Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי נתחיל.

אני בן 25,ולפני כשנה עברתי ללוס אנג'לס לנסות את מזלי.

יש לציין שיש לי פה ארבעה דודים,ואני מתגורר אצל אחד הדודים.

אני לא דוגמא כי איך שנחתתי בלוס אנג'לס הוגשה לי עבודה ורמת חיים גבוה על מגש של כסף.

המנטליות הישראלית היא מאוד שונה מהמנטליות האמריקאית, ואני חושב שהשינוי הזה הוא המכריע.

כדי לחיות בארץ זרה צריך לחיות את המנטליות של הארץ (ברומא תהיה רומאי או איך שלא אומרים את זה).

אבל מי שלא עצלן ולא יושב כל היום ומחכה שהכסף יכנס לו לכיס בקלות יכול להצליח כאן בגדול.

ההזדמנויות שורצות בכל פינה וזה מה שעושה את אמריקה למקום טוב לביזנס.

הרבה ישראלים שאני מכיר פה עובדים בעגלות וחלקם הם בעלי עגלות בקניונים הכי חזקים בלוס אנג'לס (סאנצו'רי סיטי וכו') הם עושים אחלה כסף ומרוצים אבל הם קורעים את התחת.

מבחינת רמת חיים,

במידה ואתה מרוויח טוב רמת החיים שלך הרבה יותר גבוה מבארץ

אבל במידה ואתה הומלס אני חושב שעדיף להיות הומלס בארץ.

יש פה הרבה מאוד עניים שלא תחשבו שהעולם ורוד!

מי שמכיר את דאון טאון לוס אנג'לס יכול להעיד מה הולך שם בלילות מרוב ההומלסים שזרוקים שם כמו כלבים לצערי.

ֿ

בעיקרון הכל פה בגדול וזה מה שאני אוהב.

הכסף בגדול,המקומות בילוי מטורפים וכמובן המין הנשי פה לא רואה את הישראליות ממטר!

כל כך הרבה כוסיות ומכל הסוגים!

מקום נוסף שהייתי ממליץ עליו למי שרוצה לעבוד בעגלות הוא ווגאס. הייתי בווגאס 7 פעמים במשך השנה האחרונה ו הישראלים עושים שם אחלה כסף בכל הout letים.

לבחור צעיר (20-30) שרוצה לראות עולם ויש לו מוטיבציה להצליח למרות עבודה קשה אני רק יכול להמליץ לעבור לפה!

בהצלחה!

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה כמו מקום מושלם... לעשירים ולגולשים. כי זה נראה מדהים לנופש.

בכל מקרה גם לשם צריך להוציא ויזה לכל המשפחה (לארה״ב כבר הוצאתי). וגם שם אצטרך איש קשר רציני כדי להתקדם.

למען האמת ארהב אוסטרליה וקנדה היו תמיד על הפרק- קנדה ירדה מהרשימה שלי.

פורסם

שטויות, לא נגיע בכלל לזה, העולם יחרב ב 21 לדצמבר 2012!!!

אה, זה כבר היה? ולא נחרב העולם?

כנראה שזה מה שנבואות עתידיות שוות :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ספר לי על זה! לקחתי הלוואות עתק והסתובבתי בעולם קניתי והשתוללתי- בניתי על חורבן כדה״א.

גם כן שבט, עכשיו אני צריך לשלם הכל.. ולהסביר את פשר המעשים. (;

פורסם

Car4Fun , מצטער שלא עניתי בפרטי, זה מצריך ישיבה מול המחשב בבית, כרגע אני גולש מהאוטו באמצע יום עבודה :)

אני נוסע למשרד עכשיו ואעצור באיזה סופר לצלם כמה דברים, סתם בשביל הפרנציפ, כבר העלתי תמונות של פחיות ריח קליפורניה ב99 סנט :)

אני לא אומר שאין פה עוני, יש עוני, אבל דעתי האישית היא שאנשים חסרי כל (הומלסים) הם במצב שבו הם נמצאים מבחירה, מצטער.

אם התמכרת לסמים והחלטת להיזרק באיזו סמטה בשביל עוד מנה , אתה דפוק ואין לי שום רחמים כלפייך.

עבודה יש, מספיק לעבור ליד HOME DEPOT בבוקר בכדי לראות את ערמת המקסיקנים שעומדים בכניסה ומחכים שיאספו אותם ליום עבודה.

מי שרוצה לעבוד, עובד.

יש לך ניירת, נולדת פה? לך תתקלח, תתגלח ותכנס לחנויות עם השאלה : "אתם צריכים עובדים?"

לא צריך להרוויח מיליונים בשביל לשרוד ואני עברתי תקופות ב"survival mode", בלי להתבכיין ובלי להתקשר לארץ ולבקש שקל!

