Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, mikyl כתב:

זה בדיוק מה שאמרתי. 

בגלל זה לא מפריע לי שהוא טיפש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, יבגניפ כתב:

אבל זה לא כ"כ משנה. לפיד זה העבר. המפלגה שלו מתה. 

😂😂😂

לפי סקרים אחרונים (מעריב 04/04/2025) לפיד מחלק עם גנץ מקומות 3-4 אם אותו כמות של מנדטים. ואם בנט נכנס מקומות 4-6 יחד עם ליברמן ושס כולם עם אותו כמות של מנדטים. אני מניח שכולם כבר עבר/מפלגות מתות 🤣

לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

בגלל זה לא מפריע לי שהוא טיפש.

בן אדם ש"יודע לשים את האנשים הנכונים במקום הנכון ולנצח על התזמורת מלמעלה" בטח לא טיפש.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 45 דקות, יבגניפ כתב:

לפיד טיפש. הוא גם לא מודע לזה. אם היה מודע, היה מבין שגדול עליו להיות ראש ממשלה, ועדיף לו ולכולנו שימשיך לחקות את המינגווי, רק בלי הכשרון בכתיבה, ולהתפרנס מהתגלמות הסחיות שהוא. הוא גם חרא של נציג ציבור. הוא לא עושה כלום ושום דבר באופיזיציה. לא עשה כלום ושום דבר באופוזיציה במשך שנים, ו"מצטיין" באופן עקבי בזה שהוא לא ממש פעיל בכנסת. הוא גם אחד האחראים המרכזיים, כנראה המרכזי, לזרם של הפוליטיקאים שנדחפו לקדמת הבמה בשנים האחרונות, אלו שאין להם אג'נדה אמיתית של ממש ומכוונים ל"מרכז". והוא הפוליטיקאי שהרג את השמאל הישראלי (למרות שזה לא רק הוא. המחנה הזה היה מת מימלא כנראה), כשנדחף לפוליטיקה לפני קצת יותר מעשור אחרי המחאה החברתית שהיתה אז. ובכלליות, כשכולנו, כולל אותי, מתבכיינים על ביבי - כדאי לזכור שחלק מהבעיה זה באמת האלטרנטיבות. ולא בגלל שהאלטרנטיבה לא מצליחה למשוך ביביסטים, אלא בגלל שהיא לא אומרת שום דבר וכלום כמעט בשום נושא, שחורג מ"אה, נגיד את ההפך ממה שביבי אמר". אם כי כמובן, אם משווים את לפיד לגנץ, אז הוא הוגה דיעות מבריק, אינטלקטואל על, איש חזון ומדינאי יוצא דופן. אז ככה שתמיד יכול להיות יותר גרוע.

אבל זה לא כ"כ משנה. לפיד זה העבר. המפלגה שלו מתה. 

כל זה ולמעט הרבה מאוד תיעוב אישי אני לא רואה כאן הסבר למה הוא בעצם טיפש. 

את השמאל הישראלי מרצ והעבודה הרגו. מה זה הרגו- תקעו לו סכין בלב, סובבו 3 פעמים, שמו בפנים קצת אבק שריפה for good measure והציתו. הפכו למפלגות עם שום כלום להציע. 

לא הייתי ממהר להספיד את המפלגה שלו, הוא בהחלט נחלשה- לא הייתי אומר שמתה.

ככה או ככה, מדובר כרגע באחת האופציות הפחות גרועות בפוליטיקה הישראלית. הוא לא מושחת עדיין (וזה כל כך עצוב שזה הרף שלפיו צריך למדוד דברים פה)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 דקות, Pika007 כתב:

את השמאל הישראלי מרצ והעבודה הרגו

לפיד הוא ימין קלאסי ולהגיד שהוא הרג את השמאל זאת בדיחה. בגדול הבדל בינו ונגיד לליברמן זה נושא של שטחים. והבדל בין גישות שונות בנושא השטחים זה לא ימין ושמאל, אלא הבדל בין שפיות ומשיחיות.

פורסם
לפני 14 דקות, Pika007 כתב:

כל זה ולמעט הרבה מאוד תיעוב אישי אני לא רואה כאן הסבר למה הוא בעצם טיפש. 

את השמאל הישראלי מרצ והעבודה הרגו. מה זה הרגו- תקעו לו סכין בלב, סובבו 3 פעמים, שמו בפנים קצת אבק שריפה for good measure והציתו. הפכו למפלגות עם שום כלום להציע. 

