Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התאבדה או שהביון הבריטי גרם לזה להיראות כהתאבדות? טוב שלא מאשימים את המוסד בזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אקפיץ את הדבר הזה כי זה כבר עובר כל גבול.

שימו לב לראיון הזה:

http://news.walla.co.il/?w=/16/2596903

זה נראה כמו פרודיה, הדרמטיות, הדמעות, המראיינת שמדברת על ה"מתיחה בטלפון" כאילו הם הדביקו חצי מאוכלוסיית העולם באיזה ווירוס קטלני, זה מגוחך!

מיליון מתיחות נעשות מדי יום, הפעם מישהי החליטה שזה הטריגר שלה להתאבד.

מצטער להגיד, אבל הבעיה היא בה.

אדם נורמטיבי לא מתאבד בגלל איזו טעות או פדיחה ולא משנה כמה גדולה תהיי.

זה לא שהיא פוטרה מעבודתה ונצלבה בכיכר.

אני לא שופט את המתאבדת, אין לי מושג מה עבר לה בראש, אבל לצלוב את השדרנים ולסרב לתת לסיפור המעפן הזה למות לא עושה חסד עם התקשורת וצורכיה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני ממש לא חושב שהתקשורת צולבת את השדרנים. להפך. זה קומץ מופרעים שמתייחס לכל הסיפור בהגזמה, מאיים על חייהם וסוחף אחרים אחריו בשגעון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...