זה עניין של אופי ויש המון אנשים שלוקים בתחום ובוחרים להכנס לרחמים עצמיים כשדברים לא הולכים כמו שצריך, גם ציפיות גבוהות יכולות לגרום לאנשים לא לזוז לשום מקום (חבר ישראלי (די לשעבר,ירד לי מהעיניים) יושב בבית ובוכה לי שאין עבודה וקשה, הצעתי לו לעבוד אצלי בשביל 120 דולר ביום, מה הוא אמר לי? מה פתאום, מה אני מקסיקני? אני רוצה עבודה שתכניס לי מינימום 200 ביום, חצוף!, באמת עדיף לשבת ולבכות כמו שרמוטה).

נכון הדרך לעושר ולאושר רצופה מהמורות, רק צריך להחזיק חזק ולתת גז!

אני לא טומן את ראשי בחול וכן הרבה פעמים אני רואה קבצנים בכניסה ל7ELEVEN, אני קונה להם תה וסנדוויץ', נותן להם סיגריה ומנהל איתם שיחות, אני אוהב לדעת מה קורה סביבי ולמה.

עבדתי בPROJECTS של הברונקס בניו יורק, בקומפטון, סאות גייט, בוורלי הילס ואיפה שרק אפשר, אני מדבר עם כולם.

אושר מתחיל מבפנים, חינוך טוב מתחיל מהבית, ואוכל טוב? יש בכל מקום!

אני לא מסתכל רק על החיים אותם אני חי, הייתי ביותר מ40 מדינות בארה"ב, וביקרתי בכנסיות, בתי כנסת, מוזיאונים, ותמיד אני מגיע לשכונות הפשע והרשע. בשורה התחתונה לכל האנשים יש משהו במשותף, כולם רוצים לשרוד, לחיות, לחייך, לגדול.

לגדול זה בחירה, ובכל מקום בעולם, צריך לדעת איך לקחת רצון ולהפוך אותו למטרה.

מי שרוצה מוזמן להתקשר אליי, יותר טוב מהודעה פרטית 03-7225072, שיחה מקומית לבזק, קוראים לי בן.

לבחור בלוס אנג'לס, תרגיש חופשי, 818.306.0486.

ובפייסבוק : http://www.facebook.com/ben.attias

אני לא משקר ולא מסתיר כלום. לא קל באף מקום אבל פה הרבה יותר כייף.

haters will hate

פורסם

עבודה יש, מספיק לעבור ליד HOME DEPOT בבוקר בכדי לראות את ערמת המקסיקנים שעומדים בכניסה ומחכים שיאספו אותם ליום עבודה.

.

זו לא הדוגמא הנכונה. זה רק אומר שיש אנשים שאין להם עבודה ונואשים למצוא אחת, גם בשביל יום אחד.

זה כמו שפה יש צמתים עם מלא עובדים זרים שמחכים שאיזה קבלן יאסוף אותם בשביל משכורת של 3 שקל לשעה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

sorry for the english, i am at the office and i am too lazy for messing with the settings on this computer.

those people who waits at home depot are getting at least $10 per hour, i use them for random jobs and if they do a good job i will keep them busy every day.

if you want to work, you work, if you work good you're a keeper ! sad but true, i hired some guys that had a lazy attitude, sorry, one day is enough.

on the other hand i hired some amazing guys that left me impressed and i paid them extra + kept them busy.

haters will hate

פורסם

מה אתה רוצה מבנצי שיחזור לארץ:?:

בנאדם עובד קשה במשך מספר שנים לבנות ולבסס את עצמו בארה"ב, כשהוא כבר מצליח הוא אמור לקפל הכל, להגיד שלום ולחזור לדראק פה:?:

ישראל זאת לא מאפיה שרק המוות משחרר משבועה.

פורסם
מה אתה רוצה מבנצי שיחזור לארץ:?:

בנאדם עובד קשה במשך מספר שנים לבנות ולבסס את עצמו בארה"ב, כשהוא כבר מצליח הוא אמור לקפל הכל, להגיד שלום ולחזור לדראק פה:?:

ישראל זאת לא מאפיה שרק המוות משחרר משבועה.

אני לא רוצה ממנו כלום, רק שואל אם זה משהו שנראה לו שיקרה אי פעם.

מעניין אותי אם הוא נטמע שם + כמה הגעגועים למשפחה\חברים משפיעים למי שגר בחו"ל

פורסם

^^

נראה לי שזאת שאלה של אופי. כל אחד לוקח את זה למקום אחר.

כולם מתחילים מאותה עמדה- געגועים.

אבל יש את אלה שמתגברים ויש את אלה שלא..

• תוכן חדש...