Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, SurfHigh כתב:

כי חרדי זה הגיוני לגמרי. 

אתה לא באמת מתכנן שנעביר כאן סמינר כן?

אבל ברור שזה הגיוני אם אני מאמין בה' ובתורתו אז הגינוי שאני שואף לקיים את כל המצוות והחוקים בשלמות לפני כל דבר אחר. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לפני 11 דקות, פינדר כתב:

אם הדיווח של מתן חודורוב נכון, זה כן ביג דיל, כי מדובר בהשקעה של מליוני שקלים בשביל שחרדים יוכלו לקבל חשמל ״כשר״ על חשבון הציבור.

אאל"ט היתה הבוקר ידיעה שראש עיריית ים ביקש וקבל 2 מליון שח להתקנת חשמל כשר באחת השכונות, בקיצור יש תקדים ומכאן הדרך לסוחטים פנויה. נראה שבקרוב למרות הסמי מיתון, יתאימו את מדרגות המס לטירוף הביזבוזי שעדיין ממשיך לתפוס גובה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

אבל ברור שזה הגיוני אם אני מאמין בה' ובתורתו אז הגינוי שאני שואף לקיים את כל המצוות והחוקים בשלמות לפני כל דבר אחר.

אתה לא קראי אז אתה מקיים בעיקר הלכות. 

מי קבע שההלכות שלך דווקא הן הנכונות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

היום רילוקיישן זה הצינות החדשה של הציבור היהודי המשכיל. הסיבה דיי פשוטה הם לא מבינים מה להם ולארץ החמה הלחה ומוכת המחלמות הזו.

את הארץ אני אוהב דווקא. אני פשוט לא מבין מה לי ולך. ומכיוון שנצחתם, שוב, כי אני לא אביא 8 ילדים לעולם, מה נשאר לעשות?

אנשים עוזבים כי אתם מגרשים אותם. ברמה המוניציפלית מקומית יש דוגמאות לערים שהיו חילוניות והיום אני חושב פעמיים אם להכנס אליהן. נגיד בית שמש. בשלב הזה כנראה גם ערד. ממה שאני מבין גם חלקים מקריית גם. גם בני ברק שבטח - לא עלינו, חלילה, טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה, גם תזלוג לרמת גן וגבעתיים.

ברמה גבוהה יותר, אתם מתייחסים לכל הסביבה שלכם כארנק. ואני מבין שאתה לא מבין את זה, כי היינו בשיחה הזו. ואני סתם מבזבז זמן ומקום באינטרנט כשאני כותב את זה. אבל נסה פעם להביט במראה ולהבין שמה שאתה רואה זה את האנטי ציונות בגרסה היהודית שלה, ולא כזו שנמצאת בשוליים ואפשר לפתור. אלא אנטי ציונות שהיא מיינסטרים ששולט כאן. ונהנה מההחברה של המדינה כי ככה. או יותר נכון כי אין לו את הכלים להבין את זה.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

מי קבע שההלכות שלך דווקא הן הנכונות?

משה רבנו.  רבי משה בן מימון.  רבי יוסף קארו.  פרופ' ישעיהו ליבוביץ'.

No worries 8)

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

היום רילוקיישן זה הצינות החדשה של הציבור היהודי המשכיל. הסיבה דיי פשוטה הם לא מבינים מה להם ולארץ החמה הלחה ומוכת המחלמות הזו.

אתם לא ממש עוזרים להבין את זה, רק עוזרים להבין למה לא להיות פה.

אתה יודע מה - סבבה, אני אעזוב, עוד כמה יעזבו, לא ביג דיל.

אבל כשהמעמד היצרני שמשלם את רוב מס ההכנסה יצטמק או ייעלם, אתם אולי תתחילו להבין את גודל הבעיה.

והוא מתחיל להצטמק, כי נחש מה - גדל פה דור שאידאולוגיה ורוחניות לא אומרים לו הרבה כשהחיים עצמם בזבל.

פירמידת מאסלו, אתה יודע.

לפני שעה, yd b-4 כתב:

ככל שהדורות מתקדמים הבסיס הרגשי נשחק ונעלם

אתה יודע מה הדבר שאני הולך לפמפם בראשים של הילדים שלי?

