Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבועיים שאני אוכל לעצמי את הראש לחפש רכב מתאים אשמח לקבל מכם עזרה:

אני מעוניין לרכוש רכב מליסינג/השכרה במטרה להגיע מנקודה א' לב'.

מדובר על רכב למשפחה שמשמש לנסיעות בעיקר בינעירוניות ויש כוונה להחזיק אותו לזמן ארוך (ירידת ערך זה שיקולי מישני עבורי)

הקריטריונים שחושבים לי: צריכת דלק, עלויות אחזקה (כולל ביטוחים, טיפולים וחלקי חילוף), אמינות, תא מטען לפחות 400 ל', בטיחות ופנים רכב מספיק מרווח (אני 1.9 מ').

שלום,

אני ואישתי פרשנו ממסלולי המירוצים כך ש: סל"ד, 0-100, מושב מפנק, וכו' פחות חשוב לי.

נכון לעכשיו אני מתמקד בדגמים שמופיעים בכותרת אשמח אם תוכלו לסייע לי לדרג על סמך הקריטריונים שציינתי ואם יש דגם אחר שמתאים יותר אשמח לשמוע.

מיצובישי לנסר 1.8 ספורט

יתרונות: מאובזרת, יפיפיה (בעיני), מרווחת, אין לה שוק יחסית (מחיר נמוך).

חשוב לי לקבל דגשים בעיקר על: צריכת דלק (האם בקרת השיוט מסייעת לחיסכון?), אמינות, חלפים (האם ניתן להשתמש בחלפים של יונדאי ?) ועלויות טיפול, יש הבדל בין מודל 2009/10?

קיה פורטה

חשוב לי לקבל דגשים בעיקר על: אמינות חלפים ועלויות טיפול, חשיבות 7 שנות אחריות, יש הבדל בין 2009-2010?

סקודה אוקטביה 1.2 TSI

יתרונות: צריכת דלק, מרווחת, תא מטען גדול

חסרונות: יש רק משנת 2010 ועדיין לא יצא לשוק מהליסינג, ביטוחים/גניבות

חשוב לי לקבל את הדגשים על עלויות טיפול, חלפים ואחזקה.

אני מקווה שהצלחתי להסביר את דרך ההסתכלות שלי אבל כמובן שיש דברים שלא חשבתי עליהם ולכן אשמח לשמוע כל דבר שחשוב לכם להגיד.

פורסם

אם אתה מעוניין לקנות רכב כדי להגיע מנקודה א' לנקודה ב', עם מינימום הוצאות (ירידת ערך לא נספרת),

תיקח את קיה.

אחזקה של אוקטביה (ביטוחים, טיפולים, אולי תקלות יקרות מכיוון הגיר\טורבו) או של מיצובישי (טיפולים\ביטוחים) תהיה יותר יקרה.

בנוסף, אני צופה קושי במציאת מיצובישי 1.8 מודל 2009-2010 מחברות ליסינג - רוב מוחלט של לנסרים בליסינג הם עם מנוע 1.5

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם אתה מעוניין לקנות רכב כדי להגיע מנקודה א' לנקודה ב', עם מינימום הוצאות (ירידת ערך לא נספרת),

תיקח את קיה.

אחזקה של אוקטביה (ביטוחים, טיפולים, אולי תקלות יקרות מכיוון הגיר\טורבו) או של מיצובישי (טיפולים\ביטוחים) תהיה יותר יקרה.

בנוסף, אני צופה קושי במציאת מיצובישי 1.8 מודל 2009-2010 מחברות ליסינג - רוב מוחלט של לנסרים בליסינג הם עם מנוע 1.5

קודם כל תודה על היחס !

אתה צודק שיש קושי להשיג מיצובישי 1.8 מליסינג אבל קיים בכמה חברות כבר ביררתי.

הייתי רוצה לדעת אילו נקודות חולשה יש לקיה שכדאי לקחת בחשבון והאם יש הבדל בין 2009-2010 בקיה?

פורסם

לפורטה יש 2 נקודות חלשות - שמירת ערך ותחושת ההיגוי.

אני לא חושב שיש הבדל משמעותי בין מודלים 2009 ל 2010.

ההבדל הוא במודל 2011 (גיר 6 הילוכים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל ברור שיהיו הבדלים בין מנוע 1.2 ו1.6 ל1.8 מבחינת צריכת הדלק. פה האוקטביה מנצחת עם רגל לא חזקה על הגז.

בקשר לאחזקה שוטפת נראה לי שהאוקטביה תרד מהפרק- היו בעיות בגירים/מנועי הTSI/צריכות שמן וכה'.

תבצע נסיעת מבחן על הקיה והלאנסר ותחליט מה מתאים לך יותר- אולי יהיה שווה להתפשר טיפה על נושא הדלק.

פורסם

תודה רבה על התשובות - מה שמביא לעוד שאלות :-)

האם ניתן להתקין בקיה פורטה 09/10 את הגיר של 2011 ולשמור על האחריות?

האם במיצובישי ניתן להשתמש בחלקי חילוף של יונדאי שהבנתי שברובם הם זהים?

מה כדאי לבדוק בעת רכישת קיה פורטה/מיצובישי לנסר 1.8?

פורסם

עשית סלט, החלפת גיר מ-4 ל-6 הילוכים לא תאושר וזה יהיה יקר יותר מאשר לחפש אחת מ-2011.

מיצובישי ויונדאי לא חולקות חלקים כבר עשור. בארץ מרכזי השירות משותפים בגלל שהן מגיעות ע"י אותו יבואן.

אם הרכבים מליסיג אז כדאי לא להסתמך על הבדיקה שהם יציגו לך ולקחת את הרכב בעצמך למכון בדיקה שאתה סומך עליו (או שתחפש המלצות בפורום) ולאחר הבדיקה להתייעץ עם מוסך מורשה/יבואן בנוגע למהות הליקויים ולעלות התיקונים.

• תוכן חדש...