Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למקור.

בקצרה, אפליקציה לאנדרואיד שמורידה מים, מעלה ומורידה את המושב, מפעילה את הבידה (למי שמתעצל לנגב) ושומרת רישום של כמות המים והחשמל שאתה צורך.

אני מבין את ההגיון כשאתה בשירותים ציבוריים (למרות שגם שם, יש עיניות שיודעות להוריד את המים גם במשתנות וגם באסלות (אגב, איך המערכת יודעת כמה מים לתת?)), אבל אנחנו הולכים ומתקרבים למציאות שבה כל החיים שלנו יעשו בישיבה, ללא צורך בתנועה כלל. איזה באסה.

הלכתי להפעיל מדיח.

מה חתימה? תתפשטי!

• אחראי פורום
פורסם

אני חושב שזה פחות בגלל עצלות אלא יותר בגלל שהיפנים פשוט פסיכים לענייני סטריליות.

הכל שם ללא מגע, כולל פתיחת דלתות בשירותים ציבוריים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אבל אנחנו הולכים ומתקרבים למציאות שבה כל החיים שלנו יעשו בישיבה, ללא צורך בתנועה כלל. איזה באסה.

הלכתי להפעיל מדיח.

הפעילויות באסלה נעשות כבר הרבה שנים בישיבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בסדרה "מסודרים", לתומר היה חדר שירותים עם זיהוי קולי - הורדת המים נעשתה עם ציווי קולי. מעניין אם כזה דבר אכן קיים ומה מחירו.

קיים גם קיים....

שהיתי פעם בבית מלון שהיה בו עלון הוראות הפעלה- לאסלה.

כשנכנסתי לשירותים גיליתי שבמקום אסלה וניאגרה קונבנציונליים היה שם איזה רובוטריק עם פאנל שליטה דיגיטלי מואר ואופציות שכללו בערך כל שטות שצריך או לא צריך:

קביעת טמפ׳ מושב, טמפ׳ המים בבידה, חיטוי אוטומטי למושב, הרמה\הורדה חשמליים של המושב, נגן מוזיקה, רמקול מובנה עם מיקרופון ואפשרות לחיבור לנייד (BT) ושליטה על מסך הטלויזיה שהיה שתול בקיר ממול.

כמה שניות אחרי ששיפצרתי,ניילנתי וביקבקתי את הלסת למקומה חיפשתי את כפתור השליטה במערכת גירבוץ האשכים, אמנם לא מצאתי את הכפתור אבל נשבע לכם שאני בטוח שיש שם איזו יד שבלחיצת כפתור נשלפת מתוך האסלה ומגרבצת עבורך.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בסדרה "מסודרים", לתומר היה חדר שירותים עם זיהוי קולי - הורדת המים נעשתה עם ציווי קולי. מעניין אם כזה דבר אכן קיים ומה מחירו.

של איזה קול ? יש מגוון רחב בשירותים :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
קיים גם קיים....

שהיתי פעם בבית מלון שהיה בו עלון הוראות הפעלה- לאסלה.

כשנכנסתי לשירותים גיליתי שבמקום אסלה וניאגרה קונבנציונליים היה שם איזה רובוטריק עם פאנל שליטה דיגיטלי מואר ואופציות שכללו בערך כל שטות שצריך או לא צריך:

קביעת טמפ׳ מושב, טמפ׳ המים בבידה, חיטוי אוטומטי למושב, הרמה\הורדה חשמליים של המושב, נגן מוזיקה, רמקול מובנה עם מיקרופון ואפשרות לחיבור לנייד (BT) ושליטה על מסך הטלויזיה שהיה שתול בקיר ממול.

כמה שניות אחרי ששיפצרתי,ניילנתי וביקבקתי את הלסת למקומה חיפשתי את כפתור השליטה במערכת גירבוץ האשכים, אמנם לא מצאתי את הכפתור אבל נשבע לכם שאני בטוח שיש שם איזו יד שבלחיצת כפתור נשלפת מתוך האסלה ומגרבצת עבורך.

:lol:

גם אני נתקלתי בכמה כאלה בסין... הייתי בהלם!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...