Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בדקתי כמה עולה קילו של פילה בקר טרי אצל מספר קצבים אחד נמצא ברמת גן וידוע בשם "דוד לגזיאל" - 220 ש"ח לקילו לערך , קצב בהוד השרון "מ.א.ש. בשר " - המחיר גם נע משהו כמו 220-240 לקילו . עוד קצב בטירה בשם "יוסף עראקי" - שאלתי אותו אומר לי מחיר לקילו 95 ש"ח . המחיר נמוך עד כדי חשד שהבשר לא טרי או שהבשר מצונן או השד יודע מה . איך ניתן להבדיל בוודאות שאכן הבשר טרי ובסדר ? . האם מישהו מכיר את הקצב בטירה ? .

עוד דוגמא סינטה טרייה : ברמת גן 120-130 לקילו , לא זוכר במדוייק , בהוד השרון 130 ש"ח לערך , בטירה 75 ש"ח לקילו אותו שאלה נשאלת גם פה ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

כן זה המחיר בטירה אצל עראקי, ואני סומך על הבשר שלו הרבה לפני הרבה קצביות אחרות

הוא טרי יותר ממה שאתה חושב, התחלופה של הסחורה שם מטורפת

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עיראקי בכניסה לטירה זה ה"פאסטפוד" של הקצבים בטירה.

גרתי ברמת הכובש 5 שנים (250 מטר משם), ואני חובב בשר לא קטן, ככה שיצא לי לקנות הרבה מאוד נגלות מכל הקצבים בטירה.

בעיקרון לא נפלתי אף פעם. מעיראקי הראשי בכניסה (עם השלט אלומיניום) הייתה לי תמיד התחושה של הבשר הכי פחות איכותי.

מאהר מצויין, אך המנצח ללא עוררין הוא מאזן (מי שמכיר, זה להיכנס בצומת הדואר ואז לשחק קצת בסמטאות, לעצור ליד הקצביה של אחיו, ללכת מאחורה ולעלות בגרם המדרגות לקומה השניה). תמיד כשהוא היה פתוח, קניתי משם. מומלץ.

המחירים - נכון ללפני חצי שנה - (זה המחירים +- אצל כולם, אבל אצל מאזן הוא תמיד מוריד בסוף כמה עשרות שקלים וזורק לך פנימה איזה בשר זול בחינם (צוריסוס, כנפיים וכאלה)

אנטריקוט - 90

קבבי כבש (אדירים) - 40

פרגיות - 40

פילה - 110-120

רצועות \ נתח קצבים - 90

חזה עוף - פרוס לשניצלים - 25

בשר בקר טחון - 35

סינטה - קצת פחות מאנטריקוט, לא זוכר במדוייק.

אפשר להזמין אצלו מראש ורק לבוא לאסוף (050-6763949), ואפשר להגיע ולראות אותו מוציא גוש בשר מפרה תלויה במקרר :twisted: - חסרון: בהתחלה הייתי בהלם - אבל לא תמצאו את הבחור בלי סיגריה דלוקה בפה. למי שזה מפריע, שתדעו..

בכל מקרה, אל תחשוש מהבשר! התחלופה בטירה גבוהה מאוד, כל הקצבים הקטנים נסגרים כבר בצהריים. מאזן גם סיפר לי שהוא מספק בשר להרבה מסעדות נחשבות, לא יכול לאמת, אבל איכות הבשר בדוקה.

אגב, עוד כמה טיפים אם אתה כבר בטירה:

פיתות \ לאפות זעתר ובכלל מאפים - אבו חסן בכיכר הראשונה

מתוקים - ליד מאפיית אבו חסן בכיכר הראשונה, איפה שהקשת הירוקה

חומוס - בלדי - עכשיו ממוקם בכביש הראשי, בין הכיכר הראשונה לשנייה מצד שמאל (לבאים מכפ"ס)

טחינה - סמארה, בכיכר הגדולה.

בתאבון !!!!

fillet-mignon_iStock_c.jpg

פורסם

רב תודות על התגובוות , קניתי היום חצי קילו פילה בקר טרי מיושן . קילו עולה 90 ש"ח .

בקצבים אחרים שאני מכיר כגון : "דוד לגזיאל" ברמת גן או מ.א.ש. בשר בהוד השרון קילו של פילה בקר טרי עולה 220-230 ש"ח לקילו .

איך יש הפרש כזה גדול ? .

עשיתי היום סטייק אחד של פילה בקר , רק מרחתי עליו שמן זית , פלפל שחור ומלח גס .

יצא מצויין , רך כמו חמאה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

-הבשר לא כשר ולא מפוקח, וכנראה מגיע מהשטחים (חרדים לא גונבים כסף).

-מרחק שינוע פיזית קצר יחסית מהשטחים.

-מחירי הנדלן זולים מאוד (שכירות של החנות).

-תשלומים מקיפים כמו ארנונה הם בגדר בדיחה.

-קהל הלקוחות לא מהמעמד הגבוה בחברה.

-ריבוי חלופות - יש בטירה המון קצביות.

||||

אתה אוכל בשר בזול 8) (מ.ש.ל) [מצטער, תקופת מבחנים, חדו"א וכאלה :-( ]

• תוכן חדש...