Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלי מסמסים כנראה יחצני מסיבות. אני כבר לא יודע איך להפסיק את זה, זה כל שבוע.

אני לא יודע מי זה, מאיפה יש לו את הטלפון שלי ואיך אני מפסיק את זה.

אצלי אותו דבר, אפילו פתחתי על זה שרשור לפני כמה חודשים. אחרי 5 פעמים ששלחתי להם להפסיק לשלוח ובערך 20 הודעות מצידם הם עדיין ממשיכים (אותו מקום כל פעם, איזה מועדון בצומת בני דרור שמעולם לא דרכתי בו), אני הולך איתם לבית משפט לתביעות קטנות. חלאס.

פורסם

אני מעולם לא קיבלתי שיחות מוזרות עד לאחרונה,הצעות להתשתטח על קברי צדיקים וכל מיני זי** מוח כאלה ואחרים,עוד שיחה אחת ואני תובע אותם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אתמול קיבלתי SMS שהבטיח לי 10K שקל בלי ריבית ל 3 שנים אבל רק אם אני מתקשר מייד.

התקשרתי מייד.

לנציגה שענתה לי אמרתי שלמען האמת אני לא צריך 10 אלף שקל אבל ראיתי את התמונה שלה בפייסבוק ואני מבין שהיא מחפשת.

אז אולי אפשר לקבוע איתה היום בערב?

היא אמרה לי שהיא מתקשרת למשטרה ואז אמרתי לה שאם עוד פעם אחת אני מקבל SMS מהחברה המזויינת שלה - המשטרה תהיה הבעיה האחרונה שלה.

עכשיו בואו נראה...

קיבלתי בדיוק אותו סמס אתמול, אבל אני הייתי הרבה יותר עדין ממך :-D

חיפשתי על שם מי רשום האתר אליו מפנים ב-whois, ושלחתי אליו מייל עם מכתב איום בתביעה (תבנית המכתב נמצאת באתר של איגוד האינטרנט הישראלי. רק להעתיק, לשנות פרטים ולשלוח).

פורסם

אם כבר,

אני קיבלתי כמה שיחות-ניתוק מהמספר 0732689760. מה בן אדם סביר עושה? רואה מספר לא מוכר, מסתקרן מי מחפש אותו ומתקשר חזרה למספר. אני למזלי לא חזרתי למספר, אלא ישר חיפשתי בגוגל.

מגוגל הגעתי לזה:

כשמתקבלת שיחה לסלולארי ממספר שמתחיל בקידומת 073 או 074 או 072

אין לענות לשיחות אלו ולא להתקשר אל המספרים האלו.

מדובר בספקי תוכן וברגע שמתקשרים אליהם הם מחייבים.

דוגמא למספר כזה: 073-2546658

מדובר בשיחה אוטומטית שמחייגת ומנתקת מייד. אם עונים לה – נעשית גישה לספק תוכן בתשלום שמחייב

עלות בלתי ידועה (יכול להיות כל סוג תוכן בכל רמת מחיר).

רוב האנשים מחזירים צלצול ואז מחויבים בעלויות לא ידועות.

(חברת אורנג' לא יכולה לחסום אותנו מלקבל שיחות מהמספרים האלו. הם בהליך משפטי מול החברות השיווקיות הללו)

לא יודע אם זה נכון, אבל אני הייתי נזהר מלהחזיר שיחה למספרים לא מוכרים עם קידומת מוזרה.

פורסם

מספרים בקידומת 07X הם לגיטימיים לגמרי - במקרה שלך מדובר בשירותי הטלפון הקוי של אינטרנט זהב, סלקום ואורנג'. יש גם 076 של בב"ל. שיחות נכנסות ממספרים אלה אינן עולות כסף, מבחינתך הן זהות לשיחות מקוי בזק או הוט.

שיחות בעלות פרימיום הן שיחות בקידומת 19XX.

הספיור הנכון עם הצרוף 72 אינו 072 עלא 72* אשר מפעיל שיחה עוקבת. יש תרמית שבה פונים אליך ובאיזה תירוץ מבקשים ממך לחייג מספר המתחיל בקידומת זו - ואז הפונה מתקשר אליך, השיחה מופנה למספר שחוייג לאחר ה-72*. בעבר, כאשר דמי הקישוריות היו גבוהים, נעשה בשיטה שימוש כדי לחייג למספרים סלולריים על חשבון הקרבנות. כיום בעידן של חבילות ללא הגבלה ודמי קישוריות נמוכים התרמית הפכה לבלתי כדאית למבצעיה.

וכמובן שיש להזהר מלחזור למספרים עם מספרים המחשידים למקור בחו"ל - יופיעו בדרך כלל עם לפחות שני אפסים מובילים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה בן אדם סביר עושה? רואה מספר לא מוכר, מסתקרן מי מחפש אותו ומתקשר חזרה למספר.

אני לא יודע מה ההגדרה שלך לאדם סביר, אבל אם אני רואה מספר לא מוכר, שלא הספקתי לענות עליו, אני לא חוזר. זה לא עניין של חיים ומוות, אם כל כך חשוב למישהו להשיג אותי, הוא יתקשר עוד פעם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. שיחה שנכנסת בקידומת 01X חשודה - הרי זהו מספר הגישה הבין לאומי. זאת לעומת 07X שהוא מספר בקידומת ישראלית.

2. גם אני לא חוזר לשיחות נכנסות, למעט לבני המשפחה הקרובה, או למספרים שאני מזהה כשיחות חשובות (קולגות בעבודה וכד'). 3. 3. בנוסף ביטלתי את המשיבון המקומי ואת התיבות הקוליות במרבית הקוים שלי. וגם אם יש איזה קו בהוט שבו התיבה הקולית פועלת הרי שהחברה דורשת להקיש קוד שמעולם לא נמסר לי, כך שאני מתעלם מהודעות מוקלטות. אם למישהו חשוב למצוא אותי בבקשה שיטרח וינסה להתקשר שוב כעבור חצי שעה או שעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...