Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 44 דקות, Uri-G כתב:

צדיק אחד בסדום:

השר קיש:

לצדיקים לא לוקח שבוע להיזכר שיש מלחמה. הוא אפס מאופס, כמו יתר ה״ממשלה״. שילך מכאן הוא לא ראוי לחיות במדינה הזאת.

• רעיון גרוע 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, yb כתב:

אני גם חייב להגיד דבר נוסף,  היו קולות שעלו וכעסו למה נציגי הממשלה לא מסתובבים בשטח לעזור ,   וכשהגיעו נציגים כמו ברקת ודומיו  ראינו מקרים שגירשו אותם

זה לא בגלל שהם לא הסתובבו בשטח לעזור אלא כי לא שמעו מילה ושום דבר מאף אחד אחרי שפרץ האסון, כולל ראש הממשלה.

ואז אחרי 3 ימים שגודל הנזק מתחיל להתברר והם מעיזים להראות את הפנים שלהם, די ברור למה זו התגובה של אנשים. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, yd b-4 כתב:

יבגני תהיה ריאלי. אם היתה תוכנית קסם לעזה שהיא גיים צ'יינג'ר וכל כך מוצלחת. ביבי היה רץ ליישם אותה ולו רק בשביל הקרדיט.

גם היום כל חכמי הביצה לא יודעים לתת תוכנית יעילה וישימה כי אולי אין כזו תוכנית מושלמת.

יש והייתה תמיד תוכנית יעילה וישימה והיא לחסל את הארגונים, בדיוק מה שעושים היום. רק שלא עשו אותה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, motizkn כתב:

את מי הציבור אמור להאשים אם לא את האנשים שמנהלים את המדינה?

אני לא מצליח להבין למה אני כתושב במדינה שרואה התנהלות בזיונית של המדינה אמור להאשים פקידים ולא יודע מי עוד ולא את מי שמנהל את המדינה.

אתה רציני?!

יש פה חטיבות מחקר, שבכ, ומטכל שזה תפקידו המקצועי - להכין את הצבא ולהכין את הממשלה 

הוא ישן על האף

ישבו בעוטף אזרחים אומללים ששיוועו לעזרה צבאית והיא לא באה

בשביל מה התגיסנו? בשביל מה אנחנו שולחים את הילדים שלנו לגבולות אם המפקדים שלהם לא מכינים אותם

כן, הביקורת העצומה היא גם על הממשלה ובפרט על רוהמ שלא הבינו איזה מטכל בינוני יש להם איזה שבכ יש להם אחרי שומר חומות

ועל מדיניות רופסת ב 30 שנה האחרונות

חשבנו שאוסלו יפתור את הבעיה - נתנו להם נשק ושליטה על עזה

חשבנו שההתנתקות תתן לנו רצועת ביטחון

חשבנו שסבבים מטופשים ימנעו את הטבח

חשבנו שכסף יתן להם שקט

נדרשת הנהגה חדשה שלא היתה שותפה לקונספציה של המערכת ב 30 שנה האחרונות.

ולהחליף מהר את כל המטכל.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

זה לא בגלל שהם לא הסתובבו בשטח לעזור אלא כי לא שמעו מילה ושום דבר מאף אחד אחרי שפרץ האסון, כולל ראש הממשלה.

ואז אחרי 3 ימים שגודל הנזק מתחיל להתברר והם מעיזים להראות את הפנים שלהם, די ברור למה זו התגובה של אנשים. 

פורסם שהיתה הנחיה מביבי לממשלה לא לדבר

בימים הראשונים, לא מבין את ההיגיון בכך אבל כך נאמר

פורסם

איפה כל החרדים עכשיו? מה באים? אולי 1000 חובשי כיפה? איפה כל השאר?

• רעיון גרוע 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אין שום תסריט מציאותי שבו ביבי פורש. לא קיים.

הליכודניקים מגובשים מאחוריו היום יותר מאי פעם. מבחינתם זה עוד מקרה שבו המלך "לא ידע" ורק אחרים אשמים. קצת כמו אצל סובייטים שהניחו שסטלין "לא יודע" על מה שקורה במדינה והכל בגלל פקידים רעים בינו לבין העם. איש מהם אפילו לא שואל מה האסטרטגיה של ביבי, או מה היא היתה במשך 15 שנה עד היום. זה לא מעניין. כמו שכבר כתבתי, העיקר שאפשר לטוס ללונה גל בדובאי.

