Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

לא.

חלקם מאמינים שהם קיבלו את התורה בהר סיני.

וחלקם לא.

אם תפנים את זה, תחסוך מאיתנו את כל ה״הסברים״ המופרכים שאתה שופך פה.

צודק.

יהדות, איסלם, נצרות - כולם זה סיפורי היסטוריה שאין בינם לבין המציאות כלום.

כל המיליארדים בעולם שמאמינים בדתות האלו טועים, מר פינדר צודק. קניתי.

וזה לא משנה את העובדה שבקום המדינה, היה סטטוס קוו עם אותם מאמינים ואתה משנה אותו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, yuvalganim כתב:

כל הדת מבוססת על אמונה, רק מפני שקשה להוכיח דברים כל כך עתיקים אמפירית.

אבל, אין חולק על כך שהעם היהודי כעם שרד בזכות אותה דת.

אם כולם היו חילונים כנראה שלא היינו כאן היום.

הפוך, בזכות האנשים הדת נשתמרה ושרדה.

חסר חילונים שחוקרים לומדים ומתעדים היסטוריה יהודית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

שאלה, הוואטספ הזה של 3000 רופאים לרילוקיישן, זה אמיתי או סתם הטרלה?

אני מניח שגם אם המהלך הזה יקרה בצורה חלקית נראה פגיעה משמעותית בשירותי רפואה בישראל 😕

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 25 דקות, yuvalganim כתב:

אפשר גם לבטל את העם.

זה מה שקורה כרגע כאשר מנסים לבטל את הכרעת העם ולהעביר את המשקל לבתי המשפט כפוסק העליון.

• מצחיק 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 8 דקות, Gosser1860 כתב:

אני מניח שגם אם המהלך הזה יקרה בצורה חלקית נראה פגיעה משמעותית בשירותי רפואה בישראל

עם הטרנד הנוכחי של גידול האוכלוסיה והמחסור ברופאים גם ככה תיהיה פגיעה משמעותית בשירותי הרפואה. 

אז בסופו של דבר הכול שאלה מתי תתחיל להיפגע ברצינות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 29 דקות, GTאי כתב:

האם העם היהודי היה מתקיים ללא השייכות הדתית אלפי שנים? כנראה שלא.

האם יהיה לו קיום בעתיד הרחוק? לפי הפוסטים כאן זו שאלה טובה. אגב, יכול להיות שבאמת אין צורך בקיום שלו, אבל אם זה המצב בואו נגיד את זה בקול ולא ננסה להחיות גופה.

אתה פוגע בנקודה, לדעתי. אין מטרה לקיום העם היהודי, כמו שאין מטרה לקיום כל עם אחר. 

אנחנו לא כאן כי יש מטרה, אלא מסיבות היסטוריות. כלומר זה לא העתיד, אלא העבר הלא רחוק. וזה לא שגם יש המון צעדים אקטיביפ שאפשר לנקוט בהם סביב זה היום (או סיבה).

אני לא מתחבר ליהדות כדת. אני חי פה כי כאן החיים שלי. לא הרבה היה משתנה אם את המשפחה המורחבת הייתי רואה הטנקס גיבינג ולא ערב פסח.

לפני 19 דקות, GTאי כתב:

וזה לא משנה את העובדה שבקום המדינה, היה סטטוס קוו עם אותם מאמינים ואתה משנה אותו.

זה נדרש כדי לתת לגיטמציה לציונות. כי איך אפשר לשכנע את הגוים בצדקת הדרך, אם אפילן לא כל היהודים מאמינים בה?

וזה הוביל לפשרות, וזה שיהודים אנטי ציונים קיבלו יצוג במוסדות המדינה ואת היכולת להחריב אותה מבפנים. במבט לאחור, זו כמובן לא חוכמה גדולה, אבל זו היתה טעות לחבר את החרדים לציונות בכל מיני דילי.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא מתחבר ליהדות כדת. אני חי פה כי כאן החיים שלי. לא הרבה היה משתנה אם את המשפחה המורחבת הייתי רואה הטנקס גיבינג ולא ערב פסח.

זו דעה לגיטימית ביותר. הלוואי והיו כאן עוד כמה אמיצים, עם זה אפשר לעבוד.

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

וזה שיהודים אנטי ציונים קיבלו יצוג במוסדות המדינה ואת היכולת להחריב אותה מבפנים. במבט לאחור, זו כמובן לא חוכמה גדולה, אבל זו היתה טעות לחבר את החרדים לציונות בכל מיני דילי.

זו באמת ההיסטוריה של מדינת ישראל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, David32 כתב:

כן נו, אם חשבתם שהדיבור על המשילות קשור למשהו פנים ארצי, עבריינים, בדואים במערב הפרוע, רציחות, פרוטקשן... לא.

הכי חשוב להראות את המשילות על הר הבית. זה שכול השאר רקוב זה לא חשוב.

זה לא רקוב, זה דבש.

