Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדאבוני יש מחסור במוצרים של מגוויר, לכן לא קיבלתי את ההזמנה.

לטעמי ההתנהלות שלהם לא תקינה.ההזמנה שלי יצאה לפני יותר מ 15 יום

לא יכלו לעדכן אותי שיש להם מחסור? הייתי יכול להחליף במוצרים אחרים (במיוחד הווקס עם קרנובה חסר)

וכבר הייתי אחרי תהליך דייטלינג מושלם. (לטענתם התקשרו כמה פעמים,לא ראיתי, בכל זאת יש עוד כמה דרכים לתקשר)

מעט אכזבו אותי.

עכשיו אני צריך לחשוב מחדש איזה ווקס כדאי/יתאים/טוב/איכותי להזמין,עד שהחלטתי

כאמור אין להם את GOLD CLASS PASTE CAR WAX עם קרנובה שמאוד רציתי לנסות

ולא ראיתי מוצר זהה/תואם? ומרוב סוגי ווקסים קשה מאוד להחליט.

חושב על ווקס מסוג ULTIMATE WAX-LIQUID מחיר יקר, אבל אין ברירה

ככה זה שרוצים לפנק את הרכב. אולי הוא יתאים לפוליש התואם ULTIMATE שאני רוכש (מקווה שאותו יש,לא אמרו כלום לגביו)

נכון בעיה לרכוש מוצרים יקרים בלי יכולת לדעת מה התפוקה שהם נותנים.למרות שאני מעריך שאין

סיבה ליפול עם המוצרים שלהם.

מי שחושב לעשות הזמנה דרכם,נא לוודאות שהמוצרים קיימים

פורסם

נשמע מוזר !

מאיפה את רוכש את המוצרים ?

אני הזמנתי כמה פעמיים, מוצרים מחו"ל .[אוטו גייק}

ומה שאין לאם במלאי, לא נתן להזמין.

ובדרך כלל זה גם רשום .

פורסם

אתה מהצפון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדאבוני יש מחסור במוצרים של מגוויר, לכן לא קיבלתי את ההזמנה.

לטעמי ההתנהלות שלהם לא תקינה.ההזמנה שלי יצאה לפני יותר מ 15 יום

לא יכלו לעדכן אותי שיש להם מחסור? הייתי יכול להחליף במוצרים אחרים (במיוחד הווקס עם קרנובה חסר)

וכבר הייתי אחרי תהליך דייטלינג מושלם. (לטענתם התקשרו כמה פעמים,לא ראיתי, בכל זאת יש עוד כמה דרכים לתקשר)

מעט אכזבו אותי.

עכשיו אני צריך לחשוב מחדש איזה ווקס כדאי/יתאים/טוב/איכותי להזמין,עד שהחלטתי

כאמור אין להם את GOLD CLASS PASTE CAR WAX עם קרנובה שמאוד רציתי לנסות

ולא ראיתי מוצר זהה/תואם? ומרוב סוגי ווקסים קשה מאוד להחליט.

חושב על ווקס מסוג ULTIMATE WAX-LIQUID מחיר יקר, אבל אין ברירה

ככה זה שרוצים לפנק את הרכב. אולי הוא יתאים לפוליש התואם ULTIMATE שאני רוכש (מקווה שאותו יש,לא אמרו כלום לגביו)

נכון בעיה לרכוש מוצרים יקרים בלי יכולת לדעת מה התפוקה שהם נותנים.למרות שאני מעריך שאין

סיבה ליפול עם המוצרים שלהם.

מי שחושב לעשות הזמנה דרכם,נא לוודאות שהמוצרים קיימים

יש מחסור גם בגלונים?

פורסם

לא שאלתי.

כפי שציינתי מומלץ לוודאות לפני ההזמנה מה יש להם בפועל.

תמיד אפשר להתקשר,הם עונים מייד.(לא כמו פלאפון)

אגב נראה לי שאקח את הפוליש הנ"ל

ULTRA FINISHING POLISH 8 OZ BOTTLE

במקום

ULTIMATE COMPOUND

פורסם

כמה חברים כבר קיבלו מוצרים ואפילו העלו תמונות,תריץ חיפוש ל GUMSHOP ותגיע לשירשור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא שאלתי.

כפי שציינתי מומלץ לוודאות לפני ההזמנה מה יש להם בפועל.

תמיד אפשר להתקשר,הם עונים מייד.(לא כמו פלאפון)

אגב נראה לי שאקח את הפוליש הנ"ל

ULTRA FINISHING POLISH 8 OZ BOTTLE

במקום

ULTIMATE COMPOUND

מה אתה מחפש לעשות עם הפוליש ?

השוואה בין M205 (Ultra finishing polish) לUltimate Compound דיי דומה להשוואה בין פד לפיניש לפד פרווה חותך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

את הכסף הם כבר לקחו,מוצרים אין.

alon123456

בעיקרון הרכב מאוד מטופל,אבל הייתי רוצה להוריד את הסווירלים שעדיין קיימים-לא ברמה שממש רואים

אבל בכל זאת יש מעט. למען האמת לא מעוניין להרבות בפוליש,לא בריא לשכבת הלכה-צריך להיות זהיר במינון.

זאת הסיבה שאני מחפש פוליש שייתן פיניש,אבל עדין.מה לקחת? זו שאלה שאין לי כרגע תשובה חד משמעית.( זו הסיבה שעדיין לא שיניתי את ההזמנה ואני ממתין ובודק כל מוצר לגופו)

ווקס כאמור רציתי את GOLD CLASS PASTE CAR WAX עם קרנובה

אין להם, לא נורא-זה פחות קריטי. לא מאמין שווקסים של מגוויר לא יהיו טובים, ולא משנה איזה סוג אקח

השאלה איזה אחד יהיה באמת אפקטיבי ושייתן מראה יפה. אולטימט למשל גם מעניין ויש פולימר סינטטי.

גם ULTIMATE WAX-LIQUID אמור להיות טוב. בקיצור צריך להחליט.

אני מאוד סקרן לראות את התוצאות שהם נותנים.

מה אתה ממליץ לקחת?

• תוכן חדש...