Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם עד אתמול סתם הבנתי שהגיר במגאן דור ראשון הוא אותו גיר שיש במגאן דור II, אתמול נאמר לי על ידי אדם שעוסק בפירוק מכוניות שממש אין בעיה להרכיב גיר של מגאן דור II מ, נגיד 2008, על מגאן דור ראשון, לא חשוב איזו.

כמי שמכיר את שתי המכוניות היטב, אני יודע שיש הבדל גדול בידית ההילוכים ותפעולה בין המגאן דור ראשון, ובין המגאן דור שני, שם, אם אני לא טועה, צורת ההפעלה נקראת טיפטרוניק...?

אולי מישהו יכול להסביר לי את עניין חיבור גיר של מגאן דור II לידית הילוכים של מגאן דור I? זה באמת כל כך פשוט?

ובכלל, כמי שאוהב את צורת פעולת ידית ההילוכים במגאן דור I, הייתי שמח להבין איפה ההבדלים?

הגעתי למידע הזה מכיוון שהחלטתי לקבל מושג, מה עלות השגת גיר מפירוק, למקרה ש..., גם מפני שאני עוזר לידידה לאתר מגאן 2002 (פלוס מינוס), ויש לא מעט מכוניות עם 150,000 ק"מ ש"לא נגעו בגיר" (אני מדבר על מידע בדוק, לא על סיפורים). רכב כזה, גם אם הגיר מתפקד ללא פגם, סביר שבקרוב תצוץ בעייה...

מסתבר שגיר מפירוק באחריות (שוב, אני מדבר על מקורות אמינים, לא חאפרים), עולה, לפני מיקוח בין ,1,500 ל - 2,000 ש"ח. פירוק הרכבה, אם אני מנחש נכון יהיו בסביבות 1,000 ש"ח? כך שיש עוד פתרונות חוץ משיפוץ ב - 5,000...

תודה,

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

גירי ה AL4 אמנם לא הכי מצטיינים בעולם אבל עם טיפול נכון הם יכולים לחיות לנצח,צריך לתחזק את הגיר ואת הרכב כראוי ופעם ב80-90 אלף ק''מ לבצע החלפת סלנואידים בגיר והכל ימשיך לתפקד...

• תוכן חדש...