לפני 39 דקות, GTאי כתב:

צודק.

יהדות, איסלם, נצרות - כולם זה סיפורי היסטוריה שאין בינם לבין המציאות כלום.

כל המיליארדים בעולם שמאמינים בדתות האלו טועים.

מיליארד זבובים אוכלים ח*א, אז?

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 4 דקות, SurfHigh כתב:

מיליארד זבובים אוכלים ח*א, אז?

כל הקונספט מבוסס על ההכרה של הרבה אנשים במשהו כלגיטימי.

למה בעבר העליונות של הגזע הלבן היתה בסדר והיום כבר לא? למה להטבים היום מקבלים זכויות? ככה זה עובד בעולם בכל תחום. 

• אהבתי 1
פורסם

מטה המאבק: "במות ונאומים - כבר לא רלוונטי". המפקד של יאיר חנונה: "גאה בו" (ynet.co.il)

פשוט להזדעזע. כנראה שהמפקד רוצה להתחבב על בן גביר.

מחר זו תהיה מחאה של אתיופים ואולי אנשים שלא מצליחים לגמור את החודש ולך תדעו מי עוד. זו המשטרה שאנחנו רוצים? 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, GTאי כתב:

כל הקונספט מבוסס על ההכרה של הרבה אנשים במשהו כלגיטימי.

למה בעבר העליונות של הגזע הלבן היתה בסדר והיום כבר לא? למה להטבים היום מקבלים זכויות? ככה זה עובד בעולם בכל תחום. 

לגיטימי/חוקי לא בהכרח נכון/מוסרי

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

העם החליט שצריך את הרפורמה במתכונת הנוכחית בדיוק כמו שהסבתא החליטה שהיא צריכה מנוי ל2 אנטיווירוסים יחד עם ראוטר חדש וסיבים אופטיים ב200 שקל בחודש, למרות שבכלל אין לה מחשבים בבית.

לא מבין למה להמשיך לחזור על השקר הזה.

מבחינה מספרית ראינו כבר שתוצאות הבחירות משקפות גג 48% מהציבור. מתוך 48 האלה, מי בכלל ידע שהולכים לקדם רפורמה שתקים כזאת התנגדות ענקית?

הרי כמעט בכל הבחירות הקודמות, מה שאתה קורא "גוש הימין" ניצח ובחיים לא קמה כזאת התנגדות. אז מה שונה הפעם? אולי, זה באמת לא מה שהציבור רוצה?

בוא ספר לי האם רבין דיבר על אוסלו והחזרת מחבלים חמושים לאיזור ?

רק להזכיר שהוא קנה את ההסכם בשוחד מלא לשני חברי כנסת .

הסכם ההתנתקות אושר בכנסת ב 59 מנדטים בלבד  , לא זכור לי ששרון דיבר על ההסכם הזה לפני הבחירות.

אז כאשר זה תואם את הדעות הפוליטיות שלך מדובר על דמוקרטיה וכאשר לא אז אנו דיקטטורה ?

בניגוד לשני המקרים מעלה , את תיקון הסבירות ניתן להפוך בהצבעה בכנסת , את הכנסת המחבלים וההתנתקות לא בדיוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 1 דקה, CX25GTI כתב:

הסכם ההתנתקות אושר בכנסת ב 59 מנדטים בלבד  , לא זכור לי ששרון דיבר על ההסכם הזה לפני הבחירות.

אז כאשר זה תואם את הדעות הפוליטיות שלך מדובר על דמוקרטיה וכאשר לא אז אנו דיקטטורה ?

בניגוד לשני המקרים מעלה , את תיקון הסבירות ניתן להפוך בהצבעה בכנסת , את הכנסת המחבלים וההתנתקות לא בדיוק.

לגבי אוסלו, אתה צודק, אבל ביבי קיים את ההסכם. משום מה.

לגבי ההתנתקות, מדובר בצעד טקטי. שינוי כתובת לכמה אלפי אנשים. זה לא מהלך אסטרטגי ולא חקיקה מהותית. זו הזזה של אזרחים מסיבות צבאיות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, CX25GTI כתב:

א. תשובות סתומות של "אבל גם הוא עשה" אני לא מוכן לשמוע מהילד שלי בן 3.5, קל וחומר מאדם בוגר. אם מישהו משקר גם לך מותר?

ב. עוד פעם אתה עושה את המחנאות הדבילית הזאת כשמישהו מציג לך דעה שונה, "כשזה תואם לדעות שלך זה בסדר". אני בכלל חושב שההתנתקות היתה טעות מטומטמת, אבל אתה אוטומטית מניח שאם אני נגד הרפורמה הזאת אז אני בעד ההתנתקות. למה? כי ככה לימדו אותך האנשים שמנסים להרוס את המדינה הזאת.

השאלה היא לא אם אפשר לשנות את תיקון הסבירות, אלא אם ניתן לאחות את הנזקים שנגרמו לחברה מהרפורמה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...