Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

ראיתי I30CW אפורה, 103,000 ק"מ, עלייה לכביש 10/2009, יד ראשונה מליסינג.

בבדיקה קומפיוטסט הכל מסומן תקין V חוץ מ שלדת מרכב:

"תיקוני מרכב משמעות נמוכה: סימני פגיעה דופן שמאל, הוחלפו חלקי מרכב, כנף קדמית שמאלית=הוחלפה, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים, נזק לפגושים"

הסוכן אומר שהכרב עכשיו במצב תקין חיצונית ותוקן כל המכות והשריטות.

הכי זול שמוכן לרדת 62,000 שקל לקנייה. (מחירון 78 אם אני מחשב נכון).

מה אתם אומרים? שווה?

I30 CW

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקילומטראז' דיי גבוה.

הבדיקה נשמעת בסדר גמור, הרכב קיבל איזשהי מכה ועבר החלפת כנף ופחחות.

המחיר הזה הוא עם טרייד אין? אם לא אז תנסה לעגל ל-60 אלף שקלים ולסגור עיסקה, המחיר בסדר.

פורסם

המחיר הסופי אחרי הנחות היה 65 אלף שקל , ירד ל63 ואז ל62 "אחרון אגורה לא פחות"

יש אחת נוספת עם 80,000 ק"מ, רוצה 66.

כל הרכבים שראיתי,כולל קורולה, היו סביב 80-100 ק"מ, אני לא נוסע הרבה ככה שזה יתאזן.

עם טרייד אין לא שווה לי כי הוא נותן לי על האוטו מחיר מצחיק, עדיף למכור לבד.

I30 CW

פורסם

זה שעדיף למכור לבד וללא טרייד אין זה ברור.

חבל שמלכתחילה בדקת את הרכב שנסע יותר אבל עדיין הבדיקה יצאה טוב והרכב נראה לך אז לך על זה.

פורסם

לא בדקתי! שכחתי לציין- הבדיקה שקיבלתי זה בדיקה שלהם, שלמה סיקס, שהם עשו אחרי שהרכב חזר לליסינג.

אז אני לוקח את זה בעירבון מוגבל, בכל מקרה אקח את הרכב לבדיקה מטעמי.

הרכב עם הק"מ הנמוך יותר (20 ק"מ פחות) בצבע שאני לא כ"כ אוהב, וחודש אחד פחות בכביש, עולה 3000 יותר.

לשניהם טסט לשנה, שניהם לא ראיתי - הם נמצאים בעיר אחרת ושינוע - רק אחרי קנייה.

I30 CW

פורסם

אתה קונה רכב משומש, אתה תעשה פשרות,

עדיף לעשות פשרה לדעתי בנושא הצבע מאשר פשרה בנושא הק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הנושא של שינוע אחרי קניה לא נשמע לי הגיוני.

בזמנו כשהתעניינתי ברכישה מחברת ליסינג היה צורך בדמי שריון או רצינות, איך שלא תקרא לזה, משהו כמו 500 שקלים ואז מניידים את הרכב אל הסניף הקרוב אליך.

אין מצב שהייתי משלם על רכב משומש בלי לבדוק אותו ולראות אותו.

אני מציע לך להתעניין בחברות ליסינג נוספות, בסך הכל אין כאן מציאה מיוחדת ומדובר ברכב שנפוץ בחברות הליסינג.

כמובן שבעניין הבדיקה אין להתפשר, אתה חייב לבצע בדיקה משלך במכון שאתה תבחר. אסור להסתמך על הבדיקה של חברת הליסינג.

פורסם

לגבי שינוע- הכוונה שהם רוצים דמי רצינות, סביב 1000 שקל, ואז הם מביאים את הרכב אני לוקח לבדוק ואז קונה ומשלם.

אני דיי "קונה על הנייר" כי אני לא רואה את הרכב פיזית, ואם אני לא רוצה אחרי שהביאו אותו- לא מקבלים חזרה את המקדמה של השינוע. ככה זה בכל חברה שבדקחתי (אלדן,אלבר,אוויס,שלמה סיקסט).

לגבי בדיקה - זה ברור שאני ייקח לבדיקה משלי.

השאלה רק אם 62 זה נחשב מציאה או יקר...?

I30 CW

פורסם

1000 שקלים זה לא מעט אבל זה בסדר, אם הרכב לא ימצא חן בעיניך הם ישנעו עבורך אחר לא? הרי הכסף כבר נמצא אצלם.

פורסם

אני אכלתי אותה אצל שלמה סיקסט. עד היום לא החזירו לי הכסף , במקרה שלי 500 ש"ח (והאוטו ששינעו היה לא רכב כמו שהבטיחו לי, היה מלא לחיצות פח ודפיקות גג ובלוי מבפנים, תיקון צבע בדלת ועוד ועוד)

ככה שאל תהיה בטוח שהכסף יוחזר לך כל כך בקלות במידה והרכב לא ימצא חן בעיניך.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

הרכב שרציתי נמכר... דווקא המחיר התאים לי...

ראיתי I30CW בסוכנות בשם "גאלופ מוטורס" , רכב שחור 12/2009 עשה 108,000 ק"מ, יפה מוכרים אותו 58 אלף שקל , גמישים מעט...

אומרים שהכל נקי מתאונות והרכב מצב מצויין. מפתה.... מה אתם אומרים?

כלמוביל - מוכרים רכבים פרטי יד ראשונה -

93,000 ק"מ, 10/2009 או 111,000 גם 2009 - סביב 68 אלף שקל, גמישים מעט (לא ירדו הרבה).

מה נראה לכם?

I30 CW

פורסם

תודה, ירדתי מהם. הינה עוד מה שמצאתי:

כלמוביל- פרטי יד 1, אפור, 111,000 ק"מ, עלה 11/2009, טסט לשנה מהיום= 65 אלף שקל

כלמוביל- פרטי יד 1 93,000 ק"מ אפור פלדה (נטייה לכחול), 10/2009, טסט שנה=72 אלף שקל (לא גמיש כי הרכב חדש במגרש)

אוטו שי- יד1 ליסינגף 60,000 ק"מ, שחור, רוצה 71 אלף שקל גמיש.

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&Expensive=&CarID=174b132d03879391150e331e06d646279d0&Pic=1

מה אומרים?

תודה

I30 CW

• תוכן חדש...