Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שאלתי שאלה, שאף אחד לא ידע לענות עליה, ואף גרמה לאחדים להציע לי לרדת מהארץ (למרות שלפחות אחד מאלו שחושבים שעדיף לי להיות בשוויץ מצביע למפלגה שדוגלת בפשרה טריטוריאלית - לכן תבין).

הנה תשובה אחת אפשרית ומייצגת: ענף הבניה בישראל תלוי במחצבות שמוקמות ביו"ש, אשר נמצאות בבעלות ישראלית (ולא רק) פרטית.

בין בעלי המחצבות גם קיבוץ גינוסר, ומקומות נוספים בעלי אוריינטציה שמאלנית תיאורטית. לא מפתיע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בוא נטחן עוד קצת את הנושא, שרק איזה 20 עמודים הוקדשו לו.

בוא שוב נדבר על זה שאתה יכול לספור פרטנית כל מקרה כזה בשמאל.

בוא גם ננסה לענות על מה ששאלתי כבר 4 פעמים, במקום לברוח לשיחות כלליות על מ יותר טוב ונחמד - הימין או השמאל?

ממליץ לך בחום להכנס לקישור בתגובה הקודמת שלי. תגלה שכרגיל חוץ מאידאולוגיה, יש כלכלה.

פורסם

פחחחחחחח "שמאל", כשמעיפים מבט בתגובות שם רואים כמה תמיכה יש מאותו "שמאל". סתם פרובוקטור שמחפש חשיפה ע"י עצבים.

(זאת, לעומת אנשים כמו הצל או מוגרבי, שאומרים משהו פסיכוטי ומקבלים תמיכה רבה במקום התנערות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

די כבר עם ההתנערות הזאת. כן. שמאל. בדיוק כמו הצל. אותו הדבר (קרא: חרא) בדיוק. זה שאתם מנסים להגיד על כל אחד כזה תמהוני או לא מייצג זה פאתטי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אתנחתא קומית קצרה - נכון שתמיד מדברים על זה שמחנה הימין שטוף מוח, וכמה שהוא נגרר אחרי סטטוסים בפייסבוק בלי לבדוק, כמו עדר?

אז מסתבר שזו לא רק נחלת הימין - בא איזה קשקשן מקלדת מהשמאל (עם 15 אלף עוקבים, לא צחוק), מעלה פוסט (הפוסט במתחיל ב"כמה פרטים שנשמטים" וכדומה) שרובו שקרים, חצאי אמת וקביעות לא מבוססות, ועוד מציג את זה בלי שום בושה כעובדות יבשות, ועם ניסוח פלצני אופייני ("ברברת טלוויזיה"...).

הרי מספיק לבדוק מאיפה הגיעו 3 מהמפגעים האחרונים - הכפר בני נעים שנמצא בשטחי A, כדי להפריך את הטענה הראשונה שלו.

מה שיותר מצחיק (או עצוב) זה שהוא מקבל מעל לאלף לייקים, מאות שיתופים, ותגובות אוהדות, וזאת, כנראה, מבלי שאף אחד משטופי המוח שהגיבו בדק את הטענות.

ככה אגב נוצרות "עובדות" בויכוחים פוליטיים - מישהו פולט איזו שטות, מישהו יותר מטומטם מצטט אותו ומשם זה מתגלגל והופך ל"עובדות" בויכוחים, ועכשיו לך תוכיח שאין לך אחות ערביה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

אתם יודעים מה עצוב? שלא משנה מה יגיד איזה שמאלני תמיד תגידו שהוא לא מייצג.. גם כשהם מחרימים את אריאל זה לא מייצג, גם כשהם מקללים את הימין מעל כל במה (ויש לשמאל לא מעט במות) זה לא מייצג.. אז מי מייצג אתכם לעזאזל?? המנהיגים שלכם לא פסיכוטיים? בחייאת אין לי לייק על הדף של הצל ספרו לי בבקשה מה הוא אמר שמזעזע ברמה שהאדיוט אמר.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצל אומר שמותר להרוג ערבים. הדרורי בועז הזה אומר שמותר להרוג יהודים.

אותו דבר בדיוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גדיק, בהחלט יכול להיות שג'ון בראון מחרטט. כן, גם בשמאל חוטאים בזה, ולכן תמיד כדאי לקרוא באופן ביקורתי.

