Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ לרכב) עד 20K לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים רכב שישמש נהג חדש לנסיעות בעיקר בינעירונייות, ת"א- הרצליה.

דגש על אמינות ותחזוקה זולה, אין בעיה עם ידני.

חשבנו על פיאט פונטו היא תהיה בעיתית לנהג גבוה? יש אולי הצעות אחרות ששווה לבדוק?

תודה.

פורסם

לבחור הצעיר,

בתקציב כזה וכדי ללכת על בטוח הייתי ממליץ לך לבדוק מזדה לנטיס שנתון 98-2001 (דגמי הסדאן וה-F),

מיטסובישי לנסר, ניסן אלמרה.

מדובר על אוטומטיות 1600 ובכל מקרה לא לוותר על בדיקה, היסטוריית טיפולים.

סה"כ אמנם לא רכבי מירוץ אך אמינים יחסית לגילם (בתנאי בזמן וכראוי), זולים לאחזקה, ביטוח לא יקר (ולא חייב מקיף).

עם קצת תוספות קוסמטיות גם אפשר להוסיף פוזה.

בהצלחה,

פורסם

בשביל מה אוטו משפחתי? סתם כדי שיאכל לו דלק? הוא נוסע לבד, הוא נהג צעיר, לא מבין את ההיגיון הישראלי לדחוף לכל אחד מכונית סדאן, באמת שזה מיותר.

יש לי ידידה שנוסעת בליאנה, היא לא גבוהה מדי, והרכב משמש אותה ואת אחותה, אני באמת לא מבין למה הן צריכות כזה רכב גדול, מילא למשפחה, אבל לבנאדם אחד או שניים?

אני חושב שהכיוון הוא טוב, פונטו ספייס עם מנוע 80 כ"ס וגיר ידני יכולה להיות בחירה טובה, חסכונית בדלק, יחסית בטיחותית לשנתון, זולה לתחזוקה. אם מוצאים אחת שמורה (ובתקציב הזה אפשר) אז זה אחלה של רכב ואתה תהנה ממנו מאוד לדעתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...