Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי פאביה 2012 חדשה ולא דרשו ממני שום מיגון.

אני מכיר עוד מקרה כזה. מה סכום הביטוח שאתה משלם? כמובן, אם זאת שאלה ראויה מבחינתך.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איפה כדאי להתקין את הכספת הזאת מניסיונכם? בעל מקצוע שלא יהרוס לי את האוטו, אמין ומקצועי מהרשימה הזאת שקיבלתי מהביטוח היום במייל:

(עדיף בחיפה ונשר כי זה הכי קרוב לפה ולא בקריות או על הכרמל. גם ככה זאת חתיכת נסיעה...)

לוח עריכה02.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זאת הכספת שהתקינו לי היום בנשר (מקום חביב עם אנשים נחמדים), לאחר שחברת הביטוח התחילה לשלוח אסמסים בסגנון "לא העברת לנו עדיין את אישור המיגון". לא נראית אותו דבר כמו שהעלו פה (פתח כניסת כבלים לא זהה). על החשבונית רשום שמדובר בכספת אלומניום עם ברגים נגזרים של חברת SAFECAR. טען שהמחשב הנ"ל בפאביה 1.6 זהה לחלוטין לרומסטר 1.6 ומדובר בכספת משותפת.

כשהתקשרתי לקבוע תור להיום לפני יומיים, בעל המקום התעקש לדעת בטלפון את סוג המנוע ופרטים נוספים כדי להכין כספת מתאימה (האם זה BTS או TSI, אם זה אטמוספרי אז האם זה 1.4 או ה- 1.6) והאם זה סטיישן או האצב'ק, מכיוון שהמחשבים במכוניות שונים ויש כספת מיוחדת לכל דגם ודגם. אז אצלי זה ה- BTS 1.6 וזאת הכספת שהתקין. הרכב נסע מאז ההתקנה משהו כמו 50 ק"מ כולל טסט ברמת ישי אח"כ ללא בעיות. בחניה בבית ניסיתי להזיז את המחשב ולא ניתן להזיז אותו או להוציא אותו. הברגים הנגזרים האלה תקועים גם בתוך המחשב עצמו? מה הבעיה לגנב פשוט לשלוף החוצה את כל הצמת חוטים ולחבר מחשב אחר? לטענת בעל המקום הרכבים האלה גניבים מאוד והכספת עוזרת. נראה לי שהכל קשקוש של הביטוח... בכל אופן הנזק 450 ש"ח.

כספת.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יש לי פאביה 2012 חדשה ולא דרשו ממני שום מיגון.

שאלה,

מה המיגון המקורי איתו מגיעה הסקודה פאביה הידנית, שנת 2011 ?

מישהו יודע מה הבדלי המחירים בין התקנת איתוראן save חצי פעילה לבין התקנה של עלוקה וכספת (אני מניח שאימובילייזר מקורי כבר יש ברכב), בקיצור - מה עדיף?

בנוסף, מכירים מתקין נורמלי בבאר שבע?

תודה

• תוכן חדש...