Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לבת זוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי זה קצת מוזר לשאול בפורום של מכוניות אבל, עוד שבועיים בדיוק אני וחברה שלי חוגגים 3 שנים ביחד,

הפן היצירתי שלי לקוי עד לא קיים. מה הסיכוי שיש פה מישהו עם רעיון למתנה שאפשר לקנות לבת זוג לכבוד ה 3 שנים..?

רב תודות :shock:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מה שהכי חשוב לדעת זה הCCCC:

Carat

Clarity

Color

Cut

בבואך לבחור טבעת אירוסין, עליך למצוא את האיזון בין כל הפרמטרים לעיל לבין המחיר אותו ביכולתך לשלם. קח בחשבון שמחיר נמוך מדי עשוי לזכותך בסטירה שכן היא תתבייש להראות את הטבעת לחברותיה. לפרטים נוספים, edan82.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טבעות כבר יש מספיק זה הקטע, הייתי הולך על זה אם לא היו לה כבר 3 שקניתי לה :shock:

ובכולם היא דווקא משוויצה ואנשים בטוחים שהיא נשואה :D

Arcticat DVX400 2008

פורסם

בוא נראה שאנחנו עוברים את יום שישי בשלום. אם הכל יהיה בסדר, יהיה לך BAKTUN שלם לדאוג למתנה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

השתגעת? אתה יודע כמה מתנות זה ל BAKTUN אחד?????? 394 שנים!!!

נשתדל לא להפוך את השרשור הזה לשרשור של שבט המאיה, אני ממש לא יודע איך להפתיע אותה :?

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מכיוון שליעד ידידי הזכיר אותי אתערב ואומר שעד עכשיו קנית לה 3 טבעות מוכנות, עכשיו יש לך גם הזדמנות לעצב לה טבעת!

לפרטים נוספים- פנה לאישתי....:lol:

היא תעצב ואתה תקח את הקרדיט, תגיד שלא עסקה משתלמת....יש לי חבר שזה האריך לו את המשחק מקדים ב-3 דקות!!

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

3 דקות :shock:???????? שיפור מבורך! מה בקשר למשהו שלא נוגע לטבעות?

משום מה יש לי הרגשה שביומיים הקרובים הולך להתפרסם שרשור פרודיה עם כותרת : מתנה לבן זוג

Arcticat DVX400 2008

פורסם

במרוצת השנים הגעתי למסכנה שצריך לתת חויות ולא מתנות.

לכן ממרום גילי ונסיוני אני ממליץ על איזה יום כיף באיזה ספא עם ארוחת בוקר, טיפולי יופי, איזה מסאז' זוגי וכדומה.

תמיד עובד ומאריך פורפליי ליותר מ7 דקות שלמות.

פורסם

אני ממשיך כמו קודמי.

קח אותה ליום כיף איתך ספא / קניות/ ארוחה טובה. יום שלם איתך. (שהיא תסבול)

אבל במידה והיא בחורה חומרית.

קנה לנה מקום בהר הזיתים. ותגיד לה שעד שהיא לא תנצל את המתנה הזו. אין אחרות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא ציינת בני כמה אתם אבל אתה יודע, נשים אוהבות את כל החרא הסנטימנטלי הדבילי הזה.

ממליץ מנסיון על יום חול חורפי (עדיף גשום וקר) בחמת גדר.

יושבים בקור בתוך מעיינות המים החמים, אין הרבה אנשים, משם עוברים לספא לאיזה מסז' זוגי, חוזרים לרכך את הבשר במעיינות, זינוק קטן לחדר (...), הולכים גריל האסיאתי(סיאם) לצהריים/ערב לפי השעה(לא מדהימה אבל לא רעה, יש עוד 3 מקומות אחרים במתחם אם לא מתאים גריל תאילנדי) , ביקור חוזר בחדר (...) ויאללה הבייתה.

תענוג!