חפשתי על בני נעים ולא מצאתי. תוכל להפנות אותי איפה קראת שכל העיירה נמצאת בשטחי A?

E-A אני דווקא חושב שמה שעצוב הוא, שבשם חיבור יוצא דופן בין אינטרסים כלכליים ואידיאולוגיה דתית, שולחים אנשים לחיות בשטח שלא יהפוך אף פעם לחלק ממדינת ישראל. זה באמת נורא נחמד להתווכח מי יותר אלים ופחות נחמד. בעיקר כי אז אפשר לא לעסוק במהות. אגב, נושא המחצבות ביו"ש הוא מרתק לא רק כי הוא מלמד על שאלות כלכליות הקשורות בהסדר עם הערבים, שאף פעם לא עולות כאן בכלל (כי יותר קל לכתוב ש"הם שונאים אותנו" פעם אחר פעם), אלא גם כי פסיקת בגצ בנושא מלמדת היטב עד כמה בגצ הוא סמולני באמת.

פורסם

אותו דבר בדיוק.

מבחינת הנבלות/רשעות/פיגור של שניהם - אכן אותו דבר.

מבחינת תמיכה - הבדל עצום.

כמובן שאנשים כמו הנ"ל לא מתבלבלים מהעניין הפעוט הזה של "תמיכה" ורוח גבית, מבחינתם מספיק תמהוני הזוי אחד (נו, מבחינת סד"ג, ברור שיש יותר מאחד) בשביל לבצע השוואה אל מול תמהוני הזוי עם מאות אלפי עוקבים ותומכים. העובדה שהאחד מקבל עשרות אלפי שיתופים ולייקים והשני מקבל בעיקר בוז וסלידה לא מבלבלת אותם לרגע.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אותו דבר בדיוק.

אפשר לקבל בבקשה לינק למשהו מהשנה שנתיים אחרונות בו הצל שמח שרוצחים בדם קר ערבים חפים מפשע? או קורא לרצח של ערבים חפים מפשע? ואני לא מדבר על עונש מוות למחבלים אלה לאשכרה לסתם אנשים רגילים..אפשר בבקשה?

אור כנראה שהוא מקבל לייקים כי הוא מדבר לעניין? אולי קצת בוטה מידי אבל מכל השיתופים שראיתי לא ראיתי שהוא משקר או מסלף עובדות.. לעומת אנשי בצלם ושוברים שתיקה שלא רק משקרים אלה גם מביימים מקרים.. והם כמובן ארגונים חשובים נכון אור? הם הליברלים הלא פאנטים שיצילו אותנו מידי ציר הרשע של ביבי בנט וליברמן. השאלה מי יציל אותנו מהם.. כי הם לא יודעים מה זאת דמוקרטיה הם יודעים מה זה סתימת פיות וסגירת חשבונות במחשכים. כמו כל שלטון שקם על אידיאולוגיות שמאליות.

ואם אתה באמת שפוי כמו שאתה מגדיר את עצמך אז עמוק בלב אתה יודע שיש צדק בדבריי.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תקרא גם את התגובות לסטטוסים שלו.

תבין, הערבים לא מעניינים אותי. יותר חשוב שישראלים יפסיקו לשנוא אחד את השני ולחפש "בוגדים" כל היום במקום להתמודד עם בעיות אמיתיות, כמו איך נפטרים מהסכסוך המסריח הזה ומשפרים את איכות החיים שלנו.

המנהיגים שלנו לא רוצים שנראה את זה ככה, כי בלי סכסוך עם "פלסטינים", הם מיותרים. זה משרת אותם שמדי פעם מישהו נהרג בפיגוע יותר ממה שזה משרת את ה"עם הפלסטיני" או מה שלא תרצה לקרוא לזה.

אם לא היו פלסטינים, אז האיראנים.

אם לא היו איראנים, אז מדענים תימנים שהצליחו להקים לתחייה דינוזאורים ולאסלם אותם.

העיקר שהשואה לא תחזור.

מבחינת הנבלות/רשעות/פיגור של שניהם - אכן אותו דבר.[/quote=oryo;5149208]

מבחינת תמיכה - הבדל עצום.

כמובן שאנשים כמו הנ"ל לא מתבלבלים מהעניין הפעוט הזה של "תמיכה" ורוח גבית, מבחינתם מספיק תמהוני הזוי אחד (נו, מבחינת סד"ג, ברור שיש יותר מאחד) בשביל לבצע השוואה אל מול תמהוני הזוי עם מאות אלפי עוקבים ותומכים. העובדה שהאחד מקבל עשרות אלפי שיתופים ולייקים והשני מקבל בעיקר בוז וסלידה לא מבלבלת אותם לרגע.