למפלגות הדתיות גם אין שום אינטרס לפרק את החבילה. הן מקבלות מהליכוד כל מה שהן רוצות, וימשיכו לקבל - כסף, פטורים מגיוס, עוד התנחלויות וכו'.

לפני 3 שעות, avi 1234 כתב:

3 ימים לפני הארוע ישבו ראש השבכ והרמטכל בדיון אצל רוהמ ואמרו לו שאין אף איום מצד החמאס להיפך הוא מורתע

והאיום רק ביוש

מה רוהמ אמור לעשות לאור הדברים הללו?

טוב, זה מה שחושבים האנשים היום:

רוב עצום בציבור: ההנהגה אחראית למחדל. מעל למחצית - נתניהו צריך להתפטר

סקר

לפני כשעה, G. P. Magnus כתב:

מה שסילמן חטפה היה עוד עדין. שיתפטרו כולם ויעזבו את ישראל. ליוונים הקדמונים היה את האוסטאקיזמוס ולרומאים את האיסור למים או אש במרחק מסוים מרומא - מן הראוי שגם לנו יהיה סוג כזה של ענישה למי שסרחו, מעלו ובגדו בנו. 

אני מעדיף את היפנים. יש להם מנהג עתיק - חרקירי

לפני כשעה, Gavrik כתב:

תראה איך בחמוט נראית, איך ערים באוקראינה נראות.

אין בניין אחד עומד.

מה שרואים בעזה אלו פרחים.

אתה מדבר על העיר שהיו בה קרבות קרקע  עם טנקים וארטילריה. ערים בעורף לא נראים ככה. תזכר איך הייתה נראית שג'אעיה עם 600 פגזים בחצי שעה.  

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, yb כתב:

אני גם חייב להגיד דבר נוסף,  היו קולות שעלו וכעסו למה נציגי הממשלה לא מסתובבים בשטח לעזור ,   וכשהגיעו נציגים כמו ברקת ודומיו  ראינו מקרים שגירשו אותם (לכעוס ולבקר ולצעוק זה בסדר ולגיטימי ), אז גם צריך להחליט מה מבקשים.    אם אתה לא יכול לראות את עידית סילמן אחרי כל מעליה מול הפנים שלך אחרי כל מה שקרה אני יותר ממבין, אבל אל תבקש שתבוא.  שרי הממשלה הזאת הם בושה לדעתי שלא תיהיה טעות.

הם הפקירו את כל האנשים הללו בביתי חולים, המינימום שיבואו יתנצלו ויתנו לאנשים המסכנים האלו לפרוק תיסכולים.

אבל זה לא מצתלם טוב ולא מעניין אותם המדינה, מה שמעניין אותם זה היום שאחרי ואיך להחזיק את הכסא.

• אהבתי 1

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, yd b-4 כתב:

רק אתה מנסה לקחת טרמפ. אם המערכת כשלה בביטחון-צריך לשנות את התפיסה של החרדים לגבי גיוס והמתנחלים לגבי התנחלויות. לא היה קשר בין הנושאים וגם לא יהיה קשר בין הנושאים.

לא אמרתי באף שלב שמפה צריך לשנות את התפיסה של החרדים לגבי גיוס. אין לי ציפיות מכם. כנל גם מתנחלים.

הקשר הוא מאוד ישיר.

כשמקימים ממשלה אנטי ציונית, שמרוכזת בלרצות אנשי דת מגוונים שונים, ואת המלך ביבי והמלכה שרה - כל השאר לא מעניין. ואכן גם אין מדיניות בשום נושא. כלום.

או שאני לא מנסח את עצמי טוב, או שאתה מסרב להבין, או גם וגם. יש כשלונות הרשומים על שם המחנה שלך במגוון תחומים. בטחון אישי. כלכלה ומחירי דיור. קריסה איטית של מערכת הבריאות הציבורית. העדר כל אבל כל חזון שהוא בנוגע ליחסינו עם הערבים. פשע משתולל במגזר הערבי. מערכת החינוך. תאונות דרכים (אנחנו המדינה היחידה במערב שבה לא מצטמצם הקטל בדרכים). פקקים. העדר מוכנות לרעידת אדמה. העתיד השחור שמנבאים ב-oecd לישראל. ומה שקרה בשבת, זה פשוט הקיצון של הקיצון של הקיצון. אבל זה בסוף חלק מאותו המכלול. ואני טוען שבתכלס, אם נהייה כנים, זה לא מעניין אותכם.

