Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שמי אבירן בן 22 מראשון לציון,שם המשתמש כמו שניתן להבין הוא של עידן בן דודי.

אני צריך עזרה ברכישת רכב שישמש לנסיעות בין עירוניות לפחות 3 פעמים בשבוע ראשל''צ-אריאל וחזרה מכיון שאני מתחיל ללמוד.

הקרטריונים הם מרכב 3 דלתות,חסכוני בדלק ,אמין שלא אצטרך להתקע או להתרוצץ במוסכים,

אני חשבתי על סיאט איביזה משנים 2006-2010 עדיפות לידני או DSG,מאד התרשמתי לטובה מהדגם משנת 09 מרכב ה3 דלתות בעל גיר DSG ומנוע 1.6

מכיון שמדובר בנסיעות בין עירוניות הסבירו לי שמנוע 1.6 למשל עדיף על 1.2 למרות כל היתרונות הגלומים בנפח קטן.

נתון משעותי מאד:את רוב הכסף לרכב אני לרוקח במימון או הלוואה ובגלל זה הבנתי שכדי לחקות לסוף השנה שיכנסו דגמי 2013 ובכך בעצם לחסוך את ירידת הערך של הרכב? אשמח להתיחסות בעניין

תודה מראש לכל העוזרים

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

אבירן שלום,

 

אני מקווה שהבנתי נכון, ואם לא אז אני מתנצל מראש אבל לי זה נשמע כאילו אתה מנסה לחפור לעצמך קבר כלכלי ומבקש יעוץ לגבי הסוג הטוב ביותר של את החפירה. מראש אין לך את התקציב לרכב, אתה הולך להיות סטודנט עם הכנסה נמוכה יחסית ואתה עוד מחפש התחייבויות נוספות?

 

וגם אם לא, רכב של 50,000 ש"ח במימון יעלה לך בין 55,000 ל 60,000 ש"ח, וגם עליו לא מובטח לך שלא יתקלקל קל וחומר DSG או רכב שמצריך טיפולים של קבוצת VAG .

בשוק הנוכחי, שכאתה תסיים לשלם אותו הוא לא יהיה שווה אפילו 20 אלף. במקום להתרכז בלימודים אתה תצטרך לטחון משמרות בכדי לעמוד בתשלומים. לדעתי אם אין לך כסף, קח הלוואה מהבנק כ 20,000 ש"ח ותוכל לרכוש סופר מיני שתשרת אותך נאמנה. אז תיתקע פעמיים שלוש בשנה, אז מה? אתה לא יו"ר דירקטוריון תנובה (עדיין לא:lol:) ולא תאחר לישיבות חשובות, כולה להרצאה או שתיים. את ה 35,000 הנותרים תשמור לדלק בשנתיים הקרובות.

 

יש כאן המון חברה שממליצים בדרך קבע על הפונטו הידנית ואני בטוח שלא חסרות אופציות.

כשאני הייתי סטודנט (פעם, לפני הרבה הרבה שנים:roll:) היתה לי פיאסטה שבכל שנה הייתי נתקע עם תשלומי הביטוח והטסט הגבוהים

והייתי הולך לשנורר כסף מכל מאן דבעי כי 5000 שקל היה ונשאר סכום כבד

 

מקווה שזה יתן לך עוד פרספקטיבה

 

שבת שלום

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

פיאט פונטו היה לי בגיל צעיר יותר באמת אותו נחמד מלבד זה שהוא אנמי קצת

אני לא ציינתי אבל אני כן הולך לבוא עם סכום של 18k....

האם יש המלצות נוספות מלבד פונטו או פיאסטה ???

מה גם שהנסיעה לאריאל ארוכה וכרוכה בפקקים בבוקר

ומה בנוגע להמתנה לכניסת השנתון הבא דבר חכם לעשות?

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

קח בחשבון שגם מנוע 1.3 ליטר וגם מנוע 2.0 ליטר הם בעלי צריכת דלק טובה בנסיעה בין עירונית.

לגבי המלצות, אולי אתה צריך להיות יותר ספציפי, מה שאני מציע זה לשבת על יד2 ולהתחיל להסתכל על רכבים בתקציב שלך.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

×
×
  • תוכן חדש...