Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנצ'יה אפסילון בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
120K ??

:shock: :shock:

אמן שאף אחד לא יקנה כזו. יבואן מטורף. אמן שיאכל אותה.

כולה לנצ'יה, קטנה, עם קצת איבזור שקיים בכל גרמניה.

ראית אחת כזאת בכביש?

ישבת באחת?

נהגת באחת?

אז איך אתה כותב כזה דבר?!

אני חושב שיש סיכוי למכונית קטנה ומפוארת - אתה לא יכול להשוות את האפסילון ל"יפנית-אוטומטית-אלף-שש-מאות", כי היא בכלל לא אמורה להיות באותה ליגה.

ה"מקבילות" של האפסילון ברמת המכוניות המשפחתיות הן לא הטויוטות/סובארו/יונדאי אלא יותר האודי/אלפא/ב.מ.וו.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
חבל על הזמן איך שהרכב הזה קיבל קטילות מהאמונד בטופ גיר.

הוא טען שהרכב אפור, נוסע על הפנים, ושהוא בין הגרועים שהוא נהג עליו או משהו כזה.

בחנו אותה(גרסת הקופה) אל מול היונדאי קופה 2.7, וזאת הביסה אותה כמעט בכל תחום.

נ.ב.

אכן יש כמה כאלה בארץ. אחת קופה שחורה מסתובבת באיזור השרון.

מה הקשר בין הלנצ'יה ליונדאי קופה???

אתה יודע על איזה רכב מדברים בשירשור הזה בכלל?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
ראית אחת כזאת בכביש?

ישבת באחת?

נהגת באחת?

אז איך אתה כותב כזה דבר?!

אני חושב שיש סיכוי למכונית קטנה ומפוארת - אתה לא יכול להשוות את האפסילון ל"יפנית-אוטומטית-אלף-שש-מאות", כי היא בכלל לא אמורה להיות באותה ליגה.

ה"מקבילות" של האפסילון ברמת המכוניות המשפחתיות הן לא הטויוטות/סובארו/יונדאי אלא יותר האודי/אלפא/ב.מ.וו.

אפילו כתבי הרכב לא התלהבו ממנה.

אני מבין שאתה מטורף על איטלקיות, ולא אובייקטיבי בגרוש, אז לא אכתוב דברים סתם כדי שתשנא אותי. :-)

ורק להזכיר לך מה אפשר לקנות ב-120K?

אוקיי. אתה קונה יאריס TS ב-100K+-.

מרפד את המושבים בעור ברווז(או מה שזה לא יהיה).

מצפה את הקונסולה המרכזית בזמש.

שם קצת רמקולים, מחליף ידית הילוכים באחת אלגנטית..

וכל זה יעלה לך בערך 120K.

אתה היית קונה מכונית פיצית כזו ב-120K? בלי יכולות ספורטיביות.. בלי מקום בפנים.. לא מצטיינת בהרבה תחומים.. רק מאובזרת. היית קונה? 120K?!?!?! זה מחיר מטורף לכל הדעות. ואני מאמין שבשביל להעמיד אותה על הכביש תצטרף עוד כמה אלפים. בקיצור- לא שווה. אלא אם כן אתה גר בפיתוח או בדניה.

172

פורסם
מה הקשר בין הלנצ'יה ליונדאי קופה???

אתה יודע על איזה רכב מדברים בשירשור הזה בכלל?

תחזור אחורה ותסתכל טוב טוב למה התייחסתי.

מיד לאחר מכן תן לעצמך כף שטות בשמי.

172

פורסם

האמת, שאם זכרוני איננו מטעני, כשישבתי בתוכה בתערוכת אוטומוטור התלהבתי מאוד מהאבזור שהיה בהחלט עשיר מאוד לרכב מסדר הגודל הזה. קיוויתי שבמחיר הזה (120K) היא באמת תגיע עם האבזור הזה, אבל מסתבר שהמחיר הוא לגרסת איבזור מאוד קמצנית (בכלל מביאים את הגרסה המאובזרת?)

