Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

איפה הם קיימים הדתיים המופלאים האלו?

למי הם מצביעים?

גבעת שמואל, מודיעין, פתח תקווה, חלקים גדולים של ירושלים, ישובים רבים ברמת הגולן. אפשר להמשיך.

משתייכים למפלגות מרכז/ליכוד. ממש לא סמוטריץ ובןגביר.

ההורים שלי למשל הצביעו לגנץ, הם מגיעים להפגנות בקפלן, והם עם כיפה וכיסוי ראש. אני מקווה שתתנו להם להיכנס להפגנה בשבוע הבא.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, GTאי כתב:

הנה הכותרת של YNET,

ועכשיו בכותרת של טמקא: ביבי הממלכתי קורא להימנע מכל מה שלא יוסיף לרגיעה.

איזה יופי.

אה, אבל זה אותו ביבי שאתמול מיד עם צאת כיפור הוציא ציוץ שהוכן מראש על מלחמה בין "שמאלנים ליהודים". כשהוא מרמז כמובן שהמוחים הם לא יהודים.

אני מבטיח לך שהוא מבסוט מארועי כיפור, ולא הייתי מופתע אם היה מתגלה שהכל היה בידיעה שלו.

עכשיו הקואליציה מנסה לשלוט בגובה הלהבות. מספיק גבוה בשביל חיכוכים, מריבות ושנאה ומפיק נמוך, שלא יתפוצץ לגמרי.

אף אחד שם לא מתכוון לפרק את העסק.

לפני 1 דקה, GTאי כתב:

גבעת שמואל, מודיעין, פתח תקווה, חלקים גדולים של ירושלים, ישובים רבים ברמת הגולן. אפשר להמשיך.

למי הם מצביעים? איפה הנציגים שלהם?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

איזה יופי.

אה, אבל זה אותו ביבי שאתמול מיד עם צאת כיפור הוציא ציוץ שהוכן מראש על מלחמה בין "שמאלנים ליהודים". כשהוא מרמז כמובן שהמוחים הם לא יהודים.

אני מבטיח לך שהוא מבסוט מארועי כיפור, ולא הייתי מופתע אם היה מתגלה שהכל היה בידיעה שלו.

עכשיו הקואליציה מנסה לשלוט בגובה הלהבות. מספיק גבוה בשביל חיכוכים, מריבות ושנאה ומפיק נמוך, שלא יתפוצץ לגמרי.

אף אחד שם לא מתכוון לפרק את העסק.

למי הם מצביעים? איפה הנציגים שלהם?

ערכתי. הם מצביעים בנט, לגנץ, לחלק השפוי של הליכוד

פורסם
לפני 2 דקות, GTאי כתב:

גבעת שמואל

עובד איתי בחור מגבעת שמואל.

כשמדברים על חרדים, הוא כביכול בצד שלי.

זה לא מונע ממנו להיות ביביסט, להצביע למפלגות ימין גזעניות ולקרוא לי שמאלן בוגד (בצחוק כמובן, רק בצחוק..)

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

עובד איתי בחור מגבעת שמואל.

כשמדברים על חרדים, הוא כביכול בצד שלי.

זה לא מונע ממנו להיות ביביסט, להצביע למפלגות ימין גזעניות ולקרוא לי שמאלן בוגד (בצחוק כמובן, רק בצחוק..)

נו, אז מה זה אומר? שאין דתיים נורמליים כי עובד איתך דתי מגבעת שמואל שהוא לא כזה?

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, GTאי כתב:

לחלק השפוי של הליכוד

בוא, תפרט למי כוונתך: לוין? רגב? קרעי? אמסלם? באמת, אני לא יודע האם נותר מישהו שפוי בליכוד. ביבי עשה שם את המודל להרס המדינה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זאב אלקין, מתן כהנא הם למשל דוגמא מייצגת. גם הם לא בסדר?

Just now, sperial כתב:

בוא, תפרט למי כוונתך: לוין? רגב? קרעי? אמסלם? באמת, אני לא יודע האם נותר מישהו שפוי בליכוד.

