעיל. 

החופשי חודשי שלי (ושל רעייתי) הוזל בכ-100 שקלים חדשים, בעקבות איפה שאני גר ותו לא. 

כנראה יש הרבה מצביעים באזור שלי. 

מתוך כל המפעל שאני עובד בו, יש אולי 4 אנשים שלא קיבלו הוזלה כזו במחיר החופשי חודשי. 

אז זה יכול להיות מקור מימון להוזלות, על חשבון חלק מהאוכלוסייה. 

קצת מעצבן, אני לא מעוניין בהנחה הזו- אני משלם עליה בדרכים אחרות, והרבה אנשים אחרים משלמים עליה ללא צורך. 

• מעניין 1

פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

הרצף הוא השופט.

הקבלן הוא מי שקדם לו - המשטרה, הפרקליטות, המחוקק… תבחר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 40 דקות, stx כתב:

הרצף הוא השופט.

הקבלן הוא מי שקדם לו - המשטרה, הפרקליטות, המחוקק… תבחר.

הקבלן אישר לו להכניס את האנס ל16 שנים בכלא.

הרצף בחר 11.

הרצף זבל.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

שי מינימום ומקסימום שעליהם אתה צריך למקם את העבריינים. אתה לא יכול לתת על כל דבר שנראה לך קשה את המקסימום אלא רק להכי קיצוני.

אונס של חיילת הוא לא קיצוני מספיק בשבילך?

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

אונס של חיילת הוא לא קיצוני מספיק בשבילך

11 שנים זה עונש קל או כבד במנעד שהחוק מאפשר?

לא נכנס לפרטים כי כמו שכתבתי אין לנו מושג איפה המעשה עומד בסולם החומרה. אתה קורא שורה אחת מפסקדין אקוך ובונה עליה תיאוריה שלמה תוך התעלמות מכל היתר.

שים לב שאני לא קבעתי כלום אלא שאלתי שאלות. גם אני לא קראתי את כל פסק הדין ואין לי מושג אם ההחלטה נכונה או לא. פשוט צורמת לי הנחרצות כשאין לך אפילו 10% מהנתונים 

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, David32 כתב:

אגב התנובה יותר זולה מבהולנד. שיעשה לך טוב לנשמה :)

מתי בפעם האחרונה יצא לך לאכול חמאה של תנובה? אחרי ההולנדית זה פשוט אכזרי 😆

לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

אונס של חיילת הוא לא קיצוני מספיק בשבילך?

ואם זה היה יהודי כשר שאנס ערבייה, כמה שנים הוא היה צריך לקבל לדעתך?

• תוכן חדש...