Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, לפחות שניים מהנבחרים הם פוליטיים לחלוטין, אחד ראוי בלי קשר אבל כנראה שההצהרה סייעה לו ואחת ממש לא ברורה, אבל הקשר הפוליטי שלה ברור.

האמת היא שכבר הרבה שנים שאני די מזלזל בטכס הזה, ובמיוחד מאז שנתניהו התעקש לנאום בו. אבל גם נאומי המשיאים הרבה פעמים ממש מביכים, לתפארת מדינת ישראל. רק המצעד הצבאי בסופו מרשים.

ולגבי מירי רגב. נו. למה אתה מצפה מאחת שרוצה תנאי סף כל כך נמוכים למנהל רשות התחבורה הציבורית. נו. כנראה שגם כאן מדובר באיזה מינוי של מקורב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 58 דקות, falou כתב:

מה שקרה, בעקיפין, זה שהגלולה הביאה מתירנות מינית (שוב, לטוב ולרע) ועם שינוי במימדים נוספים בחברה, הביאה לעלייה חדה במס׳ משפחות חד הוריות (אני מתייחס יותר לארה״ב, פחות לישראל), בייחוד בשכבות אוכלוסיה ממצב סוציו אקונומי נמוך. משפחות חד הוריות, שמראש באות ממצב סוציו-אקונומי נמוך, יותר עניות.

שים לבשזה קרה רק בארצות הברית יחד עם העלייה בשימוש בסמים ופריקת עול בתקופת ילדי הפרחים.

דווקא הגלולה היתה אמורה למנוע את העלייה בהריונות לא רצויים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

תשמע, לפחות שניים מהנבחרים הם פוליטיים לחלוטין, אחד ראוי בלי קשר אבל כנראה שההצהרה סייעה לו ואחת ממש לא ברורה, אבל הקשר הפוליטי שלה ברור.

האמת היא שכבר הרבה שנים שאני די מזלזל בטכס הזה, ובמיוחד מאז שנתניהו התעקש לנאום בו. אבל גם נאומי המשיאים הרבה פעמים ממש מביכים, לתפארת מדינת ישראל. רק המצעד הצבאי בסופו מרשים.

ולגבי מירי רגב. נו. למה אתה מצפה מאחת שרוצה תנאי סף כל כך נמוכים למנהל רשות התחבורה הציבורית. נו. כנראה שגם כאן מדובר באיזה מינוי של מקורב.

שמע אתה רק ממשיך.

השאלה צריכה להיות האם הטקס הוא של האליטה, מדענים ופרופסורים שמדברים בעברית ברמת אבשלום קור, או של כל עם ישראל.

בוא אגלה לך סקופ - יש בישראל עולים, מכל העדות, שהעברית שלהם לא מושלמת ואפילו מתפלק להם איזה "כפרה עלייכ" מדי פעם. זה לא מוריד מהכבוד של הטקס, או שצריך לזלזל בו. 

חוץ מזה, המרכז-שמאל הישראלי צריך להיזהר מהמשך פירוק החברה.

לפני שנתיים בועז טופורובסקי הריץ הצבעות יחיד ברצף, הימין נדרס בכנסת, והיוצרות התהפכו (ביחד עם קריאות דמוקרטיההה מוגזמות).

עכשיו צה"ל נכנס למגרש הפוליטי אחרי כל מיני מכתבים, ובמשבר פוליטי הבא שיהיה בממשלה של לפיד אנשי ימין ידעו איך לשחק במשחק.

גם בטקס תעשו את זה? כל אדם במדינה אפשר למצוא לו בהיסטוריה קריאה לאחד הצדדים.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

שים לבשזה קרה רק בארצות הברית יחד עם העלייה בשימוש בסמים ופריקת עול בתקופת ילדי הפרחים.

זה לא קשור לילדי הפרחים. מדובר על אוכלוסיות אחרות וההתפרקות התגברה לאורך כל העשורים מאז. 

בישראל החברה אחרת לגמרי, התרבות שונה מהותית וגם התוצאה. הת

לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

דווקא הגלולה היתה אמורה למנוע את העלייה בהריונות לא רצויים.

השאלה היא, איך אתה מגדיר הריון כלא רצוי?

הייתה אמורה או לא, העובדות הן... העובדות.

אני לא עושה כאן קייס נגד או בעד הגלולה. אני רק מצביע שאין שום אפשרות לנהל שינוי רחב ומכוון ברמה של תכנון ייצור אנשים. אפשר לדמיין מה ייקרה, אין שום אפשרות לנהל את זה. הגלולה לא נוצרה מתוך כוונה ליצור שינוי חברתי טקטוני, והוא קרה, ואף אחד לא יכול היה לצפות שומדבר מזה. המערכת מורכבת הרבה יותר מדי מיותר מדי משתנים ויותר מדי שינויים לאורך ציר הזמן.

