Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אספר בקצרה, לפני מספר ימים נרכשה הונדה ג'אז ES שנת 2008, הלכתי לעשות איזון גלגלים בגלל רעידות בהגה ולראות את איכות הצמיג.

כל ארבעת הג'אנטים היו עקומים ונאמר ע"י הפנצ'ריה שהוא לא מאזן כאלו גלגלים והתיקון שלהם יקר ולכן עדיף לקנות ג'אנטים חדשים, בנוסף לג'אנטים הצמיגים מאיכות נמוכה מאוד ולכן אני צריך להחליף צמיגים.

הדרישות שלי הן כאלו, הרכב אינו מכונת מרוץ וכן אני נהג זהיר ורגוע ואין לי שום צורך במשהו מטורף, חשובה לי הבטיחות הנוחות ושהצמיג יהיה שקט ככל האפשר כמובן מחברה טובה ושלצמיג תהיה עמידות טובה לארוך זמן.

כמו כן מה תמליצו לי על הג'אנטים? האם לתקן (עלות תיקון במקום שבדקתי 350 שקל לג'אנט) או להחליף לחדש?

כמובן שאקבל בחום היכן לקנות את כל הסט (הציעו לי באזור 4000 שקל במכון בדקתי) איזה סוג צמיג מתאים לי?

מבחינת הגודל: 185/55/15 V82

אני מאזור חיפה

אודה מאוד להתייחסותכם והמלצתכם המקצועית.

יבגני.

פורסם

נכון, גם לי זה נראה חשוד, אך הוא הרכיב את כל ארבעת הגלגלים והראה לי שהג'אנט עושה שמיניות כמו באופניים, אני מומחה גדול לדברים האלה ואין לי מושג איך אכן נכון לבדוק ג'אנט עקום אך למראית העין כולם היו באותו מצב, לכולם בדופן הפנימית היו "גלים"

• תוכן חדש...