לא נותנים את החיים שלך לאף אלוהים ולשום מדינה.

לי אין שום בסיס רגשי לשום דת, ואני מבטיח לך שלילדים שלי יהיה הרבה פחות.

אצלכם מלמדים להיות קודם כל יהודי ואחר כך כל השאר, אותי לימדו להיות קודם כל בן אדם, ואחר כך כל השאר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 16 דקות, ד ו ד כתב:

חבר נכבד, לא ראוי לרדת לרמות כפי שבחרת. לית מאן דפליג שיצאה הודעה האומרת שביבי קבע שיהיה חשמל בשבתות ולא נראה לי שאתה יכול לסתור עובדת הפרסום הזה של דברי ביבי ולזאת כיוונתי.

הכנסת  להודעה שלך התייחסות פוגעת בהקשר לרמת מגיבים שונים בשרשור  ובהתאם  את כתה א' ועניין הבנת הנקרא .  מציע שתמנע מהעלבות-לא עושה טוב ולא מוסיף לדימוי שלך כפרט וכחלק מציבור מסוים.

אז מה אם יצאה הודעה? 

זה חדש לך שכותרות נועדו למשוך את עין הקורא לא תמיד עם קשר מוחלט למה שכתוב בתוכן?

באמת חשבת שבלי ביבי החל מהקמת הממשלה היית מגשש באפלה בשבתות?

אם זה באמת מה שחשבת אז אני מתנצל על ההערה על הבנת הנקרא. למרות שעל אף שאנו לא מכירים באופן אישי. לפי רמת הניסוח אתה לא נראה לי  תמים עד כדי כך. 

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

אגב כך גם הזיקה לישראל, ואני דיי מבין אותה.

הפוך. מה לכם ולארץ הזו? מה אתם עשיתם בשביל להגיע אליה? הרי אבותיכם הרוחניים עשו שמיניות באויר כדי למנוע הקמת מדינה עברית והגעה של יהודים לפה. פתאום אתם תובעים בעלות על המקום הזה?

אתה יכול הרי להיות אחלה דוס בברוקלין, בלונדון, באנטוורפן, אפילו בקייב... עובדה, אתם מסתדרים שם מצויין, יותר טוב מפה לדברי חלקכם. מה יש לך לחפש פה?

הרילוקיישן עבור רובנו זה סוג של גלות בכפייה, במידה רבה בגללכם, בגלל ההשתוללות חסרת הרסן שלכם, ובגלל העתיד העגום שצפוי לנו פה במחיצתכם.

• אהבתי 7

חזיר דיזל

פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

אנשים עוזבים כי אתם מגרשים אותם. ברמה המוניציפלית מקומית יש דוגמאות לערים שהיו חילוניות והיום אני חושב פעמיים אם להכנס אליהן. נגיד בית שמש. בשלב הזה כנראה גם ערד.

לפני כמה ימים היה מאמר העוסק בהתחרדות ערים חילוניות, כנראה שלא סתם הזכרת את בית שמש וערד שהוזכרו במאמר. בבחינת השפעת ההתחרדות על המצב בערים אלה   בבחינה סוציואקונומית, נקבע שחלה ירידה משמעותית תוך כדי ההתחרדות, ירידה שהשפעתה קשה בהווה והרבה יותר בהמשך.  מעיז לחשוב ששתי הערים שבמאמר הן דוגמאות שמעידות על הכלל, בקיצור יהיה מעניין למי שאוהב אווירה כזו

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, ד ו ד כתב:

לפני כמה ימים היה מאמר העוסק בהתחרדות ערים חילוניות, כנראה שלא סתם הזכרת את בית שמש וערד שהוזכרו במאמר. בבחינת השפעת ההתחרדות על המצב בערים אלה   בבחינה סוציואקונומית, נקבע שחלה ירידה משמעותית תוך כדי ההתחרדות, ירידה שהשפעתה קשה בהווה והרבה יותר בהמשך.  מעיז לחשוב ששתי הערים שבמאמר הן דוגמאות שמעידות על הכלל, בקיצור יהיה מעניין למי שאוהב אווירה כזו

בית שמש היתה בקושי כפר לפני שהגיעו לשם החרדים. עיר במצב סוציואקונומי נמוך ואוכלוסיית רווחה. החרדים הקפיצו את העיר בכל המובנים הרבה יותר מה שהיתה קודם.