הנה דוגמאות לחלק מהדברים שהגרסה המאובזרת מגיעה איתם: חישוקים קלים 15 או 16 אינץ, מושבי עור, ידית הילוכים, הגה ועוד ציפויי עור מסביב, בקרת אקלים מפוצלת, שליטה מההגה לרדיו ולבקרת השיוט, מגוון כיוונים למושבים, חיישני חניה, גשם, אור, כמובן גג השמש הכפול בתור אופציה. יש גם מגוון תוספות נוסף ממכוניות יוקרה - שפריצרים לפנסים, מערכות בטיחות (ESP, ASR וכולי) ועוד.

למכונית כזאת יש בהחלט מקום - מי שרוצה מכונית קטנה ומפוארת - זה בשבילו. על יאריס TS אי אפשר ממש לומר שהיא מפוארת, למשל. הקהל המתאים הוא לא זה החובב ביצועים ונהיגה ספורטיבית, אלא מי שרוצה פינוק בחבילה קטנה. בחו"ל הסידור הזה עובד מצוין. בארץ - כמובן שלא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האפסילון הזאת נראת כמו אוטו מוזר ביותר! העיצוב של הפנסים האחורייים מגעיל!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא מבין מה ההתעניינות הגדולה ברכב הזה..

מדובר בפונטו בתחפושת לרכב פוזה לנשות רמת אביב ודומיהן..

פשוט רכב קלאסי לבחורה.

פורסם
אפילו כתבי הרכב לא התלהבו ממנה.

אני מבין שאתה מטורף על איטלקיות, ולא אובייקטיבי בגרוש, אז לא אכתוב דברים סתם כדי שתשנא אותי. :-)

ורק להזכיר לך מה אפשר לקנות ב-120K?

אוקיי. אתה קונה יאריס TS ב-100K+-.

מרפד את המושבים בעור ברווז(או מה שזה לא יהיה).

מצפה את הקונסולה המרכזית בזמש.

שם קצת רמקולים, מחליף ידית הילוכים באחת אלגנטית..

וכל זה יעלה לך בערך 120K.

אתה היית קונה מכונית פיצית כזו ב-120K? בלי יכולות ספורטיביות.. בלי מקום בפנים.. לא מצטיינת בהרבה תחומים.. רק מאובזרת. היית קונה? 120K?!?!?! זה מחיר מטורף לכל הדעות. ואני מאמין שבשביל להעמיד אותה על הכביש תצטרף עוד כמה אלפים. בקיצור- לא שווה. אלא אם כן אתה גר בפיתוח או בדניה.

כמה דברים:

אני באמת אוהב איטלקיות, לא בגלל המוצא שלהן, אלא בגלל התמורה שלהן, והאופי שלהן. אני מאד אוהב את הפונטו, כי אחרי שראיתי כמה התעללויות הוא יכול לספוג ולהמשיך לנסוע - אי אפשר שלא לאהוב אותו. אני גם אוהב את האלפא שלי, כי אחרי שראיתי כמה התעללויות היא יכולה להספיג אותי ולהמשיך לנסוע... טוב, נעזוב את זה.

למרות שאני אוהב איטלקיות באופן כללי, אני מרשה לעצמי להתאכזב, ואפילו להכריז שאני לא אקנה איטלקיות ספציפיות. שוב לא בגלל המוצא אלא בגלל התמורה. כך אני מכריז בזאת שאני בחיים לא אקנה פיאט פאליו או אלביאה, אלפא 8C לדורותיה, וככל הנראה גם לא פרארי...

כתבי הרכב מתחשבים בקריטריונים שונים מאלה שאני מתחשב בהם. אני קורא את המבחנים שלהם בעיניים פקוחות, ומרשה לעצמי - רחמנא ליצלן - לחלוק עליהם! (אוי ויי!!!)

