Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מתכוון לקנות רכב בקרוב ויש לי התלבטות בין הרכבים האלו: אודי A3 , פולקסווגן גולף וסיאט לאון

הרכבים שנת 2000 עם מנוע 1.6 או 1.8 ום עולים כ-20K

השאלה שלי היא איך הרכבים מבחינת אמינות, חיסכון בדלק, עלויות תיקונים וביצועים על הכביש

ואם יש למישהו משהו להוסיף בקשר לאחד הרכבים פה אני אשמח לשמוע..

תודה!

פורסם

לגבי אמינות - כולם אמינים.

לגבי חיסכון בדלק A3 לא כל כך חסכונית.

ולגבי אחזקה וביצועים הA3 יותר יקרה.

לאון וגולף כמעט זהים זה לזה אך אני אישית הייתי מעדיף הגולף כי היא נפוצה יותר.

עדיף שתציין את נפח מנוע כל רכב כי למשל גולף קיימת 1.6 וגם 2.0 וA3 1.8 ו2.0

פורסם
הA3 מקביל לפולו מבחינת הגודל תקח את זה בחשבון

קצת סדר בדברים לא יזיק

הגולף,הליאון והA3 חולקים שלדה זהה ונחשבות למשפחתיות בינוניות(לעומת האיביזה,הפולו הקטנות יותר).

האודי מפנקת וממותגת כפרימיום,היא כבדה בין האלטרנטיבות שהעלת,עלויות האחזקה שלה תהיינה גם הגבוהה מבינהן.

הגולף ממותגת אחרי האודי,בנויה ואמורה להיות איכותית לא פחות (אך סובלת\סבלה ממתגים מתקלפים ועוד מיני ריקולים).

הליאון תהיה הקנייה המשתלמת מבינהן,עלויות הטיפול תהיינה זולות יותר (כמובן שהכל תלוי בהיכן אתה מטפל ברכב - מורשה\יבואן\מדרכה...).

ישנן אלטרנטיבות נוספות אך על מנת שנוכל למקד אותך יעזור אם תספק צרכים,נסועה ועוד..

אחרי הכל תקציב הרכישה נראה נמוך וללא ספק מפתה לרכוש אחת מהקונצרן אך עלויות האחזקה אינן זולות במיוחד וגם האמינות איננה גבוהה.

בהצלחה

פורסם
קצת סדר בדברים לא יזיק

הגולף,הליאון והA3 חולקים שלדה זהה ונחשבות למשפחתיות בינוניות(לעומת האיביזה,הפולו הקטנות יותר).

האודי מפנקת וממותגת כפרימיום,היא כבדה בין האלטרנטיבות שהעלת,עלויות האחזקה שלה תהיינה גם הגבוהה מבינהן.

הגולף ממותגת אחרי האודי,בנויה ואמורה להיות איכותית לא פחות (אך סובלת\סבלה ממתגים מתקלפים ועוד מיני ריקולים).

הליאון תהיה הקנייה המשתלמת מבינהן,עלויות הטיפול תהיינה זולות יותר (כמובן שהכל תלוי בהיכן אתה מטפל ברכב - מורשה\יבואן\מדרכה...).

ישנן אלטרנטיבות נוספות אך על מנת שנוכל למקד אותך יעזור אם תספק צרכים,נסועה ועוד..

אחרי הכל תקציב הרכישה נראה נמוך וללא ספק מפתה לרכוש אחת מהקונצרן אך עלויות האחזקה אינן זולות במיוחד וגם האמינות איננה גבוהה.

בהצלחה

חשבתי שהa4 ממותק כמשפחתי של אודי. תודה על התיקון

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...