מה שכן, כשאתה מנסה לכפות סדר רציונאלי על יצור ביולוגי וחברתי, כמו האדם, שהתפתח לאורך מאות אלפי שנים, התוצאות לא טובות. ההיסטוריה מוכיחה את זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ורק חיפשת לרדד את זה לביביסט/לא ביביסט מראה שלמרות כל ההודעות היפות שלך פה וכל מיני סיפורי טיולים בנורווגיה, אתה גזען.

מה זה קשור לגזענות, או זו פונקציה בוליאנית שמחזירה אמת לביביסט ושקר וללא ביביסט?

לא יודע מה קהלני עשה בשנים האחרונות, אבל מה ששלו שלו, ומגיע לו, ללא קשר לדעות הפוליטיות שלו לדעתי. 

מהחברה מהיקב התרשמתי פחות.

ברמה הכללית, מירי רגב היא מהאנשים הבודדים שאני סומך עליהם שיצמאו דרך להרעיל כל דבר שקורה איכשהו. 

..

ראיתי שחסידות גור קבעו שטסלה זה לא כשר. אני חושב שכמעט כל דבר שאני יכול להגיד על זה יוביל לחסימה שלי פה, אז אתם יכולים לדמיין מה אני חושב.

לפני 23 דקות, falou כתב:

הייתה אמורה או לא, העובדות הן... העובדות.

האמת שזו שאלה מעניינת. אם מצד אחד הגלולה מאפשרת לנהל תכנון הריון, כמו שלא היה אפשרי בעבר, ומצד שני דווקא אחוז המשפחות החד הוריות בארה"ב עלה - אולי זו קורלציה ולא קשר סיבתי? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

השאלה צריכה להיות האם הטקס הוא של האליטה, מדענים ופרופסורים שמדברים בעברית ברמת אבשלום קור, או של כל עם ישראל.

אויש נו מה יהיה איתך. התקדמת כול כך יפה וקונים אותך עם הפילוג הזה...

• אהבתי 5

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 33 דקות, David32 כתב:

אויש נו מה יהיה איתך. התקדמת כול כך יפה וקונים אותך עם הפילוג הזה...

"התקדמת כל כך יפה". אתה מתכוון שאני עובר לצד ה"נכון"? יש לך את זה ביותר מתנשא?

הפילוג פה לא מגיע ממירי רגב, טלי גוטליב וחבריה, אלא מכאלה שחושבים שרק הם יודעים מי צריך להיות מדליקי המשואות.

אני אומר הפוך, מדליקי המשואות צריכים לייצג את כלל העם, והבחירות המגוונות הן צעד בכיוון הנכון. 

• מבאס 1
פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

א. בטח שיש לי את זה ביותר מתנשא, אפילו לא ניסיתי להתנשא...

ב. התכוונתי שהתחלת להפסיק להאמין לשקרים שמפמפמים כדי לפלג, אבל נראה שזה לא ממש קרה. 

הפילוג פה מגיע מכול אלה שמוכרים אותו ודוחפים אותו. דווקא מירי דוגמא מעולה לזה. גוטליב... עדיף שאשתוק. 

אתה באמת חושב שאין גיוון במדליקי המשואות? עד עכשיו זה הכול היה אשכנזים אליטיסטים?

ג. 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

בעברית ברמת אבשלום קור

ואז הלכת לגזענות של ''כפרע עלייכ'', אבל לא משנה. אגב מי בדיוק מהנבחרים הם מהעולים של כפרה עלייכ?

למה עברית תקינה זה של אליטיסטים ופרופסורים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

טוב. נחזור לגוון אחד, סוג אחד, צבע אחד.

כמו שאומרים, "ארץ ישראל הישנה והטובה

בחייאת להגיד את זה במיוחד על טקס המשואות זה פשוט עיוות וראיה גזענית (גם אם הפוכה) . 

מותר לא לחשוב שזאת בחירה מדוייקת מבחינה עניינית בלי שימיינג.   

אני למשל  אוהב את שלום אסייג ותתפלא בסדר גמור עם הבחירה והסיפור שלו,  למרות שכנראה יש לפני בתור, טעמי אם למשל היית שם את גבי עמרני בגילו ומה שעשה ובתקופה שעשה זה היה חזק לא פחות,  באותה מידה זה היה יכול להיות מישהו אחר לגמרי ...  

בחייאת להגיד את זה במיוחד על טקס המשואות זה פשוט עיוות וראיה גזענית (גם אם הפוכה) . 

אני למשל  אוהב את שלום אסייג ותתפלא בסדר גמור עם הבחירה והסיפור שלו,  למרות שכנראה יש לפני בתור, טעמי אם למשל היית שם את גבי עמרני בגילו ומה שעשה ובתקופה שעשה זה היה חזק לא פחות,  באותה מידה זה היה יכול להיות מישהו אחר לגמרי ...  

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

הפילוג פה לא מגיע ממירי רגב, טלי גוטליב וחבריה, אלא מכאלה שחושבים שרק הם יודעים מי צריך להיות מדליקי המשואות.

אני אומר הפוך, מדליקי המשואות צריכים לייצג את כלל העם, והבחירות המגוונות הן צעד בכיוון הנכון. 