לא הייתי ממהר להספיד את המפלגה שלו, הוא בהחלט נחלשה- לא הייתי אומר שמתה.

ככה או ככה, מדובר כרגע באחת האופציות הפחות גרועות בפוליטיקה הישראלית. הוא לא מושחת עדיין (וזה כל כך עצוב שזה הרף שלפיו צריך למדוד דברים פה)

אני חושב שהוא טיפש בדיוק בגלל מה שכתבת בעמוד הקודם. לא שמעתי אותו אומר משהו שלא נשמע מטומטם אף פעם. אשמע פלצן על פה, אבל אני לא יודע איך לפיד יכול לעורר משהו חוץ מסלידה אצל מישהו שעסק אי פעם במשהו שקרוב למדעי הרוח, או סתם חובב ספרות. אוסיף לזה שגם אישתו בדיוק באותו המקום. קראתי את "זרות" כשיצא, for the lulz, מה שנקרא, ואני די בטוח שלפיד לא פגשה מימיה לא עבריינים משכונות מצוקה ולא עולים חדשים, חוץ מאולי זו שבאה אליה לנקות את הבית. אבל לפחות היא לא פוליטיקאית (אם כי אני יכול לטעון שהבלילה הספרותית שלה משרתת את האג'נדה של בעלה, אבל ניחא).

מרצ והעבודה בהחלט עשו את שלהן בתהליך. איבדו כיוון. לא הצליחו למצוא את עצמן אחרי שרעיון שתי המדינות פחות או יותר מת. להופעתה של יש עתיד ב-2012 גם היתה תרומה לזה. ואני בהחלט מאמין שהוא גם סלל את הדרך לאנשים כמו בני גנץ, ולצערי כנראה נמשיך לראות עוד פוליטיקאים כאלו שלא אומרים כלום אבל איכשהו מקבלים 30 מנדטים בסקרים.

נכון, היא לא מתה. הוא יכול להיות ראש ממשלה עדיין, בדיל קואליציוני מהסוג שעשה עם בנט בבחירות הקודמות. 

(אני מעדיף אותו על ביבי. אני מעדיף את m3m3m3 על ביבי. אבל גם הייתי שמח, באותה נשימה, לאלטרנטיבות יותר ראויות)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

והוא הפוליטיקאי שהרג את השמאל הישראלי

את השמאל הישראלי הרגו שניים:

א. אהוד ברק, כשחבר לביבי במקום לעשות קואליציה של קדימה-העבודה-ליכוד ופילג את מפלגת העבודה.

ב. המציאות. הדגל של השמאל היה אוסלו. כשהתברר שאף אחד לא חושב יותר ללכת אחרי הדגל הזה, השמאל לא המציא את עצמו מחדש, ועכשיו אנחנו בלי שמאל. בלי שמאל מדיני (כי מי האידיוט שיילך על זה?!), בלי שמאל כלכלי (כי... אותו הדבר) ובלי שמאל חברתי (כי למה לעסוק במה שבאמת רלוונטי לחיי היומיום של האזרח קשה היום? זה לא סקסי ומצביעי השמאל זה לא הציבור הזה).

נ.ב. אה. יש גם קצת התחממות אקלים, שגם אם תקבל את כל התחזיות השחורות, הרלוונטיות שלו למדינה בגודל של ישראל היא...כלום.

• מבאס 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני שעה, falou כתב:

את השמאל הישראלי הרגו שניים:

לפני שעה, falou כתב:

ופילג את מפלגת העבודה

מה שהרג את "השמאל" הישראלי זה המיתוג.
העבודה היא לא מפלגת שמאל. היא לא חתרה למסור שטחים יותר מה"ימין" מעולם.
יותר מזה, הימין כן מסר שטחים, היא רק כבשה.

המיתוג הזה של "העבודה זה שמאל ושמאל זה חרא" זה מה שהרג את ה"שמאל". אני כותב שמאל במרכאות בכוונה, "שמאל" הוא כל מה שהוא אלטרנטיבה לאסון שנקרא בנימין נתניהו.
כמובן שמפלגת העבודה והמנהיגים שלה לא עשו שום דבר כדי לשנות. הם אפילו טיפחו את תדמית ה"שמאל" ושכחו כנראה את השורשים של המפלגה.
היו צריכים לשנות גישה, אוסלו לא הלך? אולי היה צריך לרדת מהעץ. גם ההוגה של אוסלו אמר פעם "לשבור ידיים ורגליים", כנראה שהוא היה משחרר מרעיון שלא עובד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 12.4.2025 בשעה 12:32, Pika007 כתב:

לפיד לא טיפש- לפיד ליצן ומזעזע בהתבטאויות, פליטות פה והצהרות שגורמות פשוט לגלגל את העיניים

כי הוא טיפש. ההתנהגות הזאת היא מה שמסייעת לאסון שנקרא ליכוד לתפוס את השלטון פעם אחר פעם. כמה תועלת הוא מביא להם כראש האופוזיציה?