אישית, אני לא מכיר את האפסילון - אין לי אחת כזאת בבית, ומעולם לא נהגתי באחת. אבל אני מכיר אנשים שרוצים לקנות מכונית כזאת - קטנה לנסיעות עירוניות בלבד, שתשנע אדם אחד או שניים 99% מהזמן, חסכונית, עם סקס אפיל ומשהו שיבדיל אותה מההמון.

ספורטיביות? מרווח? בשביל מה אתה צריך את אלה אם אתה נוסע רק לבדך בעיר?!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

כמה עולה חיפושית חדשה? כמה עולה מיני ONE? מה עם A3? מרצדס A CLASS?

יש שוק למכוניות קטנות שמשדרות יוקרה. בעולם, לא כל מי שהפרוטה בכיסו מרגיש שהוא חייב רכב גדול כדי להינות מפינוקים ולהפגין את עושרו.

רק כאן בארץ, כל פקאצה בת 50 שנוסעת לשופינג בכיכר המדינה חייבת ג'יפ שהיא לא יודעת לנהוג בו ולהחנות אותו.

מכונית קטנה ויוקרתית בהחלט יכולה למלא נישה הגיונית בעולם הרכב. השאלה אם לנצ'יה יודעת לשדר את היוקרתיות של הגרמניות זו כבר שאלה אחרת ובעיה שיווקית של סמל"ת.

פורסם

כשעבדתי בסמל"ת הבאנו לנצ'יה אפסילון אחת לארץ לצרכי מבחן.הביאו גם כמה לאוטו מוטור.

כרגע לא נראה לי שיביאו כאלה-בתקופות קשות החברה לא נוטה להוציא כסף על פרוייקטים מיותרים.אני משער שאם הפאנדה היתה מצליחה יותר,היו מביאים את האפסילון גם כן.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
חבל על הזמן איך שהרכב הזה קיבל קטילות מהאמונד בטופ גיר.

הוא טען שהרכב אפור, נוסע על הפנים, ושהוא בין הגרועים שהוא נהג עליו או משהו כזה.

בחנו אותה(גרסת הקופה) אל מול היונדאי קופה 2.7, וזאת הביסה אותה כמעט בכל תחום.

נ.ב.

אכן יש כמה כאלה בארץ. אחת קופה שחורה מסתובבת באיזור השרון.

ללקסוס SC430 אין גרסת קופה וגרסה פתוחה, אלא גרסה אחת עם גג קשיח שמתקפל.

פורסם

אתה רציני? יונדאי קופה לקחה את הלנצ'יה אפסילון? מי היה מאמין? לדעתי האפסילון עולה על הלקסוס עשרות מונים-כי לאפסילון יש מנוע חסכוני יותר.

רוץ מהר לסטימצקי,קנה טופ גיר ותראה אם אני צודק...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לאחר שראיתי את הסמל של לאנצ'יה כבר חשדתי באפסילון(רק שנשכח ממני השם) ואז גם ראיתי את הכיתוב המאוד קשה להבנה/קריאה-או באנגלית APSILON...

LNCIA YPSILON

פורסם

בזאת אני מכריז על האוטו הזה כעל הרכב בעל השם המגעיל והדוחה ביותר אי פעם (ויסכימו איתי כל הסטודנטים שלמדו חדו"א)

פורסם
בזאת אני מכריז על האוטו הזה כעל הרכב בעל השם המגעיל והדוחה ביותר אי פעם (ויסכימו איתי כל הסטודנטים שלמדו חדו"א)

נראה לי שבשביל לחסוך בכסף בפיאט פיטרו את מי שממציא את שם המכוניות.

הוציאו מכונית אחת שקוראים לה ספגטי,אחת אפצי(לבריאות) ולאחת ארבע דלתות.

אייל

• תוכן חדש...