Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים,

לשברולט שבחתימה שלי יש לאחרונה בעיה להניע. הדבר מאופיין בעיקר בשעות הבוקר לאחר עמידה ארוכה של הרכב.

לפעמים לוקח לרכב לפחות 4 שניות להניע, בשונה מבדרך כלל שמניע ישר, ולאחרונה קורה לי די הרבה שהרכב לא מניע כלל בנסיון הראשון, ובנסיונות החוזרים מניע עם לחיצה גסה על הגז.

אני מעוניין לנסות לתקן את זה לבד, אשמח לקבל כיוונים מהמומחים.

יש לציין - שבוע שעבר עשיתי לרכב טיפול שכלל שמנים, פילטרים, פלאגים וחוטי הצתה. התקלה הופיעה עוד לפני טיפול

תודה, מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מחזק, יש לבדוק את המצבר, אם הסטרטר מסתובב חלש מהרגיל כניראה שהמצבר נחלש או מהסיבה שהוא עשה את שלו או שיש זליגת זרם מצרכן כלשהו כמו אזעקה/רדיו וכו.

יש לבדוק את המצבר עם מכשיר בעומס ולבדוק ריכוז רמת אלקטרוליט.

אם המצבר תקין, יש לבדוק לחץ דלק בזמן שיש את הבעיה.

פורסם

תודה, אבדוק את המצבר. אבל האם זה קשור לכך שאמרתי שזה קורה בהתנעות קרות? והסטרטר לא חלש, הוא פשוט ארוך

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אם הסטרטר נשמע "בריא" כניראה שהבעיה לא במצבר אלא במשהו אחר.

לפני שהבעיה תופיע יש לחבר שעון לחצי דלק (לשם כך הרכב צריך להיות לילה במוסך כדי שבבוקר יבדקו.).

בפתיחה של הסוויץ משאבת הדלק פועלת למשך כ 2-3 שניות האם אתה שומע אותה?

נסה מחר בבוקר לפתוח סוויץ ולסגור כמה פעמים(נניח 3 פעמים) ורק אחר כך להתניע, ובדוק מה קורה.

האם מסנן הדלק הוחלף? הוא נמצא אצלך מתחת לרכב קרוב למיכל דלק.

• תוכן חדש...