כל פעם שאני שם בחורף, זה מזכיר לי את התמונה הידועה:

snow-monkey1.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קנה לה מקום בהר הזיתים. ותגיד לה שעד שהיא לא תנצל את המתנה הזו. אין אחרות.

:roflmao:

מעולה!

מסכימה עם עכברוני לגבי החוויה על פני מתנה חומרית, וגם רציתי לתהות בקול: כבר 3 פעמים קנית לה טבעת?! ובאף אחת מהפעמים היא לא חשבה שזו טבעת נישואין ואז הלכה לבכות בשירותים?

ואיך תציע לה נישואים בעתיד אם תרצה? אולי עם צמיד לרגל...? אתה יודע, משהו שיבוא לה בהפתעה...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
:roflmao:

ואיך תציע לה נישואים בעתיד אם תרצה? אולי עם צמיד לרגל...? אתה יודע, משהו שיבוא לה בהפתעה...

רעיון לא רע, אגב....

חבר של אח שלי הציע לחברתו דאז באמצעות טבעת שהוציא מביצת הפתעה בקניון (המכונות שמכניסים שקל ויוצאת ביצת הפתעה ששווה 3 אגורות...).

אני אגב גם בעד חוויות, זה נחרט בזכרון, כך למשל אני זוכר את יום הנישואין מלפני שנה.....אישתי שלחה אותי לקפוץ מבניין (וזה שהייתי קשור לכבל זה פרט שולי כשאתה נופל ממעל 200 מ׳....).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כן ספא נשמע כמו מקום נחמד האמת שהיא גם הציעה את זה בעצמה,

יש כמה מקומות שהיינו בעבר ומאד נהנינו אני אחקור לעומק, אבל השאלה שלי היא האם בנוסף נניח לספא או משהו כזה

ניתן להוסיף משהו חומרי לא בגלל שהיא מחפשת משהו חומרי אלא כי אני אחד שאוהב לתת, אפילו משהו סמלי

לא מחייב מתנה באלפיים ש"ח זה יכול להיות כל דבר, אפילו לא יודע סתם דוגמא תמונה גדולה שלנו או משהו כזה (סתם דוגמא.)

מיקה, היא בת 19 ככה שעדיין לא מדברים על נישואים :lol:

ה-3 טבעות נקנו במהלך כל השלוש שנים לאו דווקא לרגל יום שנה או משהו כזה, היא אוהבת תכשיטים

כשאני יציע אני אכרע ברך היא לא תתבלבל 8)

אלעד, בקשר לתקציב אני אף פעם לא מסתכל על זה, אם זה משהו שנראה לי ויתאים לי בגדר השפוי אני לא אחשוב פעמיים.

ולמקרה שאתה שואל את עצמך, לא אני לא מתכנן לקחת אותה לסוכנות של פרארי עדיין :lol:

עידן, אני חושב שמדובר בנסיון חיסול :shock:

Arcticat DVX400 2008

פורסם

בסופ"ש האחרון רעייתי ואני חגגנו את יום השנה הראשון להיותנו זוג נשוי. לרגל האירוע החלטתי להפתיע את הגברת ולקחתי אותה למלון הסקוטי בטבריה.

זול זה לא היה, אבל זאת חוויה בדיוק מהסוג של אותם מקרים שבהם אתה מפוצץ את כרטיס האשראי שלך כדי לקנות קוביית שוקולד זעירה, וברגע שאתה נוגס בה בחרדת קודש אתה פתאום מקבל הארה ומבין שלמרות שעד החודש הבא אין סיכוי שתצליח לבצע עם הכרטיס עיסקה נוספת, זאת עדיין היתה אחלה רכישה.

אם יש לך "בהצדעה", ניתן להשיג שם הנחות על המלון הזה.

אני מבטיח לך שאף אחד משניכם לא ישכח את החוויה הזאת.

אגב, אם מישהו משניכם שומר כשרות, קבל ביטול על כל מה שכתבתי - המלון אינו כשר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...