Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא שקט מדי.

הוא לא שותה דלק.

אין לו אגזוז שיוציא אש ותמרות עשן.

הוא שימושי לסבתות שנוסעות מנכד לנכד.

זה פורום של חובבי רכב, אז לפחות תעשו את עצמכם.

זה שהם לא שותים דלק או עושים רעש זה לא אומר שהם לא העתיד גם בתחום הספורט המוטורי.

מנוע עם עקומת מומנט מקסימלי בכל סל"ד וכל תגובת מצערת,

עמידות להתעללויות,

סוללות שאפשר לפזר אותן ברכב בצורה אסטרטגית לחלוקת משקל אופטימלית,

מנוע קטן, מאפשר לדחוס מסביבו יותר מותרות.

יש הרבה יתרונות לרכבים החשמליים. אלו רק ניצנים של מה שצופן לנו העתיד.

פורסם
ניסאן ליפ עוברת עדכון וטווח הנסיעה עולה בכ- 42.5% ל-228 ק"מ בין טעינות לעומת 160 ק"מ לפני העדכון.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4310435,00.html

עדיין המחיר גבוה מידי..

האמת היא שהליף הזו נראית כמו גרוטאה איטית וקיצרת טווח ליד הטסלה S החדשה. ביצועים של מכונית ספורט, עיצוב מרהיב וטווח מקסימלי של 500 ק"מ. ואפילו המחיר לא לגמרי בשמיים יחסית למכונית פאר חשמלית.
פורסם

קנוורט' מאן. הרגת אותי שהבאת את הארלי בתור פיתרון לשינוע בעיר. אופנוע ששוקל מעל ל350 ק"ג, זווית היגוי שלא מאפשרת תימרון קל מדיי, מחיר יקר, ברקסים על הפנים, תיבת הילוכים שגורמת לך לפחד או להרגיש רע בכל העברת הילוך ועוד ועוד.

הארלי זה יותר אופנוע לשם פוזה. מבחינת איכות וטכנולוגיה יש להם הרבה מאוד מה ללמוד מהיפנים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
קנוורט' מאן. הרגת אותי שהבאת את הארלי בתור פיתרון לשינוע בעיר. אופנוע ששוקל מעל ל350 ק"ג, זווית היגוי שלא מאפשרת תימרון קל מדיי, מחיר יקר, ברקסים על הפנים, תיבת הילוכים שגורמת לך לפחד או להרגיש רע בכל העברת הילוך ועוד ועוד.

הארלי זה יותר אופנוע לשם פוזה. מבחינת איכות וטכנולוגיה יש להם הרבה מאוד מה ללמוד מהיפנים.

אני לא מבין למה מייצרים את הגרוטאות האלה ואיך הם עומדים בכול התקנים.

לא עושים להם בדיקת זיהום אויר ורעש?

אני גם בעד דו"ג אבל אופנועים בנפח גדול יש להם צריכת דלק פחות טובה ממכוניות קטנות ועלות אחזקה גבוה אז זה לא פתרון חליפי לרכב חשמלי

אייל

פורסם

תתפלא אייל, אבל קונצרן הארלי מבין שצריכים גם להתחשב בסביבה. באחד מירחוני( HOG (HARLY OWNER GROUP

שמחולק מדי חודש אם אינני טועה לחברי המועדון ישנה תמיד בקשה של העורכים "לא לתת בגז" באזורים מאוכלסים.

למרבה האירוניה, האופנוע שהיה לי בזמנו בחו"ל עם שני אגזוזים תחליפיים היו יותר שקט מהארלי עם אגוזוזים מקוריים. והאופנוע שלי היה גם ווי טווין מעל 1000 סמ"'ק.

אין מה לעשות, הארלי זה פוזה והרבה אנשים אוהבים את זה. גם אם האופנוע הוא לא מי יודע מה איכותי ומתקדם מבחינת טכנולוגיה.

מצטער אם אני פוגע ברגשותיו של מישהו אבל בתור אחד שחי בחו"ל ויכול לרכוב על כל אופנוע אז הארלי בהחלט לא היה בין הבחירות הראשונות שלי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

לא הייתי סומך על המקצועיות של YNET

הנתונים הושגו במבחן מעבדה יפני, ולפי המבחן הזה גם הליף הקודמת השיגה 200 ק"מ.

ואילו אותה ליף הקודמת, במבחן רציני יותר של משרד ה EPA האמריקאי, השיגה טווח של 73 מייל בלבד.

המסקנה היא שמדובר בשיפור של 14% בלבד ( מ 200 ל 228 ) שבעולם האמיתי יהיו 83 מייל.

זה 134 קילומטר בלבד.

פורסם

היום נסעה לידי פלואנס "Electric 100%". ממה שראיתי התאוצה של הרכב מרשימה והוא בכלל לא עגלה. מראה נחמד.

לדעתי לנסיעות בתוך העיר שמרחק הנסיעה לא ממש גדול לרכבים חשמליים ייתרון גדול על רכבים רגילים.

הם שקטים, זריזים, לא מזהמים את האוויר בעיר.

לנסיעות ארוכות לפי דעתי הם לא רלוונטיים כי אפילו עם טווח נסיעה של 230ק"מ, זה כמו לנסוע מת"א לחיפה וחזרה או נסיעה כלשהי מהמרכז לצפון וגמרנו..

פורסם
הוא שקט מדי.

הוא לא שותה דלק.

אין לו אגזוז שיוציא אש ותמרות עשן.

הוא שימושי לסבתות שנוסעות מנכד לנכד.

אני מאוד חובב רכב אבל נהנה יותר מהנסיעה עצמה מאשר ההעסקות הבלתי פוסקת סביב הרכב.

תאמין לי שאני מעדיף לעשות דריפט עם שיא המומנט באיזה סל"ד שלא יהיה וגם תוך שכל מה שאני שומע זה הצמיגים, מאשר למצוא את הנקודה הנכונה של המומנט ולא להצליח לתקשר עם הגלגלים בגלל הרעש של המנוע.

הנה דוגמה של רכב חשמלי בדריפט:

http://www.youtube.com/watch?v=ifF1fNP_ifo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

למה לא מרכיבים מנוע דיזל קטן שיעבוד כמו גנרטור?

מנוע 1L טורבו-דיזל, לדעתי יפיק מספיק כוח, אז נשלם קצת יותר מרכב עם סוללה, אבל נקבל טווח לא מוגבל.

חוץ מזה, הבעיה בכל העסק זה הסוללות, ככל שהסוללה יותר גדולה ויותר חזקה, ככה הבלאי שלה הרבה יותר גבוה.

לא נתקלתי בבטריה שלא נהרסה עם הזמן.

בפלאפונים זה בדרך כלל תוך שנה וחצי.

בלפטופים, ברובם, תוך שנה או קצת יותר היא מחזיקה במקום 3 שעות, אולי חצי-שעה.

בקיצור אין בטריה שמחזיקה כל החיים, תוך כמה שנים כל בטריה מתה\מתקצר לה הטווח עבודה.

פורסם

אישית אני מעדיף אופנועים גדולים בעלי 4 צילינדר עם נפח מנוע של 1.2L 1.3L 1.6L (מנועים שהארלי מציעה אותם)

חביבי,

תן לי בבקשה את שם הדגם של הארלי עם 4 צילינדרים ונפח של 1,200 / 1,300 / 1,600 סמ"ק? :roll:

אני חושב שהדגם הזה נמכר יחד עם המהדורה המיוחדת של הצרפתיה הבתולה והתימני הנדיב. :lol:

אני יודע שאתה חושב שהשמש זורחת מישבנם של האמריקאים, אבל הפעם כבר נסחפת למדע בידיוני.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

בליף 2013 יהיה כנראה מצב שנועד להאיט את הזדקנות הסוללה במשך השנים.

נהג שיודע שלא יזדקק לטווח המלא של הרכב, יכול לבחור במצב מיוחד בו הסוללה נטענת עד 80% ולא 100%.

זה עובד כי ההזדקנות של הסוללה במשך השנים מושפעת מהטמפרטורה אליה היא חשופה ומהמתח החשמלי שלה.

הגרוע ביותר הוא שילוב של טמפרטורה גבוהה (ארצות חמות, חניה בשמש) ומתח גבוה (הסוללה טעונה עד הסוף).

פורסם

יש חובבי רכב שמתעניינים בחידושי הטכנולוגיה, בשימושיות הרכב, בבטיחות, בנוחיות ובהרבה נושאים אחרים בעולם העצום של תחבורה ורכב.

אתה מוזמן להצמד למפל ולהנות מרעש המנוע ומגאזי הפליטה, בבקשה אל תזלזל באחרים המתעניינים בפנים אחרים של התחום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חביבי,

תן לי בבקשה את שם הדגם של הארלי עם 4 צילינדרים ונפח של 1,200 / 1,300 / 1,600 סמ"ק? :roll:

אני חושב שהדגם הזה נמכר יחד עם המהדורה המיוחדת של הצרפתיה הבתולה והתימני הנדיב. :lol:

אני יודע שאתה חושב שהשמש זורחת מישבנם של האמריקאים, אבל הפעם כבר נסחפת למדע בידיוני.

אתה צודק לגבי העובדה שאין להם 4 צינדרים אבל לא חסר מפלצות אחרות בנפחים מפחידים. למה מישהו צריך אופנוע בנפח 1800 סמ"ק כמו ההונדה VTX 1800, את זה בחיים אני לא אבין.

חוץ מזה ההארלים, הן עגלות ביחס לנפחים שלהם. תראה איזה מנועים עתירי סמ"ק ובקושי מוציאים 100 כוחות סוס. מה שכן, הם עתירי מומנט.

• תוכן חדש...