Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

@יובל .מ. אבנר שותק. לא משתתף במכונת הרעל

כפרה עלייך ספריאל לא זיהית ציניות?

רק חסר שאני אאשים חטופים שהם שטופי מוח או שהם בכלל טרגדיה פרטית של המשפחות..

פחי אשפה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 57 דקות, יבגניפ כתב:

לישראל (א.) אין יכולת לפתור את הקונפליקט צבאית, (ב.) אין יכולת לטרנספר וגם (ג.) אין יכולת לגרום למערב פשוט לשכוח מהפלסטינאים.

ב' נובע מג'.

א' נובע מב'.

מסקנה - צריך לשרוד עד שג' יקרה.

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

אבנר.

נרגעתי.

כבר פחדתי שתגיד שרה.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

כן, תפיסת העולם הימנית מתה רשמית. מסתבר שלמרות שבימין חושבים שהם ריאליסטים בניגוד לסמולנים, בפועל גם הם חיו בסרט. והנה אנחנו חוזרים למציאות: לישראל אין יכולת לפתור את הקונפליקט צבאית, אין יכולת לטרנספר וגם אין יכולת לגרום למערב פשוט לשכוח מהפלסטינאים.

מה עןשים? לא יודע. כנראה משקרים שוב וממציאים תהליך שמימלא לא יוביל לשום מקןם.

די, יובל, די. איטס אובר.

נא לא להטעות ולהכפיש. זה לא ימין. אין שום קשר בין אף אחד למפלגות הקואליציה לימין ציוני (שאני חלק ממנו). כל מפלגות הקואליציה אנטי-ציוניות ועוינות את הציונות הרבה יותר מאשר השלטון המנדטורי בימיו הגרועים ביותר.
ימין אמיתי מאמין בדמוקרטיה ושלטון החוק. ימין אמיתי היה החלוץ בהוצאת הכהניזם מחוץ לחוק, ובחוקי יסוד של זכויות אדם.

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

לפני השביעי עשיתי השוואה כזו, הבעיה האמיתית היא ההגדרה של אנטישמיות ששונה בכל מדינה ואין באמת הגדרה אוניברסלית, יעני בחוקים עצמם אין הגדרה דומה בכל המדינות אלא ההגדרה שונה בין מדינה למדינה. מכך יוצא שהסטיסטיקה שמוצגת על ידי הארגונים שונים ומדינות שונות, יכול להיות מאוד טריקי ולהבין שההגדרה שונה בין לבין. ככה שהסטיסטיקה לא כל כך אמינה..

שורה תחתונה אאל"ט היה שיותר מסוכן במדינת היהודים מאשר כל מקום אחר בעולם בפער, עם כל הבעיות שיש בסטיסטיקה..

המקום המסוכן ביותר לבני אדם בארצות הכאילו-מפותחות בכלל (בין אם יהודים או לא) הוא ארה״ב. יותר מכפלים מקרי רצח בשנה מאשר אצלינו באופן עקבי (וזה כשכוללים את כל התקפות הטרור בארץ בספירה, כולל את ה-7/10). למה כאילו? כי אני לא מחשיב את ארה״ב מדינה מפותחת.

הסטטיסטיקה שלהם בדברים כמו תמותת תינוקות, תמותת אמהות בהריון ומדדים קשורים מזעזעת. דומה למדינות אפריקה.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 6 דקות, PinkDolphin כתב:

המקום המסוכן ביותר לבני אדם בארצות הכאילו-מפותחות בכלל (בין אם יהודים או לא) הוא ארה״ב. יותר מכפלים מקרי רצח בשנה מאשר אצלינו באופן עקבי (וזה כשכוללים את כל התקפות הטרור בארץ בספירה, כולל את ה-7/10). למה כאילו? כי אני לא מחשיב את ארה״ב מדינה מפותחת.

הסטטיסטיקה שלהם בדברים כמו תמותת תינוקות, תמותת אמהות בהריון ומדדים קשורים מזעזעת. דומה למדינות אפריקה.

אני דיברתי על הסטטיסטיקה של מקרי אנטישמיות (על שלל הגוונים שיש לנו מגרפיטי ויריקות ועד לרצח) ולאו דווקא מקומות מסוכנים באופן כללי. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שאתה יהודי לא מגביל אותך רק לסכנות של אנטישמיות, אתה יודע.

אתה יכול לחיות במקום שלא יודעים בו מה זה יהודי בכלל ונחש ארסי יצא לך מהאסלה ויכיש אותך בתחת.

המדד "איפה הכי בטוח ליהודים" הוא די חסר משמעות. יש מדינות בטוחות יותר ויש פחות. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 51 דקות, יובל .מ. כתב:

כפרה עלייך ספריאל לא זיהית ציניות?

כדי למנוע אי הבנות יש סימול מקובל בסוף המשפט: [\ציניות]. כמובן שאפשר להחליף כיד הדימיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, PinkDolphin כתב:

אני לא מחשיב את ארה״ב מדינה מפותחת. הסטטיסטיקה שלהם בדברים כמו תמותת תינוקות, תמותת אמהות בהריון ומדדים קשורים מזעזעת. דומה למדינות אפריקה.

וזה עוד כלום, הבנתי שחבר של ישה טבע בבריכה בעומק ממוצע של 10 ס״מ! 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

לא, פשוט אתה פיספסת בקילומטר. קורה לך לפעמים.

גם אני פיספסתי את הציניות של אלי בהודעה שלו בשרשור על הטעויות ברכישת רכב, כנראה מתקרב לספריאל בגיל.

• מצחיק 3
פורסם

החוק הזה יפגע קשות במצות ובנשים בסגל האקדמי.

אין לי שום בעיה שיקימו מוסדות לימוד לגברים חרדים בלבד אבל לא באוניברסיטאות ובמוסדות הקיימים.

פורסם

אם יקימו כאלו, זה יהיה בהכרח מתוך התקציב הכולל של ההשכלה הגבוהה ובהכרח יפגע ברמת הלימודים של כולם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פה לא מסכים. כל מוסד אקדמי שקם זה מבורך.

זה אינטרס של כולנו שחרדים ילמדו וישתלבו בשוק העבודה. מהר מאוד ההשקעה תחזיר את עצמה.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

עוד צעד קטן בדרך להיות עוד מדינה דתית מפגרת במזרח התיכון.

image.thumb.png.9e705aa39940902ea479762b6e7a90b1.png

אפשר נוסח של הצעת החוק?

• תוכן חדש...