זה הגיוני.

לאדם הממוצע הרבה יותר קל להזדהות ולתמוך במטורלל שמדבר ישירות בעדו ומציג אותו כנעלה ונבחר לעומת האויב השפל והנחות, מאשר במטורלל שאומר לו שצריך להרוג אותו, השנאה כלפיו מוצדקת והוא המקור לכל הבעיות בעולם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
...ואם אתה באמת שפוי כמו שאתה מגדיר את עצמך אז עמוק בלב אתה יודע שיש צדק בדבריי.

תראה, קודם כל ההבדל המרכזי בינינו זה שאני לא טוען שכל מי שלא חושב כמוני הוא לא שפוי - פשוט יש לו דעות שונות.

אני כן חושב שטיעון כמו הסיפא שלך מעיד מספיק טוב על כמה משקל אפשר לתת לדברים שלך... מי שחושב שכולם חוץ ממנו משוגעים, ובכן, זה הרי מדבר בעד עצמו.

לגבי שאר הדברים שרשמת -

ש"ש ובצלם אכן מביימים דברים ונראה שממזמן הם איבדו את הדרך וכעת המטרה מקדשת את האמצעים. עצוב ועלוב.

הצל שיקר וסילף מס' פעמים בעבר אבל אני לא זוכר דוגמא בשלף מלבד בעניין עם רחלי רוטנר (פרסם תמונה ערוכה שלה כאילו היא עושה סמים), הוא כן ארגן את האריות שלו שידפקו מכות לשמאלנים בהפגנה נגד מלחמות (אח"כ טען שהוא רק ארגן את האנשים אבל לא אמר להם להרביץ ולא היה שם כשזה קרה), ויתרה מזאת - בתור המאסטר שחולה על התחת של צה"ל הוא הסית נגד מס' חיילים בעבר.

אבל אם מבחינתך הצל 'מדבר לעניין' אז זה אומר דרשני. נסכים שלא להסכים.

פורסם (נערך)

זה הגיוני.

לאדם הממוצע הרבה יותר קל להזדהות ולתמוך במטורלל שמדבר ישירות בעדו ומציג אותו כנעלה ונבחר לעומת האויב השפל והנחות, מאשר במטורלל שאומר לו שצריך להרוג אותו, השנאה כלפיו מוצדקת והוא המקור לכל הבעיות בעולם.

תבדיל,

אני לא מדבר על האם זה הגיוני לתמוך במי מהם, שניהם לדעתי מפגרים. ספציפית דרור הזה הצליח להתעלות על אליאסי.

אני מדבר על כך שמקרה פרטני של אדם מפגר, אינו שווה משקל למקרה של אדם מפגר עם מאות אלפי תומכים. הרי אף אחד מהם לא איזה נבחר ציבור ולכן בdefault כל אחד מהם מייצג את עצמו בלבד, אבל אחד מהם מגיע עם תמיכה נרחבת ולכן לא באמת מייצג רק את עצמו, אלא עוד כמות לא מבוטלת של אנשים.

את הדרור הזה ראיתי בבוקר באיזה פוסט של אדם אחר, נחרדתי והלכתי לפרופיל שלו, היו אז 1,700 תגובות לפוסט שלו (מבחינת חשיפה הוא עשה את שלו יופי), סיקרן אותי לראות כמה מהתגובות הן תמיכה - גללתי וגללתי ולא הצלחתי למצוא... כולם (ממה שראיתי) איחלו לו ללכת קיבינימט, היו שם לא מעט שמאלנים אם זה לא ברור מאליו.

הנה לצורך ההשוואה קומפיליישן של תגובות מהעמוד של הצל לאחר מותו של פעיל השמאל ריצ'רד לייקין, שמת ע"י מפגע ערבי. בתור מי שראה אז את הפוסט ההוא בזמן אמת אני יכול להעיד שלא מדובר בכמה מקרי קצה, אלא בהלך הרוח המרכזי שהיה שם דאז.

אחרי שזה עורר קצת מהומה ברשת הוא הוריד את הפוסט שלו.

עריכה אחרונה על ידי oryo

• תוכן חדש...