Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הביטוח שלי מסתיים בסוף החודש הזה. אני מבוטח בחברת איי.די.איי (9 מיליון/ביטוח ישיר) מאז שהרכב עלה לכביש בתחילת אוקטובר 2008, כלומר כבר 4 שנים שבמהלכם לא היו לנו תביעות כלל.

לאחר 4 שנים חברת הביטוח נזכרה שצריך להתקין כספת למחשב כי "כל הרכבים של צמפיון מוטורס נגנבים ובשנה האחרונה הרכבים שלה נגנבים בטירוף". הסברתי לסוכן שזה לא רכב ספורט נדיר ומיוחד ומצידי שיגנבו, הוא לא השתכנע... :-)

עלות הכספת היא 400 ש"ח לא כולל הפסד שעות עבודה ועצבים נלווים, אך מנגד הוא מבטיח מחיר למקיף של כ- 2200 ש"ח כולל רכב חלופי, שירות החלפת פנצ'ר לנשים (ככה הוא הציג את זה!) ושמשות. לביטוח חובה עוד כ- 1300 ש"ח לאחר התקנת כספת. כששאלתי אותו איך זה יכול להיות שהוא מפנה להתקין כספת אם צמפיון ממליצה שלא לעשות זאת מחשש להתחממות המחשב, הוא טען שהכל שטויות ושהיבואנית לא ממליצה שלא להתקין כספת (זה לא מה שקראתי כאן).

1. האם מותר או לא מותר להתקין כספת למחשב הרכב של רכבי קבוצת פולקסווגן נכון לספטמבר 2012? מהי ההנחיה האחרונה בנושא?

2. האם יש בבעלותכם פאביה או VAG קטנה ללא כספת למחשב רכב?

3. איך מתחמקים מהתקנת הכספת והאם היא עוזרת בכלל למנוע גניבה, או שהכל שטויות של הביטוח? יש לי עכשיו קודנית ועלוקה אלחוטית.

תודה מראש.

פורסם

הייתי מבוטח 7 שנים בביטוח ישיר, כאשר הייתי מאוד מרוצה מהשירות שלהם לאורך כל הדרך, כולל בטיפול בתאונה ובפריצה לרכב.

לפני 3 חודשים החלפתי ה206+ בפולו חדשה ונאמר לי בדיוק מה שנאמר לך.

אמרתי להם שהרכב מגיע עם איתוראן סייב וזה לא סיפק אותם, הם דרשו בנוסף כספת למחשב.

לבסוף ביטחתי בAIG שהסתפקו רק באיתוראן סייב ובנוסף הציעו לי פוליסה זולה יותר ועם יותר הטבות.

פורסם

מה שהם אמרו לך על המכוניות של צ'מפיון שנגנבות זה נכון.. פולו, פאביה ואיביזה זה המכוניות הכי נגנבות כרגע.. תבדוק בחברות ביטוח אחרות אם מבקשים משהו אחר..

פורסם

לא תמיד AIG יקר, גראנד סניק של אשתי שעלתה לפני שבוע שבוע לכביש מבוטחת אצלם (מקיף) לכל נהג מעל גיל 30 עם כל החבילה הסטנדרטית ב 2800 ש"ח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

1. (אני לפחות) כן הייתי לוקח בחשבון, את המלצת היצרן שלא להתקין כספת אם זה יכול לגרום לבעייה כלשהי (הסוכן הוא איש טכני ?!)

2. מינימום התקנות - עדיף.

3. מי שרוצה לגנוב רכב מסויים - יגנוב אותו (עדיף שיגנוב, ותקבל החזר מהביטוח, מאשר שיישאר בידך רכב עם נזקים רבים שנגרמו בגלל נסיון הגניבה).

4. תחפש לך סוכן אחר (זו אינה חתונה קתולית). אולי תמצא אחר במחיר דומה וללא צורך בכספת.

alfa 156 2.5.

פורסם

אצלי גם בפאביה (2008 ספורט) וגם ב GTI יש כספת כבר די הרבה זמן, לא נתקלתי בבעיות עד כה.

בגולף אני התקנתי את הכספת באופן יזום במקום האיתוראן המציק ובפאביה לפי דרישת הביטוח.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כספת = המיגון הכי טוב נגד גנבה .

יצא לי לראות עשרות רכבים שניסו לגנוב , ובסוף התיאשו והשאירו את הרכב במקום .

הכספות המאושרות ע"י חב' הביטוח הן של safe-car . כספות אלומיניום שתוכננו ע"י מהנדס עבור כל רכב ודגם, עברו בדיקות מחמירות ומאושרות ע"י היבואנים והיצרנים .

ישנן בשוק גם לא מעט כספות ברזל . אלו כספות חיקוי שלא עומדות בדרישות המיגון, קלות מאד לפריצה וגם גורמות להתחממות מחשב הרכב ושלל תקלות .

תבדוק איזה כספת מחייבים אותך לשים . לכספת ברזל לא הייתי מתקרב.

חשוב להתקין אצל מתקין מורשה .

* גילוי נאות , הייתי אחראי על יצור הכספות עד שנת 2008 .

כיום אין לי קשר לחברה או למוצר .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

מרק על פי איזה בסיס נתונים אתה קובע ״שכספת=צרות״?

זה המיגון הנדרש ב%95 בחברות הביטוח .

וכן זה המיגון היעיל ביותר כנגד גניבות .

לפותח השרשור אני מוכן להעלות לפורום מסמך אותנטי וחתום ע״י צמפיון שהם מאשרים את הכספת וזה לא פוגע ברכב או באחריות היצרן

הכול יהיה בסדר

פורסם
הייתי מבוטח 7 שנים בביטוח ישיר, כאשר הייתי מאוד מרוצה מהשירות שלהם לאורך כל הדרך, כולל בטיפול בתאונה ובפריצה לרכב.

לפני 3 חודשים החלפתי ה206+ בפולו חדשה ונאמר לי בדיוק מה שנאמר לך.

אמרתי להם שהרכב מגיע עם איתוראן סייב וזה לא סיפק אותם, הם דרשו בנוסף כספת למחשב.

לבסוף ביטחתי בAIG שהסתפקו רק באיתוראן סייב ובנוסף הציעו לי פוליסה זולה יותר ועם יותר הטבות.

AIG? זול? לא נשמע לי שזה זורם על אותו הקו...

עוד בשנה שעברה AIG רצו כספת ואיי.דיי.איי לא רצו, אז נשארתי שם. עכשיו גם הם רוצים. אגב, ב- AIG המחיר היה גבוה יותר בכמה מאות שקלים.

יש לי פאביה 2012 חדשה ולא דרשו ממני שום מיגון.

איפה אתה מבוטח?

כספת=צרות.

חפש חברת ביטוח אחרת.

הצרות הגיעו מכספת ברזל או אלומניום? חוץ מזה ראיתי על איביזה חדשה שהכספת מותקנת על חצי מהמחשב, אז אולי הוא לא מתחמם כ"כ?

לפותח השרשור אני מוכן להעלות לפורום מסמך אותנטי וחתום ע״י צמפיון שהם מאשרים את הכספת וזה לא פוגע ברכב או באחריות היצרן

אני אשמח, זה לפחות ירגיע אותי.

תודה,

גיא.

פורסם

אני מבוט בהראל עם ביטוח של עובדי מדינה ואין שום דרישה לשום מיגון.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...