Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומר, תזהר מהערבים (ואני לא גזען), ליד עומר יש את היישוב הבדואי תל שבע, או בשמו הידוע לשמצה גם תל פשע, הרבה בדואים שמתפרעים שם ו"מתחרעים" על הכביש, ראה - הוזהרת!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לצורך העניין אני אסכם את הדברים של כולם ואוסיף קצת משלי:

בכביש 6 תמיד כמובן נזהרים, כרגע המהירות המותרת עלתה ל120 ככה שאפשר לנסוע שם במהירות כזו.

בירידה מכביש 6, כ6-8 קילומטרים לפני בית קמה, אכן מחכים שוטרים המון פעמים בדיוק בגלל הסיבה שהמהירות המותרת שם

יורדת ל-90 קמ"ש ברגע שאתה נכנס לכביש 40. (צריך לשם לב לעניין).

כ2 קילומטר אחרי הכניסה לכביש 40, עדיין לפני בית קמה, ישנה ירידה תלולה קצת לפני "שמורת פורה" בנתיב מכיוון צפון לדרום,

שם מחכות מדי פעם ניידות (שוב, עניין הירידה גורם לך לנסוע 10-15 קמ"ש מיותרים בלי לשים לב).

צומת בית קמה, מיד אחרי הצומת (שוב מכיון צפון לדרום) יש ניידות תנועה בהמון מקרים, אפילו עוצרים לבדיקות שגרתיות אחרי הרמזור.

מבית קמה עד לפניה שמאלה קצת לפני הכניסה הצפונית לבאר שבע (הכביש עדיין ממשיך ככביש 40) ישנן מצלמות אכיפה,

חלקן עובדות, חלקן לא עובדות, לא יודע לומר לך בדיוק.

פורסם

נקודה נוספת שיש להזהר ממנה זה כביש 40 מצומת גורל לכיון צומת תל שבע, יש שם בתדירות די גבוה מארבי דבורה.

בהצלחה ונסיעה בטוחה

פורסם
עומר, תזהר מהערבים (ואני לא גזען), ליד עומר יש את היישוב הבדואי תל שבע, או בשמו הידוע לשמצה גם תל פשע, הרבה בדואים שמתפרעים שם ו"מתחרעים" על הכביש, ראה - הוזהרת!

לא כל כך ברורה לי האזהרה הזאת אבל תודה בכל אופן

פורסם
לצורך העניין אני אסכם את הדברים של כולם ואוסיף קצת משלי:

בכביש 6 תמיד כמובן נזהרים, כרגע המהירות המותרת עלתה ל120 ככה שאפשר לנסוע שם במהירות כזו.

בירידה מכביש 6, כ6-8 קילומטרים לפני בית קמה, אכן מחכים שוטרים המון פעמים בדיוק בגלל הסיבה שהמהירות המותרת שם

יורדת ל-90 קמ"ש ברגע שאתה נכנס לכביש 40. (צריך לשם לב לעניין).

כ2 קילומטר אחרי הכניסה לכביש 40, עדיין לפני בית קמה, ישנה ירידה תלולה קצת לפני "שמורת פורה" בנתיב מכיוון צפון לדרום,

שם מחכות מדי פעם ניידות (שוב, עניין הירידה גורם לך לנסוע 10-15 קמ"ש מיותרים בלי לשים לב).

צומת בית קמה, מיד אחרי הצומת (שוב מכיון צפון לדרום) יש ניידות תנועה בהמון מקרים, אפילו עוצרים לבדיקות שגרתיות אחרי הרמזור.

מבית קמה עד לפניה שמאלה קצת לפני הכניסה הצפונית לבאר שבע (הכביש עדיין ממשיך ככביש 40) ישנן מצלמות אכיפה,

חלקן עובדות, חלקן לא עובדות, לא יודע לומר לך בדיוק.

עד כמה שאני יודע עוד לא נכנסה לתוקף מגבלת המהירות החדשה של 120 קמ"ש.

על המצלמות הכתומות ווייז מתריע. על האפורות לא. לא ברור אם האפורות פעילות.

תודה רבה על כל השאר

פורסם

אם לא בא לך להיות מעורב בתאונה עם מכוניות משוברות, פשוט תזהר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז אסביר לך שוב.

דרומית לצומת פלוגות או לחילופין מחלף מאחז מתחילה נוכחות גבוהה יחסית של בדואים על הכביש.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...