בדיוק אלו שלא הגיעו לכותרות כי הם לא מציצים אמירות מפגרות כל בוקר

פורסם

הם בסדר (יחסית, כן?). הם לא ליכוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, GTאי כתב:

נו, אז מה זה אומר? שאין דתיים נורמליים כי עובד איתך דתי מגבעת שמואל שהוא לא כזה?

לא. סתם דוגמה. אנקדוטה.

כמו האנקדוטות שאתה מכיר.

בסופו של דבר אם הם קיימים, הם מיעוט לא מייצג, שהכח האלקטורלי שלו נמוך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

מי הם מצביעים? איפה הנציגים שלהם?

הם מצביעים לכל מיני מפלגות. הם פשוט בני אדם שלא הכיפה מגדירה אותם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, פינדר כתב:

לא. סתם דוגמה. אנקדוטה.

כמו האנקדוטות שאתה מכיר.

בסופו של דבר אם הם קיימים, הם מיעוט לא מייצג, שהכח האלקטורלי שלו נמוך.

גדלתי בעולם הזה, רבים מחברי הטובים כאלו, שכני כאלו. אני מכיר אותו מעולה.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

כשהבוטים עובדים יותר מדי טוב..

ולא הסיבה של בןגביר לא קשורה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Shmulik_Miata כתב:

לעזאזל! עד מתי?

עד שיהיה פה משבר כלכלי סטייל תחילת שנות ה2000 או שהממשלה הזו תעוף לפח האשפה.

מדהים אותי שאנשים קונים את הלוקש הזה של דתיים חמודים שרוצים לקרב לבבות ע"י ערכים יהודיים ותפילה במרחב הציבורי.
זה מתחיל ככה ונגמר ברחובות שאם תיסע בהם בשבת תקבל אבנים.
לצערנו אנחנו במלחמה.
צמתי בכיפור לפי הספר. בלי טלויזיה, בלי טלפון רק עם ספרים ועיתון "הארץ". כשהסתיים הצום וקראתי על מה שקרה בתא הצטערתי. הצטערתי שצמתי.
מבחינתי הדת כרגע מתקשרת רק לדבר אחד, הרס המדינה הזו. בכיפור הבא כנראה שאבלה בבריכה בקיבוץ ואחר כך למנגל. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, GTאי כתב:

סלח לי, זה ממש בורות לכתוב את זה.

קצת הגזמתי בכוונה 😊

לפני שעתיים, GTאי כתב:

יגידו כן לתחבורה ציבורית בשבת, לפתיחת חנויות במקומות שהרוב רוצה. אלו רק דוגמאות.

הקו המנחה שלהם הוא חייה ותן לחיות, ובמקומות שיש בהם התנגשות משמעותית יהיה קשה יותר לעשות ויתורים.

כן לתחבורה ציבורית בשבת? פתיחת חנויות? אולי גם חתונה אזרחית? חייה ותן לחיות? במילים אחרות הפרדת דת מהמדינה? חזון אחרית הימים? והכל זה אנשים דתיים?  לא התבלבלת? 🙂

לפני שעתיים, GTאי כתב:

אתה תוכל לבחור אם זה מספיק טוב לך, או שצובעים בחילוניות הכל. הם רוצים להיות איתך.

כמו שאמרת חייה ותן לחיות. אל תעבוד ואל תיסע בשבת, אל תבשל, אל תדליק אור, אל תלך לחנות, תתחתן ותתגרש ברבנות, תלך לבית כנסת. הפרדת דת מהמדינה מאפשרת לך הכל זה. אבל אל תדחוף לי את הדת בגרון, כי אני חילוני. ואז גם אני ארצה להיות איתך.

לפני 55 דקות, GTאי כתב:

ערכתי. הם מצביעים בנט, לגנץ, לחלק השפוי של הליכוד

לפי בני בגין (וגם אחרים) הליכוד של היום הפך את עצמו למפעל לזיהום אוויר. זה אומר לך מישהו שהצביע לאביו. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

רק עם ספרים ועיתון "הארץ"

לא יודע איך לספר לך את זה, אבל אלוהים שונא אותך טורבו ואתה הולך לגיהנום יא בוגד

... היי רגע, אני בעצם כן יודע איך לספר לך את זה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...