ניחוש מושכל עם ההיכרות של 2 האולוסיות שם. הציבור החרדי שגר בעיר מבוסס כלכלית יותר מהציבור המקורי של העיר.

אני אגיד כאן משהו שיטריף אותכם ובצדק. הכלכלה החרדית מבוססת על המון הון שחור. מיש שחושב שהציבור שרוכש דירות בקצב הכי מהיר בארץ למרות עליית מחירי הדיור. ואת כל זה הוא עושה ען משפחה של 8 נפשות ממשכורת של כולל ומזכירה תמים מאוד.....

אז כל החישובים הסוציואקונומיים לא באמת דוגמים את המגזר החרדי 

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 2 דקות, ד ו ד כתב:

הציבור החרדי גם צריך מקום לגור בו וכשבבני ברקיקר ואין בנייה חדשה עוברים למקומות זולים. שיגורו איפה שהם רוצים.

חגבי ציונות ומגרשים אותנו, ציוני אמיתי קודם כל נושא בעול תחזוקת ואבטחת המדינה אז שאף אחד לא יטיף לי על ציונות ובטח לא מי שתומך בהשתמטות.

מה שהחרדים לא מבינים זה שכשהם משתינים עלינו אנחנו נרטבים ומתעצבנים וכשנתעצבן מספיק כדי להשתין עליהם בחזרה הם יטבעו. אם ימשיכו ככה אז היום הזה יותר קרוב ממה שהם חושבים 

ההתנהלות הזו תקים מפלגות אנטי חרדיות שיזכו בהרבה מאוד כוח וגם מי שלא יתמוך בהן יביע הסכמה בשתיקה.

תמשיכו ככה וסוף ס נפתור את נושא החרדים והקופה הציבורית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

אני אגיד כאן משהו שיטריף אותכם ובצדק. הכלכלה החרדית מבוססת על המון הון שחור. מיש שחושב שהציבור שרוכש דירות בקצב הכי מהיר בארץ למרות עליית מחירי הדיור. ואת כל זה הוא עושה ען משפחה של 8 נפשות ממשכורת של כולל ומזכירה תמים מאוד.....

ואתה מתגאה בזה כאילו?

אז אתם עוד יותר גרועים.

נ.ב. לא שלא הייתי מודע לזה קודם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אשתמש באמירה השגורה ככל הנראה בפיו של  yd b-4 "שאלוהים ישמור ", ואשלים מאזרחים כמוהו. יצא המרצע מהשק , האמת לא מאמין שמשהו נושם יכול להתבטא ,   להסביר ואולי גם לפעול כפי שתיאר.  במקרה הזה באופן חריג מאמין לכל מילה שלו.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

וכשנתעצבן מספיק כדי להשתין עליהם בחזרה הם יטבעו

זה בסדר, בקושי עבר עשור ואנשים שוכחים.

לפיד בריצה הראשונה שלו קיבל 19 מנדטים על "שנאת" חרדים, "איפה הכסף?" ו-"שוויון בנטל". עכשיו נראה שהחליטו להזיז חזק את המטוטלת.

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

אתה מתואם עם עצמך?

נראה לי שכן?

אני מניח שזה תלוי בנקודת מבט כשמשווים סחיטה אחת לאחרת. אין לי טענות כלפי כך שהחרדים משחקים את המשחק. הם בין השחקנים הכי טובים שיש לנו בפוליטיקה מבחינת יחס באוכלוסיה לכוח אלקטורלי/פרלמנטרי. אבל לא לעולם חוסן.

---

בנימה אחרת, נראה שלפיד התחיל לטרגט את הבייס ה"חלבי" של ביבי. ונכון שזה קצת מידי ומאוחר מידי, אבל עדיף מתישהו מאשר אף פעם. אולי בסיבוב הבא נראה שינוי מגמה, אם עוד מנהיגים יעשו את זה.

אבל בשביל זה צריך המשכיות בקו הנוכחי עם כל מיני דרישות לגעת בלחם והחמאה של הציבור ה"ממלכתי".

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...