Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קיה ספיה 1995


fancy345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין רכב שני שישמש ממקום העבודה לבית ולקניות.מצאתי קיה ספיה 95 יד 2 77000ק"מ .לאחר טיפול טיימיניג לפני חודש החלפת מכסה שסתומים .מזגן עובד טוב . ב5000 ש"ח.(יד 1 הרכב היה אצל אישה מבוגרת והוכחי עשה 30000ק"מ.מה טוב שהקילומטרז נמוך ומה לא טוב )תודה.

פורסם

למכון בדיקה אין בשביל מה לקחת רכב כזה- רכב בן 17-18 במילא יצא כולו שחור בבדיקה ולא תוכל להבין מה באמת צריך לתקן ומה כסת"ח וזה סתם יבלבל אותך.

כדאי,שמוסך כללי יתן מבט,ירים רכב על הליפט,יראה שאין נזילות/דליפות של שמן או נוזל קירור,ישמע את המנוע ויתן חוות דעת כללית,האם הקנייה משתלמת.גם אם זה יעלה לך באיזור ה-200 ש"ח זווה שווה את העניין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...