בתאריך 12.4.2025 בשעה 12:50, Night Driver כתב:

קודם כל מנהל טוב הוא מומחה למומחים. יודע לשים את האנשים הנכונים במקום הנכון ולנצח על התזמורת מלמעלה

לא מספיק להיות פופוליסט כדי להיות מנהל טוב, וגם לא כזה קשה לשים אנשים בתפקידים נכונים כשהחלופה זה חדלי האישים של הליכוד.

אמנם לפיד לא אדם רע כמו ביבי שישרוף את המדינה בשביל עוד כסף ושמפניות ורודות, הוא פשוט טיפש. אני לא חושב שהוא יכול להיות ראש ממשלה טוב רק בגלל שהוא לא מרושע. צריך קצת יותר מזה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בחדשות 13. היה שידור חוזר של לעוף על המיליון. קטעו תסוף. בשביל לפרסם תסרטון. של החטוף

עידן אלכסנדר. כאילו זה תוכנית ראליטי. אותי זה הרגיז. הקטע מי ראשון לפרסם.

עידן אלכסנדר בסרטון מהשבי: "נשברתי. תגידו לי - למה אני לא בבית? למה?"

עצוב 555 יום בשבי. נרקבים אנשים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה פורסם באישור מהמשפחה, אבל כן זה מאד מעצבן ומייאש איך זה הפך לנורמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה מעצבן? שמפריעים לאנשים באמצע שידור חוזר של המירוץ למיליון?

אותי מעצבן ומייאש שחזרנו לשגרה כאילו אין חטופים ואין מלחמה שלא נגמרת ואין ממשלת חורבן.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אז נאכל חטופים לארוחת בוקר, נראה חטופים תוך כדי הלא חטופים וגם חטופים בחדשות ונצעק חטופים ובמקום העבודה נעשה 5 שעות עבודה ו 4 שעות חטופים ומי שלא מוצא חן בעינינו נשלח אותו שילך לעשות חטופים?

תוך כדי שאנחנו מדברים על החטופים בפורום כמובן.

אף אחד לא שוכח אפילו לרגע. אף אחד מהציבור השפוי שיש בכוחו לעשות משהו אמרתי לא יושב בחיבוק ידיים. 

כל ההתעסקות הבלתי פוסקת הזו וקטיעת מהלך החיים של -כולם- היא אחלה דרך להמשיך לדחוף מדינה שלמה לפחד, חוסר רוגע ו ptsd. נכון יש את השרשור העצום של החרפת מצב הנהיגה בארץ בשנה האחרונה? (שאגב, אני מסכים לחלוטין, הכבישים הפכו למערב פרוע ב 6-8 חודשים האחרונים)

יש קשר ישיר למצב הנפשי של אנשים.

דברים כאלו מקומם במהדורת החדשות, בתכניות אקטואליה ובמשדרים יעודיים. לא בקטיעה פתאומית של החיים כדי להציב לך מול הפנים אדם על סף שבירה המתחנן לעזרה ואין בכוחך דבר לעשות שיוכל לעזור לו.

מינוס שעת שינה בלילה.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

מה מעצבן? שמפריעים לאנשים באמצע שידור חוזר של המירוץ למיליון?

אותי מעצבן ומייאש שחזרנו לשגרה כאילו אין חטופים ואין מלחמה שלא נגמרת ואין ממשלת חורבן.

אין בעיה ששדרו תסרטון. ידעו על זה בערב החג. יכלו לחכות עוד 5 דקות.

הרגשה  של תוכנית ראליטי. 

צריך לשדר כל סרטון. ולא לשכך אותם בכל רגע.

דרך הגב. לשדר שלוש דקות פרסומות היה להם זמן. הם ידעו  האישור.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

אף אחד לא שוכח אפילו לרגע.

מסכים עם הרבה דברים שכתבת. עם זה פחות.

יש פה מדיניות מכוונת של הממשלה ותומכיה, שהחטופים לא יהיו בראש סדר העדיפויות ולא יהיו בכותרות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...