כלומר כן, כולם מזועזעים ממה שרואים בטלויזיה, רוצים לנקום בערבים וכו'. אבל לשנות משהו בתפיסה? להבין שיש קשר? מה פתאום. העיקר שיזרום הכסף לעמותה. והשמאלנים אשמים כי הם אומרים שיש קשר בין הדברים.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, avi 1234 כתב:

ישבו בעוטף אזרחים אומללים ששיוועו לעזרה צבאית והיא לא באה

כי המדינה (כלומר הממשלה) הפקירה אותם בשטח!

לפני 6 דקות, avi 1234 כתב:

חשבנו שאוסלו יפתור את הבעיה - נתנו להם נשק ושליטה על עזה

חשבנו שההתנתקות תתן לנו רצועת ביטחון

חשבנו שסבבים מטופשים ימנעו את הטבח

חשבנו שכסף יתן להם שקט

מי זה חשבנו:

- הרמטכל?

- השב"כ?

- היה פה דיונים בפורום יחד ביבי?

- אולי אתה השתתפתה בדיונים חסוים

שני הסיבות ההיו לפני עשורים, ואת שני הסיבות שנשארו חשב וניהל כמאט בצורה בלעדית רק בין אדם אחד -> ביבי.

והיה לו מספיק זמן לשנות את המציאות לאיך שהוא רוצה מאז ההתנתקות.

• משעמם 1
  • רעיון טוב! 2

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 24 דקות, yd b-4 כתב:

בליל סיסמאות ריקות מתוכן. ואסביר-

גם אם כל מה שאתה אומר כאן נכון באופן מוחלט. תסכים איתי שהמחדל כאן הוא באגף הבטחוני בממשלה.

נראה שלאף אחד  כאן כרגע אין בעיה אישית עם גלנט/הרצי הלוי.

אבל עם סילמן או סמוטריץ' אוהו- הקטע שהם לא קשורים למצב הבטחוני הנוכחי לפחות.

סליחה - אבל "סיסמאות ריקות מתוכן" זו ההתמחות של הממשלה הזו.

אני כותב מדם ליבי. לא מצטט דפי מסרים ולא מהדהד דברי רבנים וכדו'.

לא מסכים איתך ש"המחדל כאן הוא באגף הבטחוני בממשלה".

המחדל הוא חוצה מערכות, לכן כתבתי בתחילת דברי "תולדה של..."

תראה לי מערכת שלטונית אחת שעבדה/עובדת כמו שצריך.

מזל שהאזרחים לוקחים יוזמה וממלאים את תפקיד הרשויות ונותנים דוגמה לאיך מדינה צריכה להתנהל.

בת משפחה שלי נעדרת, בעלה נרצח, ואף אחד לא מדבר איתם. כלום. מתבשלים במיץ של עצמם.

המילים "בוגדים" על השמאל לא עלו ככה סתם מהציבור הימני. "מישהו" מטפטף להם את הרעל הזה.

ולא מעכשיו. מאז "הם שכחו מה זה להיות יהודים" וגם לפני וגם אחרי.

תרים קצת את המבט ותבין שכל הגורמים האלה הם המולידים של שאר המחדלים.

אמר אתמול אחד הניצולים מבארי "המדינה בגדה בנו" והוא צודק במאה אחוז.

וסילמן והמשיחיסט ההוא ועוד "לא קשורים" הם פרצופה של המדינה.

אז איך אתה רוצה שאזרחים שנפגעו יקבלו אותם?

• אהבתי 5
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש אנשים שמחוברים למה שקורה ויש שמחוברים לתחליפים זה יוצר דיסוננס גדול מאוד עד כדי הזוי כמו שאני ילך לטפל באוטו שלי על ידי כתבות מוואלה רכב עדיף כבר לא לטפל

• תוכן חדש...