מדליקי המשואות צריכים להיות אנשים שעשו משהו בשביל המדינה. זה לא הצבע, לא השפה ולא הסגנון אלא העשייה והייחוד.

צ'רלי ביטון למשל שהוא מזרחי עם מבטע וערס לא קטן הרבה יותר ראוי משלום אסייג למשל כי הוא עשה משו שהביא לשינוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שמע אתה רק ממשיך.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

מדליקי המשואות השנה-

-ילדה בת 17 שעשו עלייה חרם והפכה לסלב בגלל זה

-מתנחלת שיש לה יקב(רגב חגגה יום הולדת באותו יקב בשנת 2021)

-ילדה בת 17 שמתנדבת באיזה עמותה

כן, ביביסטים יקרים תמשיכו לספר לנו את "הראויות" של מדליקי המשואות. זה כאילו כל שנה שהזקן התמהוני נמצא בשילטון האנשים שנבחרים הם פחות ופחות ראויים.

תנאי הסף:דופק+להיות תומך ליכוד(תבדקו את חצי ממדליקי המשואות והקשר שלהם לליכוד כיום או בעבר].

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

האמת שזו שאלה מעניינת. אם מצד אחד הגלולה מאפשרת לנהל תכנון הריון, כמו שלא היה אפשרי בעבר, ומצד שני דווקא אחוז המשפחות החד הוריות בארה"ב עלה - אולי זו קורלציה ולא קשר סיבתי? 

אני חושב שזו קורלציה, אבל לא ישירה. יש הרבה גורמים לעובדה שיש עלייה במשפחות חד הוריות, בין היתר, בשל הטבות שאימהות חד הוריות מקבלות (שעדיין לא מפצות על העדר מפרנס נוסף).

בכל מקרה, אין שום סיבה להניח התנהלות רציונאלית בסוציולוגיה (או פסיכולוגיה).

פעם, סליחה על הבוטות, אם רצית להזדיין היית צריך להתחתן. אם זיינת והיא הרתה, היית מתחתן איתה (בגדול). התפוררות אחיזת מוסדות הדת בקהילה, התפוררות המעורבות והערבות ההדדית בקהילה בכלל, המתירנות המינית, היכולת הכלכלית של נשים בכל זאת לתמוך בעצמן, השיפורים הטכנולוגיים שכן מאפשרים חד הוריות (מכונת כביסה?)... יש המון גורמים שמרכיבים את הטרנד.

אבל האם כל זה היה קורה בלי הגלולה?

אני חושב שלא.

אבל שוב, הנקודה שלי היא שזה כ״כ מורכב, שלא ניתן לנהל ילודה ומשפחה באופן פוליטי ולדעת מה תהיינה התוצאות. אני חושב שמדיניות ילד אחד בסין היא דוגמא מצויינת.

בתי היתומים בגוש הקומוניסטי, עוד דוגמא, עצובה מאוד, אבל שמראה כמה אנחנו רחוקים מלהבין את המצב האנושי. אסור לפרק ולהרכיב את הכל מחדש ביד מכוון, כי אין שכל מאחורי היד שיכול לתכנן את זה.

לפני 14 דקות, arturkopit כתב:

-מתנחלת שיש לה יקב(רגב חגגה יום הולדת באותו יקב בשנת 2021)

בדקת מי זו ״המתנחלת״ ומה סיפור חייה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חוץ מזה, המרכז-שמאל הישראלי צריך להיזהר מהמשך פירוק החברה.

מי שאחראי על פירוק החברה בארץ זה ביבי ואנשיו כמו מירי רגב, דודי אמסלם, טלי גוטליב וכו'. כבר הרבה שנים הם חיים מהסתה ושנאה, זה הלחם שלהם.

עכשיו צה"ל נכנס למגרש הפוליטי אחרי כל מיני מכתבים, ובמשבר פוליטי הבא שיהיה בממשלה של לפיד אנשי ימין ידעו איך לשחק במשחק.

אולי לא קלטת, אבל זה לא סתם משבר פוליטי, מדובר בקוו אדום. אותם אנשים שירתו עשרות שנים תחת ממשלות ביבי/ימין ואף פעם לא פצו את הפה. חוץ מזה הימין מכיר היטב את המשחק הזה מזמן. בהתנתקות 13000 חיילים חתמו על המכתב סירוב לקחת חלק בפינוי ההתנחלויות. גם היום ישנם פלוגות שלמות בסדיר שלא נשלחות למשימות מסוימות מחשש לסירוב פקודה. 

לפני 6 דקות, yb כתב:

אין גזענות הפוכה, זאת תמיד אותה גזענות. 

פורסם

מתנצל מראש,

איזה דיון מפגר, בחיי.

עוד טקס חסר משמעות ומלא בגאווה עצמית ריקה מתוכן. מי ישמע מדובר בפרס נובל.

המדינה עומדת על סף נק' "על חזור" ורבים כאן על מדליקי נרות. כנראה שהכל טוב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...