Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצות לחומר טוב ונוח ליישום שנמכר בארץ או בחול.

על מנת לשים לפני שכבת הווקס.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פלסטידיפ?

חומר איטום מטרתו להגן על הרכב, כמו ווקס רק הרבה יותר יעיל.

ממש לא פלסטידיפ.

למשל כזה

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

בדיוק החומר שמצאת הוא כנראה היחיד להמליץ עליו. אין בארץ עוד, כידוע לי, עד אשר תפתח חנות הדיטיילינג.

מעבר לזה, המנזרנה נחשב סילנט מידריינג' ומעלה, ואיכותו לא מוטלת כלל בספק. נוח מאוד, עמיד ומספק ברק מרהיב והחלקת מים מעולה.

המגרעה היחידה היא מחירו בארץ. בחול הוא עולה כ130 ש"ח.

אם תהיה פתוח להצעותהלסילנטים מחו"ל אשמח לייעץ לך על חומרים רבים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קיבל די הרבה המלצות אם אני לא טועה:

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=COL-476S-9oz

אני משתמש בזה (כי כבר קניתי). טוב לג'אנטים כי הוא עמיד בחום גבוה. שתי שכבות של הדבר הזה ויש לך הגנה לאיזה 5-6 חודשים (בשביל עצלנים כמוני). לצערי (בשביל עצלנים כמוני) קצת קשה לשים אותו. צריך להיות קמצן במריחה אחרת זה מתחיל להיות מאמץ להסיר את השכבה לאחר מריחה.

http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/finishkare-1000p-hi-temp-sealant/prod_589.html

גם זה קיבל המון ביקורות טובות והוא נוזלי כך שקל למרוח:

http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/optimum-opti-seal/prod_775.html

אם היום הייתי צריך לבחור, הייתי קונה OPTI SEAL.

פורסם

החומרים המובילים לדעתי זה ג׳ט סיל של כימיקל גייז ופאור לוק של מנזרנה הבקבוק מספיק ליותר מרכב אחד .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
קיבל די הרבה המלצות אם אני לא טועה:

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=COL-476S-9oz

אני משתמש בזה (כי כבר קניתי). טוב לג'אנטים כי הוא עמיד בחום גבוה. שתי שכבות של הדבר הזה ויש לך הגנה לאיזה 5-6 חודשים (בשביל עצלנים כמוני). לצערי (בשביל עצלנים כמוני) קצת קשה לשים אותו. צריך להיות קמצן במריחה אחרת זה מתחיל להיות מאמץ להסיר את השכבה לאחר מריחה.

http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/finishkare-1000p-hi-temp-sealant/prod_589.html

גם זה קיבל המון ביקורות טובות והוא נוזלי כך שקל למרוח:

http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/optimum-opti-seal/prod_775.html

אם היום הייתי צריך לבחור, הייתי קונה OPTI SEAL.

הוא לא סתם נוזלי. הוא ספריי. הוא לא משאיר סימנים. אתה מרסס, מנגב כ10 שניות ווואלה, סיימת. אין צורף אפילו לנגב שאריות.

בקבוק מספיק ל40 רכבים, בהנחה ותשתמש בכמות הרצויה ולא ביותר מכך.

תוצאות של האופטיסיל אפשר לראות בשרשור הדיטיילינג שלי להיילקס.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הוא לא סתם נוזלי. הוא ספריי. הוא לא משאיר סימנים. אתה מרסס, מנגב כ10 שניות ווואלה, סיימת. אין צורף אפילו לנגב שאריות.

בקבוק מספיק ל40 רכבים, בהנחה ותשתמש בכמות הרצויה ולא ביותר מכך.

תוצאות של האופטיסיל אפשר לראות בשרשור הדיטיילינג שלי להיילקס.

היכן רכשת את האופטי סיל? והאם אתה בטח שהוא מספיק לכמות כזאת של רכבים?

פורסם

רכשתי אותו יחד עם ההזמנה הגדולה של מוצרי הדיטיילינג מShinearama.

אכן, הוא מספק לכ-40 רכבים ממוצעים בגודלם.

רכב בגודל של ההיילקס שלי צופה ו"מפלס" החומר בבקבוקון לא נראה כאילו ירד. נראה כאילו רק קיבלתי אותו.

אני מעריך שבשימוש נכון ניתן להוציא מספק הזוי של רכבים מהבקבוק הזה.

אך יש לשים לב שבאמת החומר מיועד לשכבה מאוד דקה. אנשים רבים נוטים לבזבז אותו, אך זה מיותר ואף מזיק, שכן זמן ההחלמה שלו מתארך לחינם אם ישנו מצב של Over Application.

משפט חופר ונכון בעולם הדיטיילינג - A little goes a long way.

פורסם

משפט חופר ונכון בעולם הדיטיילינג - A little goes a long way.

אני אזכור זאת!

פורסם

JetSeal של כימיקל גייז זה הסילנט הכי טוב שניסיתי, אולי אני לא הבן אדם לשאול כי אני מייבא את החברה הזו אבל באמת סילנט מטורף, 3 שבועות הוא פה בארץ אם תמתין עד אז לא תצטרך לשלם משלוח.

גם Suparnatural של Dodo Juice מצויין, והסילנט של מנזרנה גם ברמה טובה, אבל נמכר במחיר גבוה פה בארץ.

אם הרכב שלך בצבע כהה, לכימיקל גייז יש גם מוצר שנקרא black light, שבשימושו העיקרי הוא sealent אבל הוא גם מכיל חלקיקים קטנים שמנקים את הצבע בזמן השימוש, ופועל כמעין פוליש סופר עדין.

הביקורות עליו חיוביות מאוד!

הנה דוג'

6042062368_081a322c25_b.jpg

6041515993_d4edd21135_b.jpg

פורסם

קראתי על JETSEAL הרגע - כתוב שזה צריך שתי שכבות וזה מחזיק בערך 3+ חודשים. בשביל כזה מאמץ אני מעדיף אוטם חזק יותר או שכבה אחת. אני עצלן :) כבר ציינתי? :D

פורסם
JetSeal של כימיקל גייז זה הסילנט הכי טוב שניסיתי, אולי אני לא הבן אדם לשאול כי אני מייבא את החברה הזו אבל באמת סילנט מטורף, 3 שבועות הוא פה בארץ אם תמתין עד אז לא תצטרך לשלם משלוח.

גם Suparnatural של Dodo Juice מצויין, והסילנט של מנזרנה גם ברמה טובה, אבל נמכר במחיר גבוה פה בארץ.

אתה יכול לתת הערכת מחיר ל JetSeal כאשר תחל מכירה מסודרת?

אפשר גם בפרטי

פורסם

אין צורך בפרטי, חשוב שכולם ידעו.

השאיפה שלי היא להגיע למצב שהלקוח יוכל לקנות את המוצר במחיר זהה או לפחות קרוב למחיר המקורי.

ברוב המוצרים, אכן אפשר לצפות למחיר שאינו גבוה בהרבה מארץ המקור, ובחלקם אפילו זהה.

ג'ט סיל בארה"ב נמכר בסביבות ה40 דולר, זה סילנט ברמה מאוד מאוד גבוהה ומחירו בהתאם.

אם תרצה, קיים הblack light עליו דיברתי שמחירו בארהב נע סביב 26 דולר.

ויש גם את ה V7 שהוא סינלט מצויין בתצורת ספריי (השניים האחרים לא) שמחירו סביב ה 20 דולר.

גם ל Dodo Juice יש סילנט מצויין מסדרת ה supernatural שלהם, שכולה נחשבת מעולה, ומחירו בארץ המקור סביב ה30 פאונד.

שים לב שלעיתים המוצרים לא מגיעים בגדלים זהים, ולרוב כל מוצר מספיק למס' שונה של שכבות ככה שייתכן שמוצר יקר יותר יהיה משתלם יותר, וההפך.

בעוד שלושה שבועות הכל יהיה נגיש ויהיה אפשר לראות את כל המבחר